Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Met 290 over de N57

5.449 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 22 jun. 2012
Met 290 over de N57 in Zeeland

37 reacties

Reactie wordt toegevoegd

ik 22 juni 2012

ik vind je een levensgevaarlijke lul

W 22 juni 2012

Is dit Gillis? kentekenplaat eraf gedaan???

nolte 22 juni 2012

ik hou ook wel van een beetje vlot doorrijden maar ik snap niet dat zeelandnet dit filmpje toestaat, het spoort sommige anderen aan om ook dit soort dingen te gaan doen en vaak gaat het ook mis . die andvertenties in de krant met een zwart randje gaan elke dag gewoon door. misschien eens iets voor de redactie om over na te denken.(reacties hierop van mensen die zeggen "het gaat toch goed" ja idd deze keer wel ja maar die andere keren gaat het vaak mis)

BMW 22 juni 2012

Straks naar Assen zie je dit iedere dag. Kan beter op de Duitse autowegen gaan rijden niet in zeeland. Niet zo slim ! Imago van de motorrijder is toch al niet best.

jojo 22 juni 2012

echt niet normaal in een 60 km zone

F 22 juni 2012

je kunt hieruit opmaken dat je nog lekker door kunt rijden in zeeland

bart 22 juni 2012

netjes gereden maar je had nog over op je teller die 300 moet kunnen denk ik. wel een beetje jammer dat het imago van ons motorrijders alleen hierop gebaseerd word. zag zo snel niet dat hij iemand echt in gevaar gebracht heeft buiten zichzelf dan.

sukkel 22 juni 2012

En dan zielig gaan doen als er weer eentje zich dood rijdt. Als het daar maar bij blijft en er niet iemand anders het slachtoffer van is!!

jur 22 juni 2012

gaaaaaafffff, dat kan harder

celis 22 juni 2012

Lekker stukje rustig toeren op een mooie dag. Gaaaaaffff man!!!!

job 22 juni 2012

Dat zeeland dit plaatst is vrijheid! Wees daar heel zuinig op. we mogen al zo veel niet meer,maar de mensen die het hier echt kapot maken zitten niet zelf achter het stuur hoor. Strakjes vind iemand stekels te aanstootgevend,moet dan op school ook maar verboden worden..........of in filmpjes. Ik vind de snelheid van het ESM veel gevaarlijker maar dat snapt niemand. Dus roeptoeteren we liever over de buren..........pfffffffffffffff Wordt een leuke toekomst. @nolte

peet 22 juni 2012

opzichzelf een mooi ritje alleen kunnen die bochten wat beter

Antoinette 22 juni 2012

Ik wordt er best wel warm van maar dan ook net weer niet

Henkie 22 juni 2012

Als ik alleen thuis ben smeer ik mezelf in met vaseline ga ik op de keukentafel liggen en doe ik net of ik een worm ben.

Andere Henk 22 juni 2012

Als ik alleen thuis ben ga ik in een donker hoekje zitten en doe ik een papagaai na.

Dekhengst 22 juni 2012

Alles malossi je weet zelluf

kettingslot 22 juni 2012

het lijkt me spannend jouw te ontmoeten mafkees roadkill, wat denk jij nou,dat je motorijders kan afsnijden? ik zeg kettingslot op je dak mafkees

lol 22 juni 2012

hij is zn moter aan het warmdraaien nu nog wachten op het echte werk ;))))

job 22 juni 2012

Idd jonevan en nou nog stukje verder dan je neus denken dan ben je weer bij. Kan er ook niet aan doen dat mensen niet meer na denken,hoop je geholpen te hebben.

p. rutser 22 juni 2012

Motorrijders zijn doodrijders en word met dit filmpje goed bevestigd

folly 22 juni 2012

dit is bewerkt kijk naar de ramen in de auto

Rien van der Wekken. 22 juni 2012

Haha, das nog niks (wat een watje). Ikheb een keer 330 op mijn teller gehad (en die wijkt niet af). Dat was ook op de N57 dus "trailerkoning"je bent echt niet uniek hoor. Denkt dat hij beter kan rijden dan mij zeker. Ik daag je bij deze uit.

tja 22 juni 2012

jammer dat het in de korte stukken net mislukt!

tis wat 22 juni 2012

@Rien Ik vloog er een keer met 900km/uur over de N57 en in no time op schiphol....wat een slap gelul allemaal...Het is een leuk filmpje en you tube staat er vol mee en kan nog veel gekker...

t 22 juni 2012

zie de overlijdensadvertenties van vorige maand...

