Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

GOES VING TIENDUIZENDEN BELGEN OP

1.992 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 24 okt. 2015
100 jaar geleden was de Eerste Wereldoorlog. In Nederland waren toen 1 miljoen gevluchte Belgen, waaronder tienduizenden in Goes. Nu is er een gedenksteen voor 't Soepuus aan de Kleine Kade.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goes heeft vluchtelingen obsessie 24 oktober 2015

Zou het de gemeente goes kunnen interesseren de vluchtelingen van nu te helpen i.p.v. geld uit te geven aan verre geschiedenis en aan mensen die vast en zeker allemaal al lang dood zijn ?

kinder journaal 24 oktober 2015

Ik ken dat stuk geschiedenis uit de Goesse geschiedenis uit het gemeente achief. het was een heel erg moeilijke tijd en er waren heel veel problemen. de bevolking van Goes waren blij dat ze (in tegenstelling tot) eindelijk opgerot waren.

Nou nou ,het waren mensen die onze naaste buren ,en ze waren dankbaar met een kopje soep. En nu kijk om je heen of ze allemaal blij zijn met wat ze krijgen. 12 november 2015

jo

jo 12 november 2015

Nou nou ,het waren mensen die onze naaste buren ,en ze waren dankbaar met een kopje soep. En nu kijk om je heen of ze allemaal blij zijn met wat ze krijgen.

mark witte 3 weken geleden

@goes heeft vluchtelingen obsessie. wat u bedoeld zijn geen vluchtelingen, maar geluks zoekers. de belgen zijn onze buren. de vluchtelingen die u bedoeld hebben 37 landen doorkruist om hier te komen.