Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Traningsschip Sjøkurs

5.464 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 22 jul. 2012
Afgelopen zondag was het traningsschip de Sjøkurs toegankelijk voor het publiek V-TV ging op bezoek. Het schip is uit 1956 en gebouwd in Hamburg en vaart langs de gehele Noorse kust om zowel mensen als post te vervoeren. Ook worden er cursussen gegeven aan boord van dit schip en zeemansopleidingen van oorsprong was het een veerschip. Maandagochtend vertrok het traningsschip weer naar Noorwegen. Voor meer informatie over traningsschip verwijzen we u naar de website: www.sjoekurs.no

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Mediagek! 22 juli 2012

Had ik het geweten was ik zeker ook even langs gegaan maar...geen bericht gezien via de overige media bedankt!

Wim 24 juli 2012

Wat jammer ik heb het schip staan te bekijken als ik dat geweten had was ik aan boord gegaan.

Informantje 09 september 2014

Goh, wat leuk om dit nu pas te weten zeg. Zeker niet belangrijk genoeg voor de PZC of andere media om hier even melding van te maken. Zou heel erg graag dit mooie schip hebben bezocht. Nou bedankt PZC, je kunt mij al abonnee wel schrappen, kan beter via Zeelandnet worden geïnformeerd.

Willem 13 september 2014

Ik ben aan boord uitgenodigd, en heb heel lekker gegeten.

Willem 13 september 2014

Dit was met sail 2012

Sjaak van der Stam 06 augustus 2015

Nou PZC redactie wel bedankt nog, voor het niet publiceren van dit prachtige schip en zijn mogelijkheid om het te bezoeken aan boord. Had heel graag met mijn kinderen het schip willen bezoeken, maar dat vonden jullie kennelijk geen nieuws. Nou in ieder geval kunt u uw PZC gevoeglijk in het rond archief gooien, want zo lust ik er nog wel enkele , alleen voetbal is kennelijk belangrijk en een penningmeester uit Hoek die vertrekt. Jullie zijn dus bedankt, voor deze desinteresse. Waardeloze flut krant. Tante Bep van Zeeland.

bert schotsman 19 augustus 2015

Heb ik dit een hele tijd geleden al niet eens gelezen??????? Grappige manier van nieuwsgaring hebben die zeeuwse journalisten toch.

Edwin 21 augustus 2015

Wat is eigenlijk een traningsschip???