Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verboden eigen medicijnen te maken:)(oftewel wietkweken)

5.863 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 2 mrt. 2015
Gisteren is er in nederland een nieuwe opstelten kabinet wet ingegaan.http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2015/03/02/voorbereiding-illegale-hennepteelt-strafbaar-per-1-maart-2015.html? die er voor gaat zorgen dat de wietmarkt maar bij select groepje mensen terrecht komt. En dat de criminaliteit omtrend de wietmarkt weer een markt erbij hebben.

35 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 02 maart 2015

Omroep Brabant, L1 en Omroep Zeeland onderzoeken hoe ze samen één bedrijf kunnen vormen

job 02 maart 2015

Net bij de intratuin geweest en gevraagd of ze ook spullen voor de wietteeld hebben en jah hoor grond voeding licht alles hebben ze zeggen ze. Kassiere vroeg niks en toen ik zei dat ze een nieuwe opdracht van opstelten had dat bij twijfel er gevraagd dient te worden of het voor de wietkweek is zei ze is dat zo? Toen zei ze is het voor wiet dan,ik zei ja,oh dan heb ik niks gevraagd. Kon zo met alle spullen en advies de winkel verlaten:) Moeten we hier nou onze tijd mee verdoen.(onzinregeltjes) Oh wacht bijna verkiezingen:) Integriteitscommisies en zo baggetalizeren en zo van eigen fouten. Maar de burger mag zn eigen medicijn niet meer maken. Wat is de farmacie en overheid slim.

job 02 maart 2015

Oh jah de politie is niet van plan tegen tuincentras op te treden ook al heb ik beeld en geluid van wietteeldadviesen medewerkers. Mocht weer geen aangifte doen. Verschil moet er zijn niet?

job 02 maart 2015

http://www.123tuintechniek.nl/shop/1/1/4244/0/4245/Kweeklampen_Gavita_Hps_Lep_en_Controller_s

kijk wel lekker uit 02 maart 2015

Wil ik nog zien zo een overheidsplantage. de wietbaronnen laten er geen splinter van over. Wie durft daar te gaan werken ?

job 02 maart 2015

http://www.nrc.nl/nieuws/2015/03/02/terugkijken-de-bankgeheimen-van-joris-luyendijk/

job 03 maart 2015

http://earthweareone.com/cannabis-oil-is-gathering-unstoppable-momentum-as-a-world-class-healer/

job 03 maart 2015

https://www.youtube.com/watch?v=nhA5XkAfPiI . How to make Simpson Oil, Cannabis Oil

Niet doen 03 maart 2015

Wietolie maken valt in NL onder hardrugs productie en is zwaar strafbaar. Alles is dtrfnaar, behalve pedofiele opa's, die moeten het recht krijgen op een omgangsregeling met het kleinkind, Omdat dat in het bloed zit, net als adel. Want het maakt niet uit wie je bent of wat je kan of doet, als je maar het edele bloed der adel hebt. Vuilbloedjes hebben geen rechten natuurlijk. Tja, verschil moet er zijn.

job 03 maart 2015

Wietolie maken valt in NL onder hardrugs productie en is zwaar strafbaar. Tja daar heeft de medicijnenlobby zich wel hard voor gemaakt samen met ivo. Maar ik heb daar lak aan als ik zie hoe mensen opknappen en geld in hun zakken houden:)is me dat allemaal waard. Kinderen die makkelijker kunnen eten bij chemo en zo, zonder pilletjesgif. Het is een heel erg mooi en zuiver medicijn verdiep u eens zou ik zeggen.

job 03 maart 2015

Wel grappig dat die video in amerika viraal is gegaan miljoenen kijkers en hier is het "verboden" in vrij nederland lol. En jah verschil is er intratuin geeft je alle adviesen en spullen om aan de slag te gaan maar kleine growshops moeten dicht??? Alles voor de grote jongens:)

Bloem 03 maart 2015

Bij intratuin krijg je pas groene vingers.

job 03 maart 2015

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag voor de rechtbank in Utrecht tegen ex-PvdA’er Bert van der Roest een werkstraf van 240 uur en zes maanden

Erik 04 maart 2015

Doe growshops moeten dicht wegens de illegale chemicalien die voor kunstmest door moeten gaan. Kwekers gebruiken dat om de groei te versnellen en de wiet extra werkzaam te laten zijn door die chemicalien. Nodeloos te zeggen dat dit erg ongezond is. Zeker als de kwekers er lucht van krijgen dat hun kwekerij ontdekt zou worden kieperen ze er extra chemicalien bij om de oogst nog snel te kunnen doen voordat. Snelheis is helemaal de essentie, dus kiepen ze er zoveel mogelijk bij. als die plant kan hebben, ze gaan immers voor de snelle winst. Dat daarvan de zgn legale wiet uit de coffeeschops meer chemicalien als een plant is maakt de overheid niet uit. Ook al is dit honderd keer ongezonder dan normaal gekweekte wiet dat maakt den Haag niet uit. Zij hebben liever de belasting over die gifwiet dan dat iemand ook maar 1 plant in zijn huis of tuin heeft staan. Al met al is het duidelijk dat de overheid met iets heel anders bezig is want al hun regeltjes die ze verzinnen is alleen maar in het voordeel van de wietbaronnen. En die hebben geen connecties in de 2e kamer natuurlijk niet.

job 04 maart 2015

Hahaha personeel loon inleveren en hun er loon bij:) Ik zie het zo vaak. En de burger weet vaak van niks. V&D moet 8 procent rente betalen op een miljoenenlening van eigenaar Sun Capital. Dat blijkt uit interne stukken van het warenhuis in handen van RTLZ. Omdat de hoge rente op de leningen van Sun bij de schuld wordt opgeteld, wordt die schuld van V&D elk jaar miljoenen hoger.

