Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor nog achter gebleven Maeve

3.062 keer bekeken
rhadya
Gepubliceerd op 16 nov. 2012
Maeve is samen met haar twee broers en moeder op straat gevonden. Haar broers hebben inmiddels een nieuw huis gevonden maar Maeve nog niet. Doordat Maeve wat verlegen is naar vreemde mensen zijn wij op zoek naar een huis waar ze de tijd krijgt om te wennen. Met wat geduld en tijd gaat zij zeker ook een schootkat worden. Neem ook eens een kijkje op onze website voor alle andere katjes die nog een huisje zoeken www.scheldekat.nl of stuur een email naar info@scheldekat.nl of voor telefonische vragen kunt u bellen naar 0118-412325.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

de waarheid 17 november 2012

deze katten komen uit een oost blok land en het verhaal wat erbij is geschreven is gelogen. Heb zelf ook zo'n beesje pas geadopteerd en heb er erg veel spijt van,

flens 17 november 2012

Aan: de waarheid Hoe komt u aan het verhaal over en ost blok land en waarom heft u er spijt van. Waar een beest (of mens) vandaan komt doet er toch niet toe ?

Rhadya 17 november 2012

Beste meneer of mevrouw de waarheid. Er zijn inderdaad genoeg stichtingen die katten uit het buitenland naar nederland halen. wij zijn echter een stichting die werkt voor de zwerfkatten in zeeland. Dit kitten is gevonden in Schorre. Kijk anders eens op onze website www.scheldekat.nl voordat er dingen gezegd worden die niet juist zijn.