Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

(gedumpte kittens)Dibbes en zijn zusjes zoeken permanent huisje!

8.253 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 17 jul. 2012
Deze drie lieve kittens zijn met 5 weken gedumpt in het centrum van Goes en hebben nu via stichting Scheldekat een tijdelijk onderkomen gevonden bij een van de pleeggezinnen.. We zoeken sindsdien een geschikt permanent adresje voor Dibbs en zijn zusjes Marietje en Louise, maar keer op keer werden we teleurgesteld door dat mensen ze plots niet meer zagen zitten of niet opkwamen dagen voor een afspraak.. Via deze weg zoeken we alsnog een liefdevol huis voor deze inmiddels 14 weken oude kittens; ze zijn geent, gechipt, ontwormd en ontvlooid, kunnen goed overweg met de koning des huizes Doerak(eigen kater van het pleeggezin), ook leren ze precies wat wel en niet mag zoals bijvoorbeeld op de tafel lopen en schooien.. Voor meer informatie kun je op de website van Stichting Scheldekat kijken of even bellen met het gastgezin: 0614637387 of met het hoofdkantoor 0118-412325

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Adriaan 17 July 2012

Mijn hart smelt bij het zien van deze beestjes. Hoe kun je die nu als wegwerpmateriaal zien. Helaas heb ik geen plaats meer voor dit stel, anders waren ze van harte welkom.

Johan 18 July 2012

Jammer dat de mens zich verheven voelt boven het dier, en zich van alles kan permiteren. Te weten dat wij als mens ook maar te gast zijn op deze aardbol.

rosan 19 July 2012

zoo liefe katjes ik snap niet dat zoiemand zulke liefe katjes kan dumpen echt ze zijn zooooooo lieff mensen als je geen huisdier hebt moet je echt zulke lieffe katjes nemen zooo schattig en die mevrouw die ze opgehaalt heeft is heel goed bezig wie is er voor de dieren ik!!!!!!!! dump zulke lieffe katjes nooit dan ben je gek in je hoofd echt groetjes rosan

rosan 19 July 2012

ja cat-nip heeft gelijk en adriaan heeft ook gelijk

Pleeggezin kittens 20 July 2012

Dankzij dit filmpje heeft dibbes nu een huisje! Hij wordt aanstaande maandag geplaatst! We zoeken nog steeds voor Zijn volledig zwarte zusjes een huisje!! Wie o wie helpt deze geweldig lieve kittens?

rosan 20 July 2012

ik zou ze echt willen hebben aleen helaas mag het niet van mijn ouders dus maar het zijn echte schatjes ik hoop dat ze een huis krijgen met een baasje

monique 17 August 2015

Vind het persoonlijk een beetje dom, dat je ze apart hebt laten plaatsen, je had ze alleen samen weg moeten laten gaan, toch eeuwig zonde om dit stel uit elkaar te halen!!!

menselijk vuil dumpen 22 August 2015

welke zwakzinnige laat zijn kater of poes dan niet steriliseren ? het zal wel het soort aso zijn die ineens met kinderen rondloopt, en lekkere ouders heb je dan. beter dat dit soort zelf gesteriliseerd wordt. dat voorkomt dan weer een heleboel kinderleed, want dat soort is duidelijk ongeschikt, te onverantwoordelijk en te dom om ouder te worden.

dietmar 07 September 2015

Je bent gewoon een ASO als je dieren dumpt je kan ook de moederpoes laten steriliseren of neem geen katten als je het niet kan betalen .

Fonsie 08 September 2015

Ik heb vier dieren van deze Stichting. Mijn eerste instantie was ook, ''Ik heb geen tijd, of plaats, of...'' Deze dieren nemen niet plaats of tijd: nee, zij geven zoveel liefde. Kijk eens op de site van Stichting Scheldekat. Zij moeten het echt doen van donaties. Als u geen dier kunt opnemen , doneer dan iets wat u kunt missen, zodat zij hun missie kunnen voortzetten om deze dieren een toekomst te bieden.

margriet 14 September 2015

dat mensen dit kunnen doen. zelf heb ik 2 zusjes uit het dieren asiel gehaald die na 12 jaar gedumpt werden door de eigenaars dat snap ik dus niet. na 1 dag wilde ik ze al niet meer missen. ze geven je zoveel liefde en kijkgenot.