Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

uithuisplaatsing kind in nederland.

5.423 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 12 jun. 2014
Waar veel mensen nooit geconfronteerd worden met dit soort zaken hier een inkijkje. Zou mooi zijn je ook nog te verplaatsen in het kind. Daar waar criminele ouders die zuipen en coke snuiven maar door kunnen blijven gaan worden halve probleemgevallen overgeleverd aan een instantie die geen verantwoording af legt Kunnen wij met ons mooie leven zeggen we hebben toch een bureau?en dan nog controlerende polititek. Tja je kan het ook niet willen weten natuurlijk:)

27 reacties

Reactie wordt toegevoegd

S 12 juni 2014

Hartverscheurend

Erik 12 juni 2014

Heftig.

Erik 12 juni 2014

Alleen al de aanwezigheid van geuniformeerde politiemensen, zorgt er voor dat het kind / kinderen een trauma oplopen. Laat dan op z'n minst agenten in burger ( en dan liefst nog een vrouwelijke ) de kinderen ophalen als het echt niet anders kan..... :(

Gay boy Mark Rutte 12 juni 2014

ik heb altijd al geweten dat de politici in Den-Haag grote criminele zijn zo corrupt als maar kan , de belastingen weer omhoog en het volk maar blijven uitbuiten . nu zijn ook u kinderen aan de beurt en worden door een team van jeugdszorg en k smeris holland onder dwang uit huis gehaald , gestolen , gejat ? . Dus er hoeft maar iets te gebeuren of je zoon of dochter komen bij 2 homo's , de dames pot terecht die hun dan het goede voorbeeld moeten geven .

. 12 juni 2014

Geen woorden voor...

job 12 juni 2014

http://www.youtube.com/watch?v=aYzxHZ5T1PU#t=251

Piet 13 juni 2014

Te erg en dat dit zo kan; pffffff Absurd

Julia 13 juni 2014

Te erg ook zeker voor dit kind; hartverscheurend!!!!!!!!!!!!!!!

Sandra 13 juni 2014

Hoe kun je zowel een Moeder als kind kapot maken...................te erg dit!! Waar is de zorg en betrokkenheid en hulp om te zorgen dat Moeder en kind het goed hebben???????????

kees 13 juni 2014

ja zo is het in nederland

henk 13 juni 2014

tyfusland ,daar hebben ze wel tijd voor

x 13 juni 2014

Hoe kun je als ouder het zo ver laten komen?

lizy 13 juni 2014

als ouders hun verantwoording niet nemen krijg je dit . dit is toch echt de zorg van de moeder en eventuele vader die door drank en drugs gebruik tekort geschoten is naar het kind . kinderen zijn altijd de dupe . die agenten doen hun werk .

job 13 juni 2014

x das niet zo moeilijk hoop dat je nooit met jeugdzorg te maken hoeft te hebben. Maar het is een goeie vraag waarom moeten ouders het zo ver laten komen. Omdat men niet wilt helpen maar vaak controle wilt uitoefenen? En we de rechten en wetten omtrend kinderen niet veranderen terwijl banken er twee in de week krijgen. Tis onze maatschappij,en onze toekomst. Maar blijkbaar zijn andere zaken belangerijker,kids zijn bijzaak.

verschrikkelijk 13 juni 2014

12 jaar geleden hebben ze mijn kind op de zelfde manier bij mij weg gehaald. met 6 politie agenten hebben ze haar uit mijn armen moeten trekken. Nu 12 jaar later heeft jeugdzorg er alles aan gedaan dat ik vervreemd raakte van mijn eigen kind. Ze groeit nu op bij haar pleegouders die ze papa en mama noemt. Ik ben haar kwijt voorgoed. BLIJF VECHTEN VOOR HANSJE. Als ze eenmaal uit huis zijn is het bijna onmogelijk om ze terug te krijgen

bob nagtegaal 14 juni 2014

de nederlandse politici is nog steeds hetzelfde als 40 -45 vooral de politie, dus mensen niet klagen want het zijn goed betaalde baantjes . en de burger bestaat gewoon niet. gr bobb nagt,

Befehl is befehl 14 juni 2014

Politie commandeert weer dat de camera uit moet, en zo niet.... wat een schoften ! Nu is alle respect echt weg. @ naghtegaal, uw vergelijk met 40-45 is geheel terecht.

