Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen uitleg aan burgers.

4.044 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 6 sep. 2013
Wel de pers niet de burger.

20 reacties

Reactie wordt toegevoegd

De Rat 06 september 2013

Stel je toch voor dat de burger meer komt te weten dan zij eigenlijk mogen weten van dit smerige politieke toneelspel dat uiteraard van te voren is ingestudeerd met een VVDsouffleur onder de tafel van Roep die dan zijn CDAvoetjes en wat al niet meer kust want een vriend laat je niet vallen die blijf je trouw want ,,ons kent ons'' nietwaar?

job 06 september 2013

Een voormalig VVD-Statenlid in Drenthe, Berthold Ziengs, dat verdacht wordt van fraude is nog steeds nauw betrokken bij de partij.

jo 06 september 2013

de onroerendgoedbelastingen verhogen om de declaratie,s te bekostigen een gelijk de reden er bij zetten dat gezien de gestegen kosten het onvermijdelijk is om de belastingen te verhogen met dank aan onze bestuurders

job 06 september 2013

Hier zijn de burgers goed voor: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qiZxvf9bCmk lange undercover sociale werkplaats Rotterdam:)

erg opmerkelijk 06 september 2013

zo te zien is opmerkelijk nieuws het spelekindje geworden van vlissingen tv.

Centepikker 07 september 2013

En zo te zien heeft VTV zijn filmpjes verwijderd maar ook Opmerkelijk Nieuws, heel toevallig.

loesbloestoes dr baan is ingepikt 07 september 2013

ALS BURGER HEBBEN WE OOK RECHT OM TE WETEN, VOORAL DE MEESTE BURGER DIE GEMEENTE BETALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! vraag me af waarom stonden de mensen die tegen waren, en boos waren niet donderdagavond bij het stadshuis?er word op facebook en derg op internet geroepen, en had men de kans...puntje bij paaltje, ik stond er.

job 07 september 2013

Politie was er wel attent op men bleef maar rondjes fietsen. Hier nog zo een grote jongen die geen uitleg wil geven. Wel geld uit de zakken van de burgers kloppen maar als puntje bij paaltje er geen uitleg over willen geven. Consentratiekamp Guantanamo bay.....(onze idealistische partners in crime) http://youtu.be/bH-5gRTplVY (kijk hoe Rumsveld reageert) @loesbloestoes pffff lange naam lol met de mond zijn nederlanders toch allemaal verzetsheld:) Weet je wel hoeveel werk het is om kennis tot je te nemen. We werken.......en willen ook relaxen.....omg Waar moet ik de tijd vandaan halen om een standpunt in te nemen. En waarom? Wij stemmen al wij werken al wij betalen al,dan is het wel erg veel gevraagd om ook nog wat van de politiek te begrijpen,wij blijven liever buiten spel. We kunnen nu onze rekeningen nog net betalen....... TJA Dan maak je het rutte en Europa wel erg makkelijk te stelen.(niet te vergeten de banken)

De Hakkelaar 08 september 2013

@Centepikker censuur misschien via zeelandnet raakt tijd dat jullie ook eens stoppen met deze onzin via Znet, belachelijke vertoning overal commentaar opleveren en tegen alles aanschoppen! Stelletje debielen dat zijn jullie!

job 08 september 2013

Wordt nog veel te weinig geschop. Trouwens was dit geen schoppen maar meer een klein beetje druk. Nou dat hebben we geweten het pus liep er uit. Onverschilligheid had dat nooit voor elkaar gekregen? Maar lekker belangerijk dat er een paar burgers de vinger aan de pols houden. Richt je aandacht op dingen die er ook toe doen lijkt me? 70.000 bij de voedselbank aanmeldingen stromen binnen. Maar ga jij maar lekker slapen hoor....weltrusten.

De Hakkelaar 08 september 2013

VTV is overigens vele male beter dan OZ en WCTV bij elkaar met hun eigentijdse voorgekookte nieuwsitems, VTV was als eerste aanwezig met een reportage over Orionis Walcheren vanuit het Gem huis Vlissingen. En versloeg dan ook als eerste de raadsvergadering hier van. Daarna ging OZ en andere media aan de slag vanuit het gem huis om reportages te maken!!!!

Truus 08 september 2013

Helemaal mee eens Hakkelaar, pappejasse en die irritante JOB denken dat ze alles beter kunnen, begin dan je eigen tv station of website ipv overal maar commentaar op te leveren!!!

Bambam 08 september 2013

Donder toch op pappajesse en je maatje Job vervuilers op Znet video!

job 08 september 2013

Welles nietus lekker belangerijk. als nou gewoon iedereen op zn Eigen manier de burger inlicht,en niet gaat lopen muggeziften op elkaar dan wordt het mischien nog wat kommop mensen job en oz hebben deze crisis niet veroorzaakt. En al helemaal niet ctv. Informatie is nodig geen ruzie.............. Eigen tv kanaal heb ik al. Dit is extra voor mn geboorteplaats:) Graag gedaan:)

Centepikker 08 september 2013

Zie liever vtv en ctv verdwijnen, dat zijn pas waardeloze inzenders, pappejesse laat te minste de waarheid zien van de overheid wat ze met de burger doen.

job 08 september 2013

Download hier je raamposter. http://hetisgenoeg.blogspot.com/2013/09/posters-en-flyers-21-september.html

job 08 september 2013

Heb het niet op conspiracy....maar http://www.dyess.af.mil/ schijnt zn nucleaire raketten verplaatst te hebben.(een aantal) Overheid zegt niets.

job 08 september 2013

Kan dus nog niet zeggen hoeveel waarheid er in het bericht zit.

roeptoeter 09 september 2013

een en al bedrog, zeker als het om geld draait, en ruzie maken met elkaar omdat er niks gegund word aan elkaar, zijn toch mensen he, kijk eens om je heen in vlissingen, zwerafval word met de dag erger!!!!! geen onderhoud!!!!! achterstallig onderhoud!!! omdat ze allen alleen maar ruzie maken op gemeente huis! schaam je je en dan nog stelen ook! en dan trots roepen Vlissingen aan zee...laat me niet lachen zeg................

O Bam Bam 10 september 2013

Zie liever vtv en ctv verdwijnen, dat zijn pas waardeloze inzenders, pappejesse laat te minste de waarheid zien van de overheid wat ze met de burger doen. Laat me niet lachen zeg, wat denken jullie wel dat je bent een luis in de pels van Media land. Jullie zijn helemaal niets, VTV was als eerste die de raadsvergadering versloeg over de misstanden bij Orionis Walcheren, http://www.youtube.com/watch?v=NQlTQz4HSRQ informeer je eerst eens voor je met allerlei waardeloze argumenten aankomt.