Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

friso

2.617 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 12 aug. 2013
Mag alleen gecondoleerd zeggen bij pzc en omroep zeeland.
Voor een ieder die een ander geluid heeft of ook even wil condoleren hier een ongecencureerd plekje.

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 12 August 2013

2 jaar intensief begeleid. http://moetenwenietwillen.nl/blog/2013/08/11/menzis-hardvochtig-weigert-meisje-met-extreme-clusterhoofdpijnen-operatie-32507 Maar zij dan weer niet. Kan er dan ook niet wakker van liggen terwijl er dagelijks mensen de straat op gegooid worden ze niet indimmen qua verdienste er mensen niet de zorg krijgen waar ze recht op hebben,en de uitbuiting van hun volk. Tis triest voor de fam maar das iets interns ik wil geen onderdaan meer zijn.

job 12 August 2013

Hey ruttel ook weer in het land:) jah jah geschokt(goudvisgeheugen zeker man ligt al 1.5 jaar kantje boord) maar schaar mij niet onder DE nederlanders je spreekt namelijk niet voor mij. dit schokt hem ja. de elite gaat hem aan het hart, dat wisten we wel toch? de undercast kan hem gestolen worden, die schopt hij dagelijks de grond in, neemt ze het kleine beetje wat ze hebben af en sloopt stelselmatig hele levens de afgrond in.

Mediagek 13 August 2013

Gek!

job 13 August 2013

http://www.youtube.com/watch?v=SSu_7eUKVwU&lc Systeem-slaven vs Zelf-Redzame Burgers Begint met een voorbeeld over de schelde.

job 13 August 2013

Heeft even geduurt maar ze gaat geholpen worden:):):) http://www.telegraaf.nl/binnenland/21803467/__Vergoeding_na_Facebookactie__.html

job 13 August 2013

https://www.youtube.com/watch?v=_mhahS7Fc6I&feature=player_embedded Vanaf 54 minute wordt het ntressant ruikt erg naar conspiracy maar feiten liegen er niet om.

Respect is niet verkeerd! 13 August 2013

Totaal respectloos om het overlijden van een zoon, vader, man, broer en zoveel meer voor je zeepkist te gebruiken en ook nog totaal niet relevante artikelen te linken. De meeste reacties getuigen dan ook van totaal geen respect. Je mag een republikein of wat dan ook zijn, maar een beetje respect en normaal menselijk medeleven is helemaal niet verkeerd. Dat je op de websites van de PZC en Omroep Zeeland weg gemodereerd wordt zal in dit geval een goede reden hebben.

job 13 August 2013

Lol de ene na de andere met anders dan wat zielig en gecondoleerd worden verwijdert. Heerlijk die zeeuwse bekrompenheid:)(ben ook voor gewoon doen maar dit) hahaha Burgers vragen zelfs of reacties verwijdert mogen worden,das wel triest een ander zn mening uitsluiten omdat het je niet bevalt............... Maar zo ziet de overheid ons het liefst,slikken wat ze voorschrijven...omg waar gaan we heen.

job 13 August 2013

Een goede redden zou kunnen zijn vloeken oproepen tot geweld persoonlijke aanvallen heb ik het ook niet zo op maar das al smaak. Heb niet gevloekt heb niet opgeroepen tot geweld. Oh jah sexistixch kan ik ook in komen. En als de krant en omroep zeeland er alleen voor de "normale burger is",laten we een hoop mensen links liggen samenleven is niet dat wat je niet aanstaat wegduwen:)

Jonna 14 August 2013

Wat zijn dat voor zielepieten die alleen maar hun gal kunnen spuwen en negatief commentaar in gebrekkig Nederlands leveren?.

Homer Simpel 14 August 2013

Raakt tijd dat ook zeelandnet eens de bezem gaat halen door...en net als OZ en de PZC gaat modereren! Of in gewoon nederlands filmpjes met totaal geen toegevoegde waarde gewoon niet meer plaatsten!!!

job 14 August 2013

Jullie zouden in 40-45 veel vrienden hebben gehad............... Stigmatizerend, uitsluitend, Een echte modern westerese samenleving.