Absurd 14 juni 2014

Jeugzorg haalt kinderen weg waar het niet nodig is. Maar waar ze echt moeten zijn daar zie je ze niet. Ik ken zoveel gevallen waar het nodig is maar daar zie je ze echt niet. In een woord fuck jeudzorg.

job 14 juni 2014

Hoe zou je kunnen controleren of jeugdzorg werkt? Bijv met cijfers hoe het de mensen is vergaan nadat jeugdzorg zn handen er af heeft gehaald.(18 plus) Maar DAT is er niet............ Hoe kun je dan ooit zeggen we doen goed werk??? Ze willen allemaal zeggenschap,maar geen verantwoording.

Joris 14 juni 2014

Die machtsgeile Jeugdzorgmedewerkers en volk van de Raad voor de Kinderbescherming zijn een stel zieke figuren. Geven niets om kinderen en als je om opheldering vraagt aangaande je eigen zaak en kinderen vertellen ze doodleuk dat ze in het belang van het kind niets meedelen. Hierbij roep ik 1 dappere medewerker op die als klokkenluider naar buiten komt en de beerput opengooit. Doe het in het belang van al die gemangelde kinderen en ouders en u bent de held van Nederland. @Politie: Als ik in mijn eigen huis opnames maak mag dat, wil je niet met je SS-houding op de film dan had je buiten moeten blijven. De brutaliteit van die schoften is werkelijk schokkend. Voor de meeste agenten heb ik diep respect, agenten die hieraan meewerken zijn harteloze monsters, de titel agent onwaardig. Kunnen ze zelf niet nadenken? Befehl ist Befehl, inderdaad.

Ongeschikt 15 juni 2014

@ lizzy, Die agenten doen hun werk ? Mogelijk dat ze een taak hadden, maar overduidelijk niet de capaciteit om deze aan te kunnen. Maar ja, de politie zoekt in haar sollicitanten nu eenmaal bewust naar een bepaald profiel, welke dus totaal niet past bij een taak als dit. Eerder dat die past bij voetbalrellen, vechtpartijen met dronken cafe gangers of ander tuig-achtig gebeuren. Niet voor een taak als dit waar diplomatie, gevoel, geduld, menselijkheid, begrip, een zachte hand, medeleven, sociaal betrokkenheid, empathie, en alles wat een mens tot mens maakt nodig is. Daar stuur je geen knokploeg-achtige knuppels met traumastoornissen op af die het "object"'des nood's met gebruik van intimidatie en geweld uit het pand zullen verwijderen. Die kunnen die taak niet en zullen het ook nooit kunnen.

kranten 16 juni 2014

Hahahaha pzc kopieert onze links maar we mogen niet extra info geven..... typisch weer. Alleen mensen die het systeem ondersteunen of rare tegenreacties die dan weer wel. Buiten het systeem praten wordt niet geplaatst. Heeft verder niks met schelden discriminatie of andere woordkeuzes te maken. Gewoon goed onderbouwde mening. Maar denk dat ze niet willen laten zien dat ze niks onderzoeken verder. Vraag me soms af of er wel personeel loopt daar bij de pzc of dat het gewoon een grote wegener kopieermachine is.

BJZ maffia praktijken 17 juni 2014

http://www.telegraaf.nl/binnenland/22748133/__BJZ_dreigt_met_aangifte_moeder_Hans__.html

PropagandaZCorruptie 17 juni 2014

De PZC is gewoon een propaganda blaadje net als de rest. Wie gelooft er anno 2014 nog dat het objectieve onafhankelijke media is dan ?

job 17 juni 2014

http://www.martinvrijland.nl/2014/06/17/crisismachtiging-bureau-jeugdzorg-geeft-ander-beeld-irme-en-uithuisplaatsing-hans/

job 17 juni 2014

http://www.blikopnieuws.nl/bericht/213882/dreigementen-door-jeugdzorg-tegen-moeder-hansje

job 18 juni 2014

http://www.dichtbij.nl/den%20bosch/regionaal-nieuws/artikel/3583618/bureau-jeugdzorg-moeder-hansje-heeft-grens-overschreden.aspx