Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

kennis

3.507 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 29 nov. 2013
Weet wat er speelt.

36 reacties

Reactie wordt toegevoegd

pappajesse 29 November 2013

http://www.youtube.com/watch?v=CCSJeJxS9gc&sns=tw Psychologie, sociologie en politiek worden met elkaar verbonden door middel van feiten en analyses van grote internationale samenzweringen en machtsstructuren. De stelling is dat deze complotten als een logisch gevolg voortvloeien uit het menselijk gedrag en denken. Onze natuurlijke overlevingsdrang is de basis voor onze neiging tot lijfsbehoud en eigenbelang, waardoor de wereld is zoals die is. Ze gaan bewust voorbij aan de vraag of er wel complotten bestaan omdat dit programma de onontkoombaarheid ervan zal aantonen door middel van feiten en wetenschappelijk onderzoek.

pappajesse 29 November 2013

http://www.nasa.gov/content/goddard/comet-ison-may-have-survived/

pappajesse 29 November 2013

Wachtgeldkameraden: "‘kortere WW levert 20.000 banen op"

pappajesse 29 November 2013

Man gooit rookbom in ministerie

pappajesse 30 November 2013

De Libor-affaire, waarvoor Rabobank vorige maand voor een recordbedrag van 774 miljoen euro heeft geschikt, vond niet alleen plaats in Londen. Het manipuleren van de Libor-rente voor eigen gewin werd vanaf 2009 twee jaar lang ongebreideld voortgezet op het hoofdkantoor van de bank in Utrecht, blijkt uit een reconstructie van de gebeurtenissen door NRC Handelsblad. De manager in kwestie is nog steeds lid van een crimineel financiële organisatie. Die club zegt zich onder meer in te spannen voor het “behouden van de hoogste standaarden binnen de beroepsgroep [van financiële specialisten, red.], door een voorbeeld te geven van correctheid en ethisch gedrag”.

pappajesse 30 November 2013

door Jan-Willem Navis en Joris Polman DEN HAAG - Logbestanden en andere technische informatie over de storing in een tapsysteem van de Nationale Politie tijdens een telefoontje van Jos van Rey met staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) zullen wat minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) betreft niet aan de Tweede Kamer worden verstrekt. Opstelten verstrekt tapgegevens niet Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en JustitieFoto: ANP Dat zei Opstelten vrijdag tegen De Telegraaf. "Dat lijkt mij niet nodig. Het is gewoon het systeem en men moet uitgaan van mijn woord", zegt Opstelten op de vraag of hij de Kamer de technische gegevens wil opsturen.

pappajesse 30 November 2013

Dat schrijft het AD naar aanleiding van eigen onderzoek. Lugte is officieel nog in dienst van de gemeente Rotterdam, maar blijkt thuis te handelen in computersoftware. Hij verkoopt onder meer het systeem iThor, dat wordt gebruikt door Rotterdamse stadswachten. De ontwikkelingskosten liggen volgens kenners tussen de 1,5 en 2 miljoen euro. Na een arbeidsconflict heeft Lugte, met behoud van salaris, de tijd gekregen om te werken in de ICT-sector. Op termijn neemt hij ontslag, is in het geheim afgesproken met de gemeente.

pappajesse 30 November 2013

Hulp bieden aan mensen in nood gaat redder ook geld kosten. Mooie samenleving....... Remco de Bie. © AD/Marco de Swart. Een levensgevaarlijke redding van twee jongetjes in de Dobbeplas in Nootdorp afgelopen zomer komt Remco de Bie (31) duur te staan. Zijn zorgverzekeraar presenteert hem een rekening van een paar honderd euro voor de medische behandeling die hij kreeg na het incident. Op een dag in juli zaten De Bie en zijn vrouw Jolanda op het terras van een restaurant, toen zij twee kinderen zagen spartelen in het water. De inwoner van Berkel en Rodenrijs sprong met kleren en al het water in en wist de jongetjes met moeite boven water te houden. Omstanders hielpen de slachtoffertjes op het droge. De Bie probeerde ook naar de kant te komen, maar raakte verstrikt in waterplanten. 'Het was doodeng, ik ging een paar keer kopje onder.' 'Medische kosten' Een vrouw hielp hem op de wal. Daar moest De Bie braken en naar lucht happen. Met zuurstofgebrek werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Onlangs kreeg De Bie een gepeperde rekening van zorgverzekeraar StadHolland, onderdeel van DSW, voor de medische kosten. 'De rekening was zo'n 800 euro. Daarvan moet ik 350 euro eigen risico betalen. Het is te zot voor woorden!' Van de telefoniste van DSW kreeg hij te horen dat dit de regels zijn en dat het zijn keuze was het water in te gaan. Na een telefoontje van deze krant is DSW-directeur Chris Oomen bereid de rekening kwijt te schelden. 'Dat doe ik uit coulance, want het is niet logisch dat wij opdraaien voor de kosten. Die zou je moeten verhalen op de verzekering van de veroorzakers, de jongetjes dus.' Inspanningen van De Bie en deze krant om de ouders te vinden, leverden niets op.

