Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politiekorps zeeland schaduwfloppers.

9.272 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 28 feb. 2015
lekker stelletje hoor onschuldige burgers manipuleren intimideren elkaar indekken ism Rws politie openbaar ministerie Amels ed waarom omdat je foto's hebt van hun nieuwe kutuitvinding die ze voor miljarden aan defensie willen verkopen en om hun steekpenningen geen gevaar willen laten lopen en financiele hebzucht zelf hun ambtseed en verplichtingen aan de wilgen hangen. met medewerking van het O.M burgermeester aan toe. Duhh als ik net zo achterlijk was als hun had ik daar wel gewerkt.
van a tot z met vijf camera's vanuit alle hoeken deze wanpraktijken vastgelegd met 10.000 foto's en uren filmmateriaal.
dit is enkel een topje van de sluier om betrokkenen alvast de tyfus te laten zweten. ik heb jullie werk misdragingen smoellen kentekens facebook foto's pagina's adressen acties met veel plezier weten vast te liggen inc gebruikte apperatuur met serienummers zowel de montage als demontage ervan.
De amels dude's haha wat een klootviolen om een kaart voor toegang via het hek op de v speykstraat op te hangen om te schuilen als ik je zou achtervolgen zogenaamt uit het zicht om de hoek aan het hek.
hoe debiel zijn jullie dat jullie maandenlang dachten hiermee weg te komen?
nu volgt heel nl straks jullie ipv jullie mij en komt het wel uit dat wat jullie dachten te kunnen flikken geweldig dat net voor de verkiezingen.
ps bedankt voor jullie klungelige daden ik had die vijf minisubs bij vlissingen oost nog niet opgemerkt vorig jaar juni maar ja als je een slapende hond wakker maakt kan je verwachten tegen de "LAMP" te lopen.