job 04 maart 2015

Grote bedrijven vragen in groeiende mate patenten aan op natuurlijke eigenschappen van gewone groenten, zoals broccoli.

job 04 maart 2015

http://www.vice.com/nl/read/het-einde-van-de-growshop-is-het-begin-van-een-hele-hoop-tuincentra-127

Eind Baas 04 maart 2015

http://nos.nl/artikel/2022737-documenten-vermelden-miljoenendeal-teeven-met-topcrimineel.html

job 04 maart 2015

En nou maar goed opletten dat er niet ergens achter de schermen wat gedaan wordt terwijl wij druk doende zijn met opstelten en teeven. Het zijn roerige tijden.

job 05 maart 2015

Ik zei nog zó: GEEN BONNETJE!! #Opstelten #Teeven

job 05 maart 2015

Ik zie nou net bij een electronica gigant waar ik al tijden bestel, dat ze ineens het hele VSA programma van zowel Philips als Vossloh hebben......... Zomaar, ineens

job 05 maart 2015

http://www.wietforum.nl/topic/114916-growshop-dicht-meld-het-hier-dan-krijgen-we-wat-inzicht/page__st__20

job 05 maart 2015

https://vimeo.com/115853351 oeps......

job 05 maart 2015

Bardabunga vulkaan nu: https://www.dropbox.com/s/5z4e0ch3tfagpyl/img_5302.jpg?dl=0

job 05 maart 2015

http://www.npo.nl/zembla/04-03-2015/VARA_101372907 monsanto aflevering hoe bedrijven onze noodzakelijke behoeftes toe eigenen. Eten water lucht enz enz enz

job 05 maart 2015

http://www.pzc.nl/algemeen/binnenland/floor-4-uit-putten-strijdt-tegen-kanker-1.4793747#comments had gereageerd dat voor max 20.000 euro er een omega 9 olie ook te behandelen is mischien en of ze daar ook niet naar moesten kijken. (is gecensureerd)

eden 05 maart 2015

Verontrustend, die enge groeimiddelen die men massaal gebruikt om de kweek van wiet te versnellen en te vergroten. Kwekerijen die opgejaagd worden door de politieakties her en der met warmtesensors en andere controles. Wat de gevolgen voor de volksgezondheid zullen zijn moet nog blijken. Wat in de jaren '60-'70 begon met een zeker idealisme (iedereen die dat wil moet voor een schappelijk prijsje een joint kunnen roken) en met uit buitenland ingevoerde goede kwaliteit wiet is nu verworden tot een zeer onbetrouwbare en gevaarlijke zaak. Wat vooral veroorzaakt wordt door de intensieve bestrijding van kwekerijtjes wat op zich wel een goede zaak is want een aantal leerlingen in welke klas ook onder invloed van softdrugs dat kan en mag niet. En nog minder chauffeurs die stoned op de weg rijden. De bestrijding van deze zaak had begin jaren '60 al moeten gebeuren, wat deze regering doet is alweer achter de feiten aandraven. Gedwongen door de fanatieke bestrijding ervan worden de kwekerijtjes gedwongen binnenshuis te gaan waar niet het benodigde zonlicht is en dat wordt dan in talloos veel gevallen gedaan met gestolen energie. Die we toch met z'n allen betalen! De bedrijvers van deze energiediefstal schijnen maar niet door te krijgen dat op het punt waar die diefstal plaats vindt de ogen van de energiemaatschappij en die van de politie gericht zijn met de vraag "waar precies gebeurt het". Vandaar ook dat er (gelukkig maar) zoveel kwekerijen opgerold worden. De een na de ander wordt opgespoord met vliegtuigen en drones met warmtesensors en die zoeken echt niet naar een brandende gloeilamp. Aan de andere kant zal het verschijnsel van blowen ook niet zomaar uitgeroeid kunnen worden na zoveel jaar slappe tolerantie en hoe kun je die zaak regelen? Wat we ook moeten beseffen is dat dit materiaal op medisch vlak ook een rol is gaan spelen bij pijnbestrijding en astma bijvoorbeeld. Nou schijnt er "medische wiet" verkrijgbaar te zijn maar wat je dan weer ziet is dat zo'n patient dat vaak niet durft aan te vragen want hij of zij wil niet als drugsgebruiker bekend staan. En die kopen of laten het kopen toch ook weer in het grijze circuit. Wie heeft de oplossing.................

job 06 maart 2015

Christelijke partijen blijven voor criminaliteit zorgen: De ChristenUnie zal niet instemmen met een nieuw belastingstelsel waar de legalisering van softdrugs een onderdeel is.

job 07 maart 2015

De VVD en CDA hebben een debat aangevraagd over de overlast van drugsrunners in Rotterdam. Deze week werd bekend dat de overlast flink toenam

Fuck off 09 maart 2015

En nu kanker je gewoon eens op Job. Jou mening boeit echt totaal niet, tenzij je een baan had gehad....

job 09 maart 2015

http://www.rollingstoned.nl/5-3-15-piratenpartij-over-onzinnig-cannabisbeleid/

job 09 maart 2015

http://www.rollingstoned.nl/5-3-15-piratenpartij-over-onzinnig-cannabisbeleid/

job 09 maart 2015

Wylfa nuclear power station has shutdown its remaining reactor to investigate a problem found during re-fuelling. Bosses from operators Magnox said a problem was found in Reactor 1 on Saturday.

job 09 maart 2015

Dijselbloem bij de grieken. http://www.liveleak.com/view?i=724_1425918371

job 09 maart 2015

Terwijl opstelten de boel bedondert en het volk afgeleid is pakt de ECB ons geld verder af.