Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Walcheren na kernramp?

4.363 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 18 mei. 2013
Zeg niet kan nooit. Zeg wel waarom dat risico lopen? Zeg ook waarom onze kinderen met onze Rommel opzadelen? OPRUIMEN die Rommel!

32 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 18 May 2013

N-korea lanceert 3 raketten.

job 18 May 2013

http://www.militarytimes.com/article/20130517/NEWS/305170004/Missile-defense-system-tested-over-Pacific-Ocean Was woendagnacht amerikaanse test.

andre 18 May 2013

Wat een raar filmpje is dit zeg. Ergenst in Azië opgenomen....... Ik zeg dat Borssele niet klapt.

job 18 May 2013

Fukushima met google earth. Ook weer duidelijk:) praat eens met een japanner,zo leuk is die kerncentrale niet meer. Voor min 40 jaar Klappen geen geld meer voor onderhoud onrust in Europa. Maar we krijgen millitairen die kunnen hem dan verdedigen. Waar hebben we het over. Dan nog is er altijd weer dat vraagstuk van het nucleaire afval En dat ie niet klapt hoop ik ook:)

Rob 18 May 2013

Alleen al de suggestieve koppeling van het getoonde landschap met de kerncentrale Borssele is negatieve stemmingmakerij! Ik snap ook echt niet dat jullie aan het verspreiden van dergelijke onzin willen meedoen.WALGELIJK en in dit verband nergens op gebaseerd!

job 18 May 2013

Walchelijk idd dat vinden de bewoners daar ook. Dat ze het zo ver hebben laten komen. Welke onzin het gevaar van kernenergie en zn afval. Tja zo kan je het ook verkopen.

job 18 May 2013

Pope Francis has attacked the ”dictatorship” of the global financial system and warned that the ”cult of money” is making life a misery for millions. He said free market capitalism had created a ”tyranny” and that people were being judged purely by their ability to consume goods. Money should be made to ”serve” people, not to ”rule” them, he said on Thursday, calling for a more ethical banking system and curbs on financial speculation. People were made to be loved! Money was made to be Used. Now Money is Loved & PEOPLE are USED!

job 19 May 2013

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=DMF20130519_00588188 Windmolens gevaarlijker dan kernenergie:)

het leven kan ook leuk zijn 19 May 2013

Papajesse/job, wat moet je een afschuwelijk, donker en angstig leven hebben. Het enige dat ik van je zie en lees zijn negatieve berichten. Kun je voor 1 keer eens een positief bericht plaatsen? Gewoon voor mij, zodat ik weet dat je ook de positieve dingen nog ziet :-)

job 19 May 2013

Jah hoor geniet iedere dag:) Heb kinderspeeltuin gemaakt en geniet daar dagelijks van:) Angst waarvoor? Dat zit alleen maar in de weg. Dat ik nu een beetje leuk leef ten koste van mn kids zou kunnen,maar is niet mijn ding. We zijn verantwoordelijk voor een gezonde opvoedkundige leefomgeving. Leuk doen is daar EEN onderdeel van. Maar zeker niet de belangerijkste:) Ik red me wel,maar zie er zo veel tussen wal en schip komen zonder maar een beetje emphatie van omgeving........dat is niet leuk en sluit ik mn ogen niet voor. Er moet keihard gewerkt worden om de jeugd nog een "LEUKE" toekomst te geven. Maar nu leuk leven mag ook. Kan speeltuin niet laten zien is illegaal(: (geen vergunning boete en zo)en kids niks meer. Kijk maar naar oude filmpjes:)

Lieneke 19 May 2013

Alleen slecht geinformeerde mensen zijn in staat deze onzin te plaatsen . Geen schonere energie. Wat zouden oncologen beginnen zonder kernenergie?

mr me 20 May 2013

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

pdc 20 May 2013

Wat een misselijk filmpje, verdoe jij je tijd met deze onnozelheden, ga iets nuttigs doen man/vrouw

denk normaal 20 May 2013

Wat een stelling en bang makerrij. Ik denk dat jjouw kop te veel uv straling heb gehad zodat er veel onzin uit komt. Dat soort figuren als jij kan zeeland beter kwijt dan rijk zijn. Verdiep je eens echt in deze materie en kijk het van de technische kant dan alleen maar roepen. Veel gezinnen kunnen een boterham van kopen. Bbetaal jij dan hun uitkering. Als je zo bang bent ga dan lekker naar drenthe.

denk normaal 20 May 2013

En wat heeft een hirosima met kernregie te maken. Een kernbom is gemaakt om te vernietigen. Deze vergelijking slaat echt nergens op. Bang makeij. Kernenergie is voor energie. Er zijn zo veel dingen uit gevonden voor vernietiging in oorlogstijjd die nu vredig worden gebruikt. Internet is 1 voorbeeld hiervan .

waar gaat dit over? 20 May 2013

weet je wat ook heel erg is! zo'n tsunami!!! dat natuurkracht! dat valt niet uit te schakelen!

