Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"HALLO GOES, STRAATPRAAT GAAT OVER MIJ"

4.740 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 20 apr. 2015
Straatpraat gaat over de uitgeprocedeerde asielzoekers met en zonder jonge, in Nederland geboren kinderen. Zoals Damjan.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

geef ze condooms 20 April 2015

die vluchtelingen die nu al "migranten" heten in de media denken toch dat het hier een beter leven is, totdat ze hier komen in de uitzichtloze situatie die de politiek voor ze creëert. Het is haal alles maar binnen, maar wat er dan mee moet gebeuren als ze hier zijn ? daar besluit de politiek dus niets over en laat ze aan hun lot, waarna ze dan ineens een probleem zijn. Begin maar eens met die mensen niet naar hier te lokken. Andere continenten kom je ok gewoon niet in omdat de overheden daar wel zo humaan zijn om vluchtelingen niet te vangen en over te laten aan een uitzichtloze situatie de ze zelf gecreëerd hebben en verantwoordelijk voor zijn, maar dus geen verdere oplossing bieden. Die andere regeringen zijn tenminste wel zo humaan om dat vluchtelingen niet ook nog eens aan te doen na hun moeilijke vlucht. Maar niet in europa...hier is mensen aan hun lot en de straat overlaten "humaan". Als ze maar zo lang mogelijk in een COA opgesloten blijven want zo lang tikt de EU subsidie meter voor het rutte kabinet. En dat onder het motto van gulle weldoener, ik spreek er schande van.

de VOC geest, toch !? 20 April 2015

ik vraag me af wie erger is , die mensensmokkelaars die er goed geld aan verdienen, of de Eu regeringen die deze inhumane situatie maar laten voortduren om zelf die Eu subsidie maar binnen te krijgen.

ik voel me goed 20 April 2015

de gulle mensen in deze video kunnen tevreden zijn, er gaan weer honderden miljoenen naar griekenland. het zal me verbazen als die vluchtelingen er 1 cent van zien, want zo gaat dat in griekenland, onze grote vrinden. nou ja, als ons eigen geweten maar schoon gekocht is.

Bob Lagaaij 22 April 2015

Vooropgesteld: ik sla noit een aflevering van Goestig over! Geweldig, hoe je buiten gevestigde - en vaak gesubisideerde - media om, een beeld weet te geven van wat er in een gemeenschap - het verukkelijke Goes, in dit geval - leeft. Ga door; zo zullen media in de toekomst steeds vaker werken!

Bob Lagaaij 22 April 2015

In mijn enthousiasme: ,,noit'' = nooit. Verukkelijke = verrukkelijke. Had ik meteen moeten doen!