Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kerstvideo 2012 M2 Makelaars

3.123 keer bekeken
M2 Makelaars
Gepubliceerd op 14 dec. 2012
Kerstvideo 2012 van M2 Makelaars. Achter ons ligt een moeilijk, maar succesvol jaar. In deze video een aantal van onze klanten aan het woord over hun ervaringen dit jaar met ons kantoor. Bekijk beoordelingen van onze klanten via funda.m2makelaars.nl Wij wensen iedereen mooie feestdagen en een gelukkig en gezond 2013 toe!

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 14 December 2012

reclame?

Marco van der Knaap 14 December 2012

Nee hoor, gewoon opdrachtgevers die geheel vrijwillig bereid waren om wat over hun ervaringen met ons kantoor te vertellen. Hun volledige beoordeling (met motivatie) is te zien via funda.m2makelaars.nl (dit is een directe link naar de beoordelingenpagina op Funda.nl)

Job 15 December 2012

Jah cc geld is onze nieuwe god. Iedereen aanbid het.

Marco van der Knaap - M2 Makelaars 16 December 2012

Wat jammer toch dat er hier op Zeelandnet altijd zo negatief over dit soort dingen wordt gedaan. Maak je een leuke video, krijg je dit weer. Bij de laatste video's zette ik telkens de mogelijkheid voor commentaar uit, ter voorkoming van al dit negatieve gedoe. Volgende keer maar weer dan. Jammer hoor. Het zou deze mopperende mensen overigens sieren dit gewoon met vermelding van naam te doen, maar dat terzijde. Allemaal hele fijne dagen toegewenst!