Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

geheime swarte pieten debat

3.714 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 1 nov. 2013
Niks beters te bespreken?

23 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 01 november 2013

Volgende manipulatie snelle jongens. UK UK bank Barclays suspends traders as part of currency market rigging probe - @BBCBusiness Gaat over manipuleren valutahandel. niet over burgers die buiten gesloten worden. Zoals u ziet eerst de grote jongens helpen.

job 01 november 2013

http://www.nu.nl/beurs/3617416/barclays-schorst-valutahandelaren.html Nederlandse uitleg.

job 01 november 2013

Over drones (onbemande vliegtuigen) http://www.informationclearinghouse.info/article36704.htm

job 01 november 2013

http://www.pzc.nl/regio/walcheren/nog-meer-studentenkamers-in-vlissingen-1.4076326#comments Leugenaars en charlatans. Eerst hadden we al de wethouders hier en andere stadhuisbewoners die van alles in hun huizen gooide polen spanjaarden portugesen,andere die geen veel te hoge huur kunnen betalen. Kwam de laatste steekpartij ook niet uit zo een kamerprojectje van iemand?????? En dan het LEF hebben om deze woorden te gebruiken. We slopen als een gek. Denk je dat we dat zouden doen als er een tekort aan woningen zou zijn?" Nee daar moet STAAN we slopen als een gek hoe moeten we de prijzen anders kunstmatig opvoeren. Maar bouw maar lekker verder creches kamers biebs allemaal belastingsgeld waar je zeker van bent. Die sociale huurders zijn eigenlijk maar lastig en leveren niks meer op.

job 01 november 2013

http://www.wired.com/rawfile/2013/11/walmart-parking-lots/#slideid-94661 Als je niks meer hebt waar mag je dan nog zijn.............mensen die met pijn en moeite een tijdelijk onderkomen hebben gevonden.

job 01 november 2013

Minister blokje bij blokje . Minister gaat aanbod betaalbare woningen onderzoeken Daadkracht. Participeren doen die politici ook al niet jah voor hun eigen vrindjes.

job 01 november 2013

Mooi overerzicht nsa schandaal. http://www.theguardian.com/world/interactive/2013/nov/01/snowden-nsa-files-surveillance-revelations-decoded#section/2

job 02 november 2013

De volgende oplichting van de burgers. Veel oud-commissarisen waren via Staal bij de woningcorporatie beland. Zij kenden hem vanuit het politieke circuit in Den Haag. Vestia zou vrijdag beslag hebben gelegd op de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van de commissarissen. De corporatie kwam in de problemen nadat ruim twee miljard moest worden bijgestort op renteverzekeringen, zogeheten derivaten. Daarmee had de corporatie onder leiding van Staal gegokt op rentestijgingen, maar de rente was juist gedaald. Andere corporaties draaiden op voor het debacle.

job 02 november 2013

http://www.zihniozdil.info/Wervingsverdrag_1964.pdf Het wervingsverdrag uit 1964 zit boordevol opmerkelijke taal. In de overeengekomen bepalingen valt tussen de regels door duidelijk te lezen dat de 'gastarbeiders' niet veel meer dan nuttige goederen waren voor Nederlandse bedrijven. Het waren goedkope krachten die met behulp van de overheid 'geselecteerd en getransporteerd' moesten worden. Zo gaan veel bepalingen over welke overheid welk deel van de 'selectie- en transportkosten' tot zich neemt. En voor de Turkse overheid waren deze arme mensen weer een last minder. En een bron van inkomsten wanneer hun salarissen zouden terugstromen.

job 02 november 2013

hoort er ook bij. http://www.zihniozdil.info/wervingsverdrag.html

job 02 november 2013

Vrouw Tilburgse burgemeester Noordanus ook genoemd in miljardenclaim Vestia. Lol werkman schuift u even. http://www.omroepbrabant.nl/?news/201740532/Vrouw+Tilburgse+burgemeester+Noordanus+ook+genoemd+in+miljardenclaim+Vestia.aspx

job 02 november 2013

"The Dutch have some legislative issues that they need to work through before their legal environment would allow them to operate in the way that GCHQ does. We are providing legal advice on how we have tackled some of these issues to Dutch lawyers." the country assessment said.

job 02 november 2013

"We strongly assess that Miranda is carrying items which will assist in Greenwald releasing more of the NSA and GCHQ material we judge to be in Greenwald's possession," said the document, described as a "National Security Justification" prepared for police. http://mobile.reuters.com/article/idUSBRE9A013O20131101?irpc=932

marjolein 02 november 2013

zwarte piet wiedewiedewiet...ik hoor je wel maar ik zie je niet hihi

Gabriel 03 november 2013

wat is dat voor tempel van het kwaad waar die opnames gemaakt zijn ? waar de opnames het daglicht of een fatsoenlijke geciviliseerde behandeling niet kunnen verdragen ? en dan veinzen dat het over sint en piet gaat ? het lijkt meer op een donker achterkamertje waar besloten wordt wie de echte zwarte piet van de economische teloorgang toegeschoven krijgt zodat zeker dit duistere clubje er zelf beter van wordt ? het heeft er alle schijn van.

job 03 november 2013

Sociale werkplaatsen. http://www.doorbraak.eu/noisejob-eureka-geef-ondernemers-geld-bedrijfsruimte-gratis-personeel/

job 03 november 2013

Zo komen we de crisis vast te boven...............

job 03 november 2013

http://www.doorbraak.eu/leids-dwangarbeidcentrum-haalt-bakzeil-geen-gratis-werknemers-voor-winnaar-prijsvraag/

job 03 november 2013

Commissaris van de koningin Borghouts had zijn declaraties goedgekeurd zonder ooit één bon te hebben gezien. Waar kennen we dat van............ http://www.telegraaf.nl/binnenland/22025584/__Hooijmaijers_voor_rechter__.html

job 03 november 2013

http://rt.com/news/fukushima-earthquake-evacuees-return-152/ Kleine beving tepco zegt alles onder controle regering zegt hetzelvde. Maar maken metingen toch maar niet bekend.

job 03 november 2013

Waar zijn die vertegenwoordigers van de gewone nederlander???????/ Of mogen alleen de happy few hun verlanglijstjes indienen???? http://onsfundament.nl/elitebaantjes-2/

job 03 november 2013

http://www.nu.nl/economie/3618680/vrees-slechte-controle-geld-gemeentetaken.html Nee joh gemeentes zijn heel goed in het controleren van declaraties en rekeningen. Gaat in europa niet anders miljarden worden er weg gegooid om ambtenaren aan het werk te houden en waar de gewone burgers niks aan hebben. Maar ook dat is niet genoeg diefstal voor de nederlander om tegen op te treden..................

job 03 november 2013

overvolle klas???boeit geen mens 10.000 handtekeningen in week. Zwarte piet had er 1.000.000 in een dag. .......De volwassenen van tegenwoordig lol. Met zulke normen en waardes zal het voorlopig nog niet goed komen.