Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

THE SPACE CARDINALS - FUCK SUITS

2.531 keer bekeken
P.R. Provoost
Gepubliceerd op 31 jan. 2013
THE SPACE CARDINALS - FUCK SUITS RECORDED AT STUDIO BELLAMY

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 31 januari 2013

http://www.groene.nl/2013/5/referendum

blaaaah 31 januari 2013

ter nagedachtenis van de waternoodramp laten we deze nacht vlissingen nog voor 1x onderlopen.

jawel 01 februari 2013

jawel hoor en weer een filmpje van VTV over de waternoodramp, die gekken plaatsen de filmpjes zovaak dat je nu wil dat Vlissingen nog een keer onder loopt. Dit filmpje vind ik ook niks.

job 01 februari 2013

Zo ze hebben de gewone man weer rijkeluispeeltje in de maag gespiest. SNS Property Finance één van de financiers was van het de ‘gated community’ voor rijkaards van autohandelaar Hessing. Property Finance had een hypotheek van maar liefst €20,5 miljoen op het Park Bloeyendael. Ben het meer dan zat en wij maar ja knikken bah spaggetti spines.

job 01 februari 2013

Laat ons fort europa bouwen wij zijn de wet wij zijn het geld wij zijn jullie leven. Dus laat dit een waarschuwing zijn,ondermijn ons niet of...... Een aantal patiënten had zich via de advocaat van Diagnostiek voor U een claim van honderd euro ingediend tegen Krol. Vrijdagochtend trok een van hen zich terug. Deze patiënt heeft aan Kroesbergen laten weten dat hij zich door GGZ onder druk gezet voelde om de advocaat van de instelling te machtigen om ook namens hem de claim in te dienen. En zo regelen we dat!

job 03 februari 2013

En ik maar denken dat het een durex reclame is:P

Nekkie 04 februari 2013

Hahahahahahahahaqhaha