Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meer dan 100 jaar geleden ...

5.383 keer bekeken
2MAKEMOVIES
Gepubliceerd op 1 jan. 2013
Wij willen een promotiefilmpje gaan maken over een Zeeuws streekprodukt dat ons erg bevalt. Om de sfeer van vervlogen tijden op te roepen, hebben we 1 minuut video "verouderd" (hier staat de verkorte versie, het hele filmpje staat -in betere beeldkwaliteit- op het Promotieblog). Gaarne uw reactie. Doet de sfeer u denken aan ambachtelijke, Zeeuwse kwaliteit? Of heeft u misschien suggesties ter verbetering?

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

2MAKEMOVIES 01 January 2013

Zoals u had kunnen lezen, zijn het "verouderde" beelden. Dus geen "oude". Als het wel originele beelden van vroeger zouden zijn, dan was er uiteraard geen enkele reden geweest andermans mening te vragen. Dat u niet van Zeeuwse streekprodukten houdt, is uw goed recht. Alleen ging daar onze vraag niet over.

Werner 01 January 2013

Ik heb de film op de site 2makemovies gezien en kreeg een paar idee├źn. Fragment 1(in verouderde vorm) Zet aan het begin van de film een fragment van een veld waar de aren van de Zeeuwse Witte staan te wuiven in de wind en eventueel inzoomen op de Zeeuwse Witte zodat een idee ontsaat hoe de aren er uit zien.(als dergelijk beeldmateriaal aanwezig is) Fragement 2.(in verouderde vorm) Knip het fragment van de boer(tot aan het witte bruggetje) die komt aanrijden (bij 2 minuut 25 seconden) met de Zeeuwse Witte en monteer dat achter het eerste fragment via een mooie overgang. Fragment 3.Nu langzaam binnen een antal frames naar de rest van de kleuren versie overgaan. Het had ook mooi geweest als u een close-Up had van een hand vol met gedorste Zeeuwse Witte die u dan in de film kon laten zien, het gaat tenslotte om het uiteindelijke product. Eventueel nog wat redundante fragmenten verwijderen of wat inkorten voor een consistent geheel. De beeldkwaliteit is mooi en scherp. [email protected]

2MAKEMOVIES 01 January 2013

Werner, bedankt voor de reactie. Daar heb je tenminste iets aan. Die overgang naar "kleur" hebben we inderdaad overwogen. Voorlopig willen we echter pas naar de gekleurde "huidige" tijd gaan, op het moment waarop het produkt zelf in beeld komt (want: oude technieken, maar een modern produkt). Maar wellicht veranderen we nog van gedachten en gaan we de kleurovergang inderdaad zetten waar jij voorstelt. We hebben overigens niet meer nadruk gelegd op de tarwe, omdat het produkt veel ruimer is dan "witte" tarwe alleen. Tot slot moet het allemaal in max. 60 seconden (liever 30). Dat legt zekere beperkingen op. Nogmaals bedankt voor het meedenken, we houden er beslist rekening mee.

2MAKEMOVIES 03 January 2013

De reacties van de heren ":X" en "KUD" zijn gemeld. Nogmaals: de webmaster kan het IP-adres van ongepaste reacties achterhalen en daarmee de werkelijke naam van betrokkene.