pappajesse 30 November 2013

http://evenkletsen.weebly.com/1/post/2013/11/doofpot-is-open-treinkapers-de-punt-vermoord-het-volledige-onderzoek.html

pappajesse 30 November 2013

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardigheid van Griekenland naar boven bijgesteld. Das mooi he:)...lol

pappajesse 30 November 2013

https://plus.google.com/photos/+klaasstrooker/albums/5952104840061031537

pappajesse 30 November 2013

http://www.youtube.com/watch?v=RelHkj--reU&feature=c4-overview&list=UUPlLTmrwGBnTc6I7kgNCxmA arrestatie waxinelichtjesgooier.

pappajesse 01 December 2013

Haha pechthold wil taponderzoek...lekker belangerijk. PZC DOET OOK MEE AAN AFLEIDING BURGERS> Tis toch een mooie afleiding he dat NSA schandaal............waar al heel lang al veel mensen over hebben bericht. En weer niet kijken naar financiele instellingen.... En weer verder stelen. Openheid of de wet niet geschonden is LOL. Zeg dan maar een wat je bij BILDERBERG conferentie deed(pechthold). Want dat kan zomaar een bedreiging zijn voor de nederlandse democratie...maar daar hoor je niemand over. Zijn nou na 6 jaar de rotte financiele producten er uit???? 40% hebben we van ons belastingsgeld nog maar opgebracht nog 60% rotte schuld bij banken te gaan. We vinden toch allemaal dat ze het verdienen????????? Das democratie:)

pappajesse 01 December 2013

GEMISTE KANS HIER>>> De regering in IJsland gaat de hypotheekschulden van de gezinnen fors verlichten, na de bankencrisis in 2008. In totaal gaat het om 150 miljard IJslandse kronen (ruim 900 miljoen euro) die zullen worden afgeschreven, of ongeveer 24.000 euro per gezin. Het bedrag vertegenwoordigt maar liefst 9 procent van de nationale economie.

pappajesse 01 December 2013

Het grootkapitaal heeft de EU gekaapt Europa draait alleen nog maar om geld. Na WO II zijn de voorlopers van de EU (EGKS, EEG, EG) opgericht om er voor te zorgen dat in Europa nooit meer oorlog zou komen. De EU was toen niet meer dan een politiek project met een financieel jasje. Sinds de invoering van de euro draait het in Europa nog alleen maar om geld. De EU is er voor het grootkapitaal, burgers worden gebruikt als kassa en werkslaaf. Niet voor niets zei vorig jaar de Duitse politicus Oskar la Fontaine, ex-partijleider van die Linken, in de Duitse talkshow Maybrit Illners Talk, dat Angela Merkel de ‘Kurtisane der Reichen’ is. Hoer van het grootkapitaal dus. Hij slaat daarmee de spijker op zijn kop: het gaat in Europa alleen nog maar over geld, niet over mensen. De euro is een zegen voor multinationals. Europese werknemers worden tegen elkaar uitgespeeld met maar één doel: zo goedkoop mogelijke arbeid. Het is toch van de zotte dat Nederlandse vrachtwagenchauffeurs en bouwvakkers werkloos worden omdat de Europese elite dat zo geregeld heeft.

pappajesse 01 December 2013

'RBS keert half miljard pond aan bonussen uit'

pappajesse 01 December 2013

Onze verwarde oma en moeder is gisteravond in verwarde toestand (vr 29 nov 2013) op haar slofjes en in haar pyjama op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg Den Haag…. (Ze lag daar op de hartbewaking notabene)…. Niemand van de familie (zij heeft 9 kinderen en 37 klein en achterkleinkinderen) is daarvan op de hoogte gesteld…. Oma stond ineens voor de deur bij haar oude buren in Monster (oma woont daar niet meer) Deze mensen zijn ook hoogbejaard en de oude buurman heeft een oom van mij in tranen opgebeld omdat onze oma in haar pyjama met 2 tasjes voor de deur stond…. Oma moest nog zeker tot zondag in het ziekenhuis blijven ivm monitoren nieuwe medicijn dit was de familie medegedeeld op vrijdagochtend. Wij zijn echt verslagen hoe dit heeft kunnen gebeuren….

