Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veer Perkpolder - Kruiningen

5.987 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 9 mei. 2014
Nog even samen met Ambras stil zijn bij een overtocht met de boot. Jaren voor het veer verdween bezongen ze het al in hun lied "Omtrent Klooster" dat het met de boot veel plezanter was.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Marlies Sponselee 17 April 2015

Na al die jaren nog steeds een gemis!

Robert Asselman 19 April 2015

Wanneer je dit weer ziet, dan worden we allemaal stil. Hoe is het ooit kunnen gebeuren. Wanneer je zoiets hebt vinden we het 'gewoon' en wanneer het weg is dan pas weten we wat de waarde is geweest!! Bedankt voor dit stukje nostalgie.

mooi en kippevel veel gezien en meegemaakt op t veer 16 May 2015

mooi en kippevel veel gezien en meegemaakt op het veer maar altijd met veel plezier gewerkt met alle collega,s

Zaman Dorsan 04 August 2015

dit was zeker 50 jaar geleden dat ik dit zag, dat ik daar was, op zo'n veerboot, met onze klas, op uitstap, heerlijk was dat, fijn om terug te zien !

J.A. Benni de Jong, Hulst, 61 jaar 08 November 2018

Plezant, maar niet altijd een even plezant oponthoud! Alleen als ik privé van 't veer gebruikmaakte en dus tijd genoeg had, was deze in kilometers kortere reis dan over land via d'n Anvers - weliswaar langduriger in tijd - een aangename overtocht, altijd weer even spannend voor de kinders, die dan aan de leuning over de Westerschelde konden uitkijken, wèl 'oedt deur ongs in d'ôt'n g'ouw'n!

Jolanda de Schepper 22 February 2022

Ik ben half weg jaren'70 elders gaan wonen maar "THUIS" kwam ik met de veerboot. Terug naar MIJN kust! ( en dacht dan immer aan het lied:" Ik wil terug naar de kust ......waar mijn jeugd voorbij ging"). Haren in de zilte zeelucht aan dek. Mijn Zeeuws-Vlaanderen naderbij zien komen. Met de tunnel werd dit anders. Het komt NOOIT meer terug. Maar mijn HERINNERING blijft.