Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KOFFIECAFE KOEK OPENT BINNEN- EN BUITENDEUR

11.178 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 2 apr. 2015
Goes heeft er een horecagelegenheid bij. Aan de Koningstraat is koffiecafé Koek begonnen. Koek? Ja, Koek. Omdat ze veel soorten koek verkopen.

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Moes 02 April 2015

Valt koek verkoop onder een bakkerij ? want dan mag die op zondag open, of niet, of toch weer wel. Weet iemand het ? Wat is dit ? een kapperkoeksalon ? een koffiekapperkoekenbakker ? een zondagskapperkoekkenflapper ? Wat ik wel heel storend vind is het aanzicht van die straat, lelijke vuilcontainers en terrassjes in de zelfde schreeuwende kleuren, irritante en ook lelijke reclame borden die in de weg staan en vooral de overlast van de aanloop van die koekkapcoffiehapshop die hun fietsen maar overal neerzetten zodat je er niet meer normaal door kan. Ik vraag me af of die kapkoffiekoekwinkel hun klanten toch wel verzoekt hun fiets op de daarvoor bestaande plekken te plaatsen, speciaal omdat de middenstand van Goes daar zelf speciaal om vraagt lijkt mij dat ze daar toch zelf wel aan meewerken ? Wat mij betreft een lelijke stap achteruit. Dat mooie historische straat je bij de mooie historische kade omtoveren tot campingstoeltjes terras. Sorry, ik vind ook dat daar geen plaats voor is en het verkeer vrije doorgang heeft.

Jansen 02 April 2015

Ja het spreekwoord is er niet voor niets, schoenmaker hou je bij je leest,wat willen ze nu? gaat de kapsalon niet zo goed meer of willen ze straks van de hele tent een horeca gelegenheid maken,en dan die monsterlelijke reclame borden die altijd midden op de straat staan en waar je als fietser elke keer bijna tegen op knalt,het zou ze sieren om die stomme borden weg te laten zodat hun zaak er beter uit zou springen. Maar we wensen hun toch succes natuurlijk hoe meer zaakjes des te beter voor Goes. Nu nog de koffie gaan proeven

koffie bie de vis ! 02 April 2015

as je maar koffie kriegt bie de schoenmeaker ars gean we nae dun volhundun.

Emile Ruttelband 02 April 2015

Schitterend, dan kan ik nu ook op Zondag mijn coiffure laten bijwerken onder het genot van een cafe machiato en een portie poffertjes.

Piet 03 April 2015

Jullie zijn niets gewend. Bij ons op Ouwerkerk op S.D.L. heb je de Barbier in de ring. Dat is ook een Café waar je doorloopt dan kom je gelijk bij de kapper. Het is geweldig en niemand hoor je er over. Zeker weer wangunst van de middestand

Bie ons op durp 03 April 2015

ouderwattes ? waar ligt dat want ik wil ook op zondag mijn haren geknipt. was het niet dat ik naar een kapper ga en een barbier iets is uit een vorige eeuw. Ik wil wel een modieuze coupe van deze tijd en geen barbier bloempotkapsel uit 1900. Is het een historische attractie voor de toeristen ?

terug in de tijd 03 April 2015

Dat verklaart de middeleeuwse kapsels op schouwen wel

simonse 04 April 2015

de beste stuurlui staan aan wal als je al die reacties leest want een lekker bakje koffie na een knipbeurt gaat er altijd in en zeker met een lekker koekje der bie

suus 09 April 2015

Iedereen zijn eigen mening. Ik laat mijzelf niet graag in een hokje duwen en weet met hart en ziel wat ik met koffie café koek uitdraag. Veel meer dan die schoenamaker en zijn leest. Tot snel !

suus 09 April 2015

Uiteraard nodig ik iedereen, ook de critici om eens langs te komen en te ervaren dat er zoveel meer is. Geluk of gelijk?

Jos 10 April 2015

Zure Zeeuwse Zeikerds... het is ook nooit goed.