Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

aftocht....

2.322 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 5 sep. 2013
Na paar dagen proberen om de gelederen te sluiten heft ie toch het hazepad gekozen. Jammer snel snel eff dag zeggen niet wachten tot de werkende terug zijn,om uitleg te geven wel de pers 10 min en 1.30 uur afscheid ambtenaren, Burgers mochten er niet bij zijn.

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 05 september 2013

Sorry voor de kwaliteit als er iemand is die videos kan bewerken graag. Bij deze meld je aan. Liefst iemand die wat langer samen wil werken..

job 05 september 2013

Die commisaris van de koning mag ook eff wakker worden. Voor alles en iedereen zielig behalve de burgers. Droppie niet blij dat de democratie verlost is van leugenaars en fraudeurs??????????????? Met andere woorden toppie van Vlissingen!!!! Tja met een regentenbril kijk je zo................ Blijf aub weg hier heb hier niks te zoeken. we regelen het zelf wel. Het was u toch die stiekum nog even langs de raad kwam zonder daar verantwoording over af te leggen. Daar hebben we er genoeg van gehad. Wij KIEZEN ONZE BURGERVADER/MOEDER!!!!!!!!!!!!!!!!!! We gaan niet opnieuw jullie mannetjes controleren die zijn niet te vertrouwen. En anders hebben we het ZELF gedaan.

Vlissinger 06 september 2013

Dag burgemeester daag daag .....

De Rat 06 september 2013

De Volvo kent iedereen vandaag maar de auto van mijn vrouw dan kom ik sneller weg met mijn wangedrag. Roep huilebalk je steelt van de burger en je wordt er nog voor beloond ook hoe krijg dat toch voor elkaar?

Ding Dong 06 september 2013

Jammer dat meteen vlissingen tv en dat achterlijke opmerkelijk nieuws er ook een filmpje van plaatsten. Opdonderen VTV en opmerkelijk nieuws, papajesse plaatst leuker stukjes !!!!!

job 06 september 2013

Ga mn best doen ga dagelijks vragen of ons geld nog bevalt. Uweet wel die wachtgeldregeling. Zolang hij er gebruik van maakt zal ik heb dagelijks er mee confronteren:) Ook nodig, We zijn nog niet klaar.

Natte neus 06 september 2013

Ik zeg Job en pappe weet ik veel als jullie het allemaal zo goed weten ga dan zelf maar eens in de raad zitten! Mafkees overal lees JOB JOB JOB ga een Job zoeken en doe wat met je live

job 06 september 2013

Heb het druk zat maar kan best hulp gebruiken hoe meer hoe beter:) Kom je ook de 21ste?(den haag demo) Protesteren tegen de graaicultuur?

oplossing 07 september 2013

papajesse = job. zie en lees liever job dan dat achterlijke vtv en die andere nutteloze inzenders zoals ctv, humor tv, opmerkelijk nieuws en lesley.

job 07 september 2013

@oplossing ook de vrienden van de burgervader Mogen stoom afblazen:) np Denk dat ze het niet zo leuk vinden dat ik iedere dag de ex burgervader film:) GEEF DAN ONS GELDS TERUG ZIE ER VAN AF!!!!!!!!!!!!!!! Stoppen doe ik niet. De burgers hebben het recht dagelijks te weten wat je met hun geld doet.