Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voorjaars modeshow Ter Reede

4.757 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 24 apr. 2012
Afgelopen Maandag 23 April werd in het Woonzorgcentrum Ter Reede een modeshow georganiseerd door Shop 54 uit de Scheldestraat Vlissingen. Een zestal dames toonde de diverse kleding met mooie kleuren en dessins voor de voorjaars - zomermode 2012. Vlissingen TV presenteert het komende jaar de nieuwe media voor Vlissingen! Wilt u aandacht besteden via V-TV door middel van presentatie van uw hobby, organisatie, winkelbedrijf etc laat het ons weten....reageer via ons algemeen email-adres info@vlissingentv.nl en we nemen contact met u op.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Media gek! 25 april 2012

Leuke reportage V-TV goed bezig, en zo kun je zien dat er toch wel alles aan gedaan wordt om de ouder mens via Ter Reede de nodige activiteiten plaats vinden!

Verzorgende 25 april 2012

Leuk dat V-TV geregeld aandacht besteed aan de lokale activiteiten die plaats vinden in Vlissingen dit is zeker een vooruitgang in het Medialandschap voor Vlissingen Omroep Zeeland en CTV Zeeland doen hier niets aan!!!! Hulde en dank aan Vlissingen TV!

JoJo 25 april 2012

Ik kijk geregeld op de website van V-TV voor het laatste nieuws uit Vlissingen een mooie en vooral goede informatie website voor Vlissingen!