Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CruiseSchip Artania

5.391 keer bekeken
E.s.
Gepubliceerd op 6 sep. 2013
Artania vaart uit

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

vlissingen afvalberg 07 september 2013

veerpont wat een klever....kan ook ff snelheid inhouden...

Martin Walraven 07 september 2013

In een woord:Klasse

Webmaster Vlissingen TV 08 september 2013

Mooi filmpje hoor en laat je niet afleiden door bovenstaand commentaar waar we ons van distantiƫren! Geregeld worden er hier allerlei reacties geplaatst of onder onze naam of wel "zogenaamde fans" die het nodig vinden om Vlissingen TV belachelijk te maken. Bij deze dan een oproep als je denkt dat het beter kunt start dan je eigen TV station!!!

Truus 08 september 2013

Helemaal mee eens hoor, er zijn gewoon een paar zielige figuren die alles afkraken via hun commentaar onder verschillende namen zo is het forum van zeelandnet ook kapot gemaakt en het lijkt er op dat met de video's ook gaat gebeuren, tijd dat znet eens in gaat grijpen. Met name die JOB en Papajase zijn irritant bezig overal commentaar op leveren!

cootje 08 september 2013

leuk filmpje hoor. Kun je gelijk zien hoe groot dat schip is.

zucht 09 september 2013

stelt niks voor dit filmpje

De Hakkelaar 10 september 2013

Ben een enorme fan van Vlissingen TV en nog enkele duizende met mij, gelukkig en de overige bagger ja dat kan nu eenmaal via Zeelandnet!

O Bam Bam 10 september 2013

Zie liever vtv en ctv verdwijnen, dat zijn pas waardeloze inzenders, pappejesse laat te minste de waarheid zien van de overheid wat ze met de burger doen. Laat me niet lachen zeg, wat denken jullie wel dat je bent een luis in de pels van Media land. Jullie zijn helemaal niets, VTV was als eerste die de raadsvergadering versloeg over de misstanden bij Orionis Walcheren, http://www.youtube.com/watch?v=NQlTQz4HSRQ informeer je eerst eens voor je met allerlei waardeloze argumenten aankomt.

Jaap Aap 10 september 2013

CTV Zeeland en Vlissingen TV hebben een eigen kanaal via Zeelandnet Video hoe zou dat nu komen, de reacties hierboven zeggen mij al genoeg. Jaloers dat is de enige hoofdzaak, Ja JOB en Pappejasse jij krijgt geen eigen kanaal he...hoe zou dat nu komen! Ik heb dan ook veel respect voor deze beide zenders om in tijde van crisis het hoofd boven water te houden Goes TV kreeg ook veel kritiek de afgelopen jaren en is inmiddels verdwenen jammer...

Michiel de Ruyter 13 september 2013

Tip voor E.S zet het reageren voortaan gewoon uit, gaat nergens meer over zo en een leuk filmpje hoor.