pappajesse 01 December 2013

HOE JE ALS BANKENSECTOR DE MIDDENKLASSE VERNIETIGD EN GOEDKOPE SCHULDSLAVEN CREERD EN VERVOLGENS MET HET GESTOLEN GELD ALLE BEZITTINGEN TOEIGEND. De afwaardering volgde op een forse krimp van de economie, onder andere veroorzaakt door forse bezuinigingen. Toch lijkt het land weer wat te herstellen van alle klappen die het gekregen heeft. Voor dit jaar wordt een krimp verwacht van 4 tot 4,5 procent. In 2014 wordt dan een stabilisatie verwacht, al zijn de Grieken daarin iets optimistischer: die rekenen op een lichte groei. De bankensector in Griekenland is al fors opgelopen. Eerder dit jaar zijn al veel hedgefunds in de Griekse banken gestapt, en nu vindt ook Mobius de bankensector in het land interessant. Of Mobius met zijn fonds in Griekenland en de bankensector gaat investeren is nog niet bekend, de beursexpert heeft voor nu aangegeven erg geïnteresseerd te zijn in het land.

pappajesse 01 December 2013

kiev live http://www.youtube.com/watch?v=uZtwFH4uKxk#t=6971

pappajesse 01 December 2013

onrustig daar pro en contra putin

pappajesse 01 December 2013

http://www.kyivpost.com/content/ukraine/euromaidan-rallies-in-ukraine-live-updates-332341.html

pappajesse 01 December 2013

Gezamenlijk op weg naar de Verenigde Slavenstaten van Europa http://urubin.com/?p=8776

pappajesse 01 December 2013

Onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen www. basisinkomen.nl Werken voor je geld is uit... Vanaf nu werkt iedereen voor de samenleving

pappajesse 01 December 2013

Oost Souburg - De politie heeft zaterdagavond rond 22.30 uur op het Oranjeplein in Oost-Souburg een gewapende man aangehouden.

pappajesse 01 December 2013

http://mwnw.nl/blog/2013/12/01/bestelbus-en-getuige-rijden-door-na-aanrijden-voetganger-37075

pappajesse 02 December 2013

http://www.cnbc.com/id/100905782 De private schuld in Nederland is de oorzaak van de slecht draaiende economie. In buitenlandse kranten lees je daarover meer waarheid dan in de Nederlandse. We willen onze eigen schuld dikke bult niet toegeven en geven liever de EU en de immigratie de schuld van de crisis.

pappajesse 02 December 2013

WAGENINGEN - Corporatie de Woningstichting in Wageningen onderzoekt de oorzaak van een plotselinge stijging van het aantal gezinnen met huurachterstand. In november kwamen er 150 gezinnen meer bij dan 'normaal'. Een verdubbeling van het aantal wanbetalers.

pappajesse 02 December 2013

Oordeel over strafrechtelijke verlossing Ad Bos vandaag

pappajesse 02 December 2013

Ad bos heeft de nederlandse burger miljoenen bespaard met openbaring bouwfraude.

pappajesse 02 December 2013

Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars hebben in de eerste drie kwartalen het meeste ingelegd in Nederlandse beleggingsfondsen. Zo nou nog even op de correctie op de beurs wachten en de pensionado,s zijn weer wat geld kwijt:) Toch mooi he bankier of politicus zijn tussen onverschillige burgers.

pappajesse 02 December 2013

Strafzaak bouwfraude na twaalf jaar ten einde

pappajesse 02 December 2013

geen verdere vervolging

pappajesse 02 December 2013

http://voiceofrussia.com/news/2013_12_02/Water-decontamination-system-in-trouble-at-Japans-Fukushima-4377/

pappajesse 02 December 2013

Griekenland voldoet nog altijd niet aan de hervormingseisen van het IMF en de EU. Daarom zal het bezoek van deze partijen aan Griekenland niet doorgaan. De beide kampen staan lijnrecht tegenover elkaar en op 9 december beslissen de Europese ministers van Financiën, de zogeheten Eurogroep, of Griekenland een nieuwe tranche geld krijgt. Zijn de beloften niet waargemaakt, zoals momenteel het geval is, dan komt Griekenland zwaar in de problemen. Van de 240 miljard euro’s aan beloofde bailout hebben ze er al 216 miljoen euro ontvangen. 80% van de schuld is in handen van de EU en het IMF, met de Europese belastingbetaler als onderpand.

pappajesse 02 December 2013

Het HagaZiekenhuis in Den Haag heeft excuses aangeboden voor het ontslag van een patiënt, waarover met de familie 'slecht gecommuniceerd' is

pappajesse 02 December 2013

http://biz.thepostonline.nl/2013/12/02/waarom-betalen-bankiers-veroorzaakte-schade-niet/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=waarom-betalen-bankiers-veroorzaakte-schade-niet