SlowRider 23 juni 2012

Niet druk om maken hoor, dit soort "piloten" komen meestal zichzelf vroeg of laat nog wel eens tegen. Wel erg jammer dat het dan wel weer mijn belastingcenten zijn om hem bij elkaar te schrapen... Ik zou dit iig nog veel vaker doen als je je leven echt serieus beu bent, neem daarin dan geen onschuldige rijders mee !

bus olie 23 juni 2012

mag hopen dat je je eigen finaal kapot rijd en dat je dan ook die klote camera aan heb staan zodat we ook daar is van kunnen genietten achtelijke teringmongool en iedere wezeloze tyfuslijer die dit aanspoort erachteraan hoop alleeen dat je geen nschuldige medeweggebruikers meeneemt zolang je je eigen maar kapot rijd lach ik me lul uit me broek om je als ik je op je kankersmoel zou zien vliegen finaal naar de klote met je bek tegen een betonnen paal

den klojo 23 juni 2012

Dat je ooit een vlekje achterop mijn bumper mag wezen, Jammer dat je geen slipptertje maakte tegen het vluchtheuveltje!!! Je hebt dat ding niet eens in de hand, 290rijden kan ieder mongool! En je doet de Washappelse dijk te schande je Hyvesprofiel! Het is zonde dat de ambulancelieden/lijkschouwers je van de weg moeten schrapen. Hoop dat je weet wat je je familie laat zien als je tussen 6 houtjes ligt

Bokjan 23 juni 2012

Zij die vragen om meer overheidsingrijpen vragen uiteindelijk om meer dwang en minder vrijheid. Ik vind het een onvervreemdbaar recht voor iedereen om op zijn eigen manier ten gronde te gaan. Het moralistisch geleuter komt altijd van mensen die graag willen leven maar niet durven te leven.

m2 23 juni 2012

Hoop dat je familie hebt die om je geeft, zo niet..... ga zo door! Neem Garne aleen je zelf mee!

Jan met de korte Achternaam 23 juni 2012

En allemaal zouden ze zelf maar wat graag op zo'n motor rijden (en waarschijnlijk diezelfde snelheden behalen). En ja keyboard professionals hou je natuurlijk altijd. Mooi ding, mooi gereden en netjes op een bijna lege weg! Toppie, keep 'em coming.

Yasmine 23 juni 2012

@bus olie @den klojo, Oké, jullie noemen dit gestoord. Het grappige is alleen wel, dat jullie beiden een ander de dood toewensen, met alle gevolgen van dien. Dat is pas gestoord. Enne meneer ''den klojo'' je doet je naam in ieder geval eer aan, mensen als jou verdienen het niet om te leven. Je bent een schande voor de mensheid.

bus olie 23 juni 2012

onzeker jaloers en bekrompen jaloers kutkinderen inteelt en opknopen volgens bloedkop2 geeft maar weer aan dat die ook geen verstand heeft vandaar de naam bloedkop natuurlijk was jij eerder al niet VETPUIST EIGENLIJK LAAT JE JE EIGEN KENNEN EN BESCHRIJF JE JEZELF GELOOF IK DEBIEL DIE JE BENT VOLGENS JOU MOETEN ZE ONS OPKNOPEN MAAR ALS IK TOCH NET ALS JIJ HET VERSTAND EN IQ VAN EEN STUK STRONT HAD VERHING IK MEZELF WEL

av 23 juni 2012

Natuurlijk is het gevaarlijk snel, maar als die sufferds van automobilisten eens beter uitkijken en zich zo goed voorbereiden op de rit als motorrijders, zouden er aanmerkelijk minder verkeersdoden vallen. Adembenemend om naar te kijken, maar volgende keer naar ASSEN gaan om te racen. Inderdaad, als je van de weg moet worden afgeschraapt, belast je daar andere ongewild mee. (Familie, politie, e.a. hulpverleners. (NIET MEER DOEN STOUTERIK)

bus olie 23 juni 2012

En betreft die yasmine met je gezeik ik wens iemand die met 290km per uur bewust het leven van jou of een ieder ander die zich op de weg bevind of daar rijd met een klein kind of ook maar in de buurt bevind op het spel zet dit zeker toe dat soort dwazen zijn gewoon terrorristen je zegt dat wij het niet verdienen om te leven en een schande zijn voor de mensheid flikker toch godverdomme op stom wijf je weet geeneens wat je zegt ga gewoon verder met hetgeen waar je goed in bent en zet in het vervolg 90cent per minuut achter je naam en beperk je eigen tot je eigen website waar je thuis hoort www.geilehoer.nl

Zeeuws meisje 23 juni 2012

Snap niet dat zulke taal als van bus olie geplaatst is. Wat een ophef over een filmpje.... Maar er allemaal wel naar kijken!

job 24 juni 2012

Volgens jonovan mag je dit soort filmpjes niet plaatsen. http://www.youtube.com/watch?v=J6sjCLGoDOk En mijn vrijheid houdt ook gewoon op daar waar die een ander zn vrijheid raakt. Heb ik geen god voor nodig. Maar leg me nog eens uit waarom Zeelandnet dit filmpje zou moeten verbieden?