Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

red de graaiers

3.704 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 1 feb. 2013
Zo ze hebben de gewone man weer rijkeluispeeltje in de maag gespiest. SNS Property Finance één van de financiers was van het de ‘gated community’ voor rijkaards van autohandelaar Hessing. Property Finance had een hypotheek van maar liefst €20,5 miljoen op het Park Bloeyendael. Ben het meer dan zat en wij maar ja knikken bah spaggetti spines.

24 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 01 februari 2013

Jammer dat er geen echte kranten meer zijn,mag duidelijk zijn dat dit bij de bank en medewerkers al meer dan 8 jaar bekend is. Net als ijsland worden we er weer achteraf mee geconfronteerd,kunt u even ons risico afdekken metselaar mn kids willen 2 tv's op hun kamer en als ik die en die investeerder aantrek nog een bonus ook. Stort u even? Stand 3,5 milljard gedeelt door 16 miljoen,das toch een koopje voor mijn werkgelegenheid:)

job 01 februari 2013

http://www.reuters.com/article/2013/02/01/italy-montepaschi-probe-idUSL5N0B1C3Q20130201

job 01 februari 2013

Ook premier Mark Rutte (VVD) verdedigde het topsalaris van Van Olphen. 'Anders had je geen topman gekregen. (...) Dit is een marktconform salaris in het belang van de belastingbetaler.' En de balkenende norm dan?????????????????????????????(550.000)???????????????????????????????????????????

job 02 februari 2013

http://www.nu.nl/economie/3065705/fnv-tast-nog-in-duister-miljoenenschuld-sns.html

Kees 02 februari 2013

Links lullen, rechts vullen. Rechts lullen, links vullen. Maakt allemaal niet uit. Allemaal lullen!

job 02 februari 2013

YUP:) http://www.nu.nl/binnenland/3076503/burgemeester-kerkrade-gefteerd-van-pol.html

job 02 februari 2013

http://www.pzc.nl/algemeen/binnenland/topman-fnv-weg-wegens-afpersing-1.3642796

john 02 februari 2013

Toen ze dikke winsten pakten hoorde je ze niet moet de bevolking nu die graaiers redden?

ook idioot dan 02 februari 2013

Rutte deed geluiden dat de topman onder de balkenendenorm moet blijven vrijdag af als een idiote discussie.

Bas 02 februari 2013

Balkenendenorm=idiote discussie? Minimumloon naar de Balkenendenorm is maar net zo idioot! Hoeveel klunzige fouten mag Rutte met zijn club nog maken voor hij tot persona non grata wordt verklaard?

job 02 februari 2013

Jah bas het gewone volk zijn maar idioten. We moeten toch begrijpen dat zulke knappe koppen veel meer moeten verdienen als de gewone man. Die gebruiken veel meer kilojoules dan een timmerman.

peter 02 februari 2013

DSB moest omvallen, ach het was maar een agent. Volgens mij zijn de heren bestuurders nog minder.

job 02 februari 2013

omdat ie niet op zeelandnet foto mag hier maar linkje:) koning pils http://www.nu.nl/sevensheaven/

job 02 februari 2013

lol nou staat ie er wel:)

job 02 februari 2013

Koningin Beatrix‏@Koningin_NL Dat is heel aardig, mijnheer #Dijsselbloem. Maar Wij hadden toch duidelijk gezegd dat Wij geen nationaal cadeau hoefden? #SNS #trixit

johan 02 februari 2013

Graaien daar weet de overheid ook wel weg mee, maar dan van het volk.

van de v elde 03 februari 2013

hoi dit is de moderne maffia van tegenwordig

Aloisius 03 februari 2013

OK waar te beginnen. Beleggers zijn niet allemaal graaiers, er zitten een heleboel 'gewone mensen' tussen. Meestal van die geniepe adviseurs, ook de financieële instellingen die eerst posities innemen en dan een onpartijdig advies de wereld insturen met koersdoelen en adviezen 'kopen', 'verkopen' etc. Mensen die dachten even te profiteren om uitgerekend nu SNS aandelen of derivaten te kopen, denken echt aan maar 1 ding (geld?) en iedereen met beetje verstand had allang investeringen in SNS tot het minimale aanvaardbare kunnen brengen. Helaas voor de mensen met teveel emoties die al jaren belegd hadden in dit fonds, jammer voor hen maar niet voor de avonturiers die dachten 'ff' te scoren met dit aandeel! @Rutte, dus er is in Nederland niemand geschikt om nu SNS te leiden voor minder dan EUR 550.000,-?? Voor dat geld kun je mij inziens een heel team van experts aanstellen om nog meer kennis en ervaring binnnen te halen! Weer een verkeerd signaal afgegeven..en uiteindelijk komt er eens een spreekwoordelijk druppel die de emmer doet overlopen...

Aloisius 03 februari 2013

Ohhhh ja als vrijwilliger in het bestuur heb je ook een aansprakelijkheidsverzekering nodig, voor in het geval er iets gebeurd waarvoor je eventueel aansprakelijk gesteld kunt worden. Hoe zit dat met diegene(n) die duidelijk NIET als vrijwillger kwalificeert? Deze kunnen dus gewoon het werk naar eigen inzicht en (on)kunde doen zonder hier zelf op te worden aangesproken? Was er in de Middeleeuwen toch iets meer gevoel van gerechtigheid met een publieke schandpaal. Hopelijk komt er toch nog eens een vorm van publieklijk verzet alleen om als gewone mens eindelijk eens te kunnen zeggen wat men ervan vind na een 5-tal jaren crisis, welke is ingezet door graaiers!

jippie 03 februari 2013

@ :x. dat is een normale actie van VTV, niemand snapt er iets van zoooo onlogisch. Maar dat was weer een mooi voorbeeld van youtube rippen en hier plaatsen, schande voor zo'n tv zender. zijn te lui/laks om eigen materiaal te maken gaan ze weer iets rippen van het internet.

job 04 februari 2013

Journalisten in landen van de Europese Unie (EU) moeten aan banden worden gelegd door in Brussel opgestelde regels. Journalisten die zich niet aan de regels houden, moeten uit hun ambt kunnen worden gezet. High Level Group on Media Freedom and Pluralism

Mediagek 05 februari 2013

@jippie ik zie het hele probleem niet, alle media rippen allerlei media facts van het internet ook Omroep Zeeland en de PZC doen dit dagelijks dus zie je probleem niet! Welkom in het nieuwe media tijdperk van 2013!!!

job 05 februari 2013

http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/snsreaal/21269876/__SNS-toplieden_leven_in_luxe__.html

job 12 februari 2013

wat zei je aloisius? http://www.nuzakelijk.nl/economie/3181724/beleggers-azen-woningen-corporaties.html