Tim 20 May 2013

De zoveelste leugen van de anti kernenergie maffia. Kijk eens op Wipedica, bij rampen watrkracht centrales. Daar zijn meerdoden bij gevallen als bij ongevallen met kerncenrale's. Trouwens wat is er eigen tezien op dit filmpje?? Een bewusten montage van allerlij lege straten, je moet maar ergens je hobby mee volkrijgen. Stakkers zijnhet./

Tim, verbeterde versie. 20 May 2013

DE zoveelste leugen van de anti kernenergie maffia.Kijk eens op Wipedica bij rampn met waterkracht centrales. Daar bij zij meer dodelijke slachtoffers gevallen als met alle rampen met kerncentrales'. Trouwens wat is er eigenlijk te zien op dit ( montage) geval, lege straten, heide veld. Niet iets wat mij doet denken aan een enorme ramp. Waarschijnlijk zijn de maker van dit filmpje bang voor de normale natuur!

job 21 May 2013

Democratie? http://energiewaaier.nl/meerderheid-nederlanders-wil-verplichting-zonnepanelen-bij-nieuwbouw/#more-3449

job 21 May 2013

Gaat idd stuk beter met het millieu sinds we kernenergie gekregen hebben. http://geen-verzendkosten.nl/drinkwater-wordt-viezer-dus-mogelijk-ook-duurder/ Niet als de vervuiler betaald,maar jah eerst groei en economie kids. Dat vind deze generatie heel belangerijk:(

theemuts 21 May 2013

borssele mag van mij dicht. tegenwoordig is dit een mox-gestookte centrale, waarvan het afval tot vele generaties na ons, een potentieel gevaar is. en natuurlijk is dat heel vervelend voor de mensen die daar werken. absoluut. maar onze kinderen en kindskinderen hebben ook recht op een gezonde wereld. dat er (nog) geen ongelukken gebeurd zijn, wil niet zeggen dat er nooit ongelukken zullen gebeuren. die mogelijkheid is er helaas altijd!! en mocht het mis gaan zijn de gevolgen niet te overzien.

ad 21 May 2013

Onzinfilmpje wat ook weer nergens op slaat, maar je moet toch wat doen tegen de verveling met dit slechte weer....

Tim 22 May 2013

@ atol bikini, Even een kleine correctie op Uw opmerking. Kerncentrale's zijn pas gebouwd NA de ontwikkeling van de atoombom. Waar zijn op de wereld die dodelijk onbewoonbare gebieden, die 150.000 jaar onbewoonbaar zijn? De in totaal ca; 2.000.000 inwoners van Hiroshima en Nagasaki, wonen ergens anders? Stuwdammen worden niet gebouwd voor massa vernietiging, helemaal waar, maar o.a; de Vajontdam in Italie is gebouwd tegen de adviesen van geologen, resultaat ca. 2000 doden Frèjus (Fr) 423 doden, dam gebroken. Banqio dam in China, dambreuk a.g.v. regen, 26.000 doden door de watergolf, ca. 145.000 doden door honger en ziektes, als gevolg van het ontbreken van afdoenden hulp op langer termijn.( Ook ca. 6.000.000 gebouwen zijn vernietigd). Nu ga ik appels met peren vergelijken, maar Tsjermobyl heeft volgens de UNSCEAR ca. 60 doden gekost a.g.v straling. Harrisburg GEEN doden. Fukushima tot op heden GEEN doden a.g.v. straling. Oja nog een detail door de aanleg van stuwmeren in o.a. Zuid Amerika is de uitstoot van CO-2 toegenomen. Al deze gegeven zijn gewoon te vinden op Wikipedia.

job 22 May 2013

Yup net als het atoomafval net buiten new York waar men geen raad mee weet:) Several thousand people claimed they had suffered ill health effects from radiation, but their lawsuit was rejected by a federal court in 1996 with the judge concluding they had not proved their case. Various assessments by the government and nuclear industry have concluded no radiation-related deaths or illnesses resulted from the accident. (Harrisburg) "A total of 573 deaths have been certified as "disaster-related" by 13 municipalities affected by the crisis at the crippled Fukushima No. 1 nuclear power plant, according to a Yomiuri Shimbun survey. Maar ok geen doden zegt de industrie hier ook geen extra kanker bewijs het maar.......

job 22 May 2013

Men is zo slim. http://www.huffingtonpost.com/2013/05/22/japan-nuclear-reactor-active-fault_n_3318991.html?utm_hp_ref=world

Tim 23 May 2013

@Job. Wel doden, extra kanker gevallen, bewijs het maar. Raar dat officiele raporten niet worden geloofd en een kreet van een antie kernenergie bewegen wordt voor waar aangenomen?

job 23 May 2013

Tim dat zijn officiele japanse verklaringen regering. Ivm schadeloosstelling. "A total of 573 deaths have been certified as "disaster-related"

job 23 May 2013

En er staan er nog wat in de rij om ook zo een verklaring te krijgen bij 3000 afgewezen,niet herleidbaar,is dan de term

job 24 May 2013

http://www.duurzamebrabanders.nl/blog/2013/03/ik-vertrouw-de-ser-niet-meer-ze-zijn-fout-bezig-met-het-energie-akkoord/

Tim 24 May 2013

@Job, Dit klopt, maar er moet dan wel bij vermeld worden dat het geen stralings slachtoffers zijn! Het is bekend dat er slachtoffers zijn gevallen onder de mensen die onder druk van de overheid weg zijn gehaald uit de "bedreigden "gebieden. Deze slachtoffers zij overleden aan de gevolgen van ondervoeding, kou, enz. De noodzaak van deze evacuatie is achteraf nooit ech als echt noodzakelijk aangetoond. Maar @Job en andere anti kernenergie personen, we zullen het nooit met elkaar eens zijn. Ik blijf voorstander en jullie blijven tegen en allemaal gaan we uit van ons gelijk.

job 24 May 2013

:)

job 25 May 2013

http://enenews.com/report-terrorist-attack-on-uranium-plant-damage-forces-closure-of-facility-up-to-50-people-wounded