Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Michiel de Ruyter de film

13.539 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 9 jan. 2015
Wanneer het diep verscheurde Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van een burgeroorlog staat, probeert een man te vechten voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair…

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Johanna 09 January 2015

Het lijkt me een goede film. Jammer dat er altijd zeer bekende Nederlanders meedoen. Ik zie de hoofdrolspeler als die tuinkabouter van de Jumbo in het reclamefimpje met zijn vergeten groentes etc.

vermeulen 10 January 2015

die vorige reactie slaat nergens op. als hij de hoofdrolspeler als die tuinkabouter van de jumbo ziet'; heeft hij totaal geen inlevings vermogen. ik vind de acteur zeer goed in zijn rol als michiel de ruyter

John 10 January 2015

1

reclamefilmpje JUMBO 11 January 2015

Doet die man van de albert heijn reclame ook mee ? En heeft de jumbo deze film betaald als sluikreclame ? Ik ga i.i.g. niet anderhalf uur naar die dikkop geschiedsvervalsing zien plegen op het scherm. Natuurlijk heb je de bejaarde brigade die zich wel weer met mijn mening zullen moeten bemoeien opgestookt door het VOC slaven cultuur verheerlijcking filmpje. JUMBO JUMBO JUMBO

god voor ons allen 11 January 2015

wat zegt die vent aan het eind ? we kunnen onze vrijheid alleen beschermen als we ook vechten voor die van een ander ? Dat is dan bewijs dat deze film historisch incorrect is.

god voor ons allen 11 January 2015

@ vermeulen, u vindt de acteur goed in zijn rol als michieltje ? U kende michiel nog persoonlijk dan ? Of is het wat u graag voorgeschoteld krijgt en is het daarom zo goed volgens uw eigen smaak ?

Ikke 12 January 2015

Had het wel gedacht, je heb altijd mensen die overal over moeten zeiken en onder tussen gaan ze gewoon naar de film want ze zijn toch nieuwsgierig. En ja hoor hebben ze hem gezien kunnen ze gewoon weer verder zeiken.

roosje 13 January 2015

Ben het met je eens ikke........maar de mens moet wat te zeiken hebben volgens mij zijn ze gewoon jaloers......niet op reageren is het beste,maar ozo moeilijk......ik ga wel kijken,want die `tuinkabouter`heeft samen met mijn zoon in die film gespeeld.....wij zullen 1e rang zitten op 29 januari.

tortelvink 13 January 2015

Als je van te voren weet dat die of acteur een belangrijke rol speelt en je vindt deze niet juist gecast.Nou dan ga je toch niet.Ik ga beslist wel want het verhaal interesseert mij niet de acteur die het speelt. Hoewel deze is echt gecast om deze rol te vertegenwoordigen.Buitenlandse "top"acteurs spelen in allerlei films uiteenlopende personages hoe kijk je daar tegen aan.Ga je naar de film voor de verhaal of om de hoofdrolspeler in deze film.

Bep 22 February 2015

de film heb ik gezien wat een talent heeft Nederland . Frank Lammers zette een prachtige Michiel de Ruyter neer wat een talent heeft deze man. Ook Tygo Germandt en Egbert Jan Weeber speelde de sterren van de hemel. Eigenlijk lieten alles acteurs ons zien dat we in Nederland veel groot acteer talent hebben Ga zeker nog een keer naar de film kijken naar deze prachtige film .