Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CITYTRAINERS GEZOCHT

2.555 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 24 apr. 2015
SMWO zoekt citytrainers. Adil Fertoute probeert zich op een Grote Markt vol kinderen verstaanbaar te maken om het uit te leggen.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

mag niet meespelen 25 april 2015

vroegah zeiden we gewoon, "ga je mee voetballen op het veldje" ? of fietscrossen, skateboarden, pijl en boog schieten met wat stukken pvc buis en een touwtje, frisbee'en, badminton, zwemmen in het kanaal, of vissen met dat eerder genoemde stuk PVC pijp, enz. Tegenwoordig moet er eerst een duur gemeente kantoor in actie komen die dan een "opleiding" en een hesje moet verzorgen voor "citytrainers" die het moeten gaan voorkauwen aan de kinderen van nu die blijkbaar zelf geen initiatief kunnen bedenken maar een overheid nodig heeft om hen mee te laten participeren. nou ja, er hebben weer wat ambtenaren een baantje.

Chris 28 april 2015

Vroeger (jaren '40, '50, '60 kon er ook meer op straat door bijna geen auto's in de straat, geen mobieltje, geen computers, geen i-Pads en ga zomaar door. Wij speelden altijd op straat maar tegenwoordig zijn de straten overvol en zodanig ingericht dat buiten spelen erg moeilijk is, ook speelveldjes ontbreken op veel plaatsen en als die er zijn liggen ze vol met hondenpoep.