Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Open dag en banenmarkt Ter Reede

7.783 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 17 mrt. 2012
Afgelopen zaterdagmiddag maakte V-TV het volgende verslag, u ziet hier een samenvatting. Afgelopen Zaterdag maakte V-TV verslag van de Open dag en banenmarkt in het Atrium van Ter Reede aan de Vredehoflaan. De Open dag is prima bezocht, het thema luidde "Goede Zorg is een kunst" tijdens deze open dag waren er een gezondheidsplein waar bezoekers allerlei tests konden laten doen, zoals bloeddruk meten en bloedsuiker testen. Bezoekers konden informatie krijgen over onder andere vitaliteit, leefstijl aroma en voetreflextherapie, bewegen en welzijn. Ook was er een banenmarkt waar geinteresseerden informatie konden krijgen en mochten solliciteren. Werkzoekenden en studenten konden hier informatie krijgen over vacatures, leerafdelingen etc De volledige video is te zien via www.vlissingentv.nl

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jaap aap 17 maart 2012

Wat een mooie stem heeft deze verslaggever, lijkt een beetje op de stem van Frans Bauer...!

Vlissingse 17 maart 2012

Ik was hier ook, een mooie reportage een leuke eigentijdse verslaggeving van V-TV.

? 18 maart 2012

waarom moet dat kind verplicht ook zelf zijn mond opendoen als hij een ander voed ? wat is dat voor achterlijk gedrag ? leuk voor de lijkcijfers ? leer ze gewoon zich normaal te gedragen !

Joan 18 maart 2012

slechte verslaggever

Maria 18 maart 2012

In het dagelijkse leven gaat het er heel anders aan toe.Lang niet zoals op deze dag. Daar mag wel wat aan gedaan worden in de toekomst.Je bent als bewoner afhankelijk, van personeel en vrijwilligers. En dat is niet altijd even leuk, als op deze open dag. doet over komen. beter jullie best doen in de toekomst huize Ter Reede . Niet op de eerste plaats in Nederland, als het er op aan komt. als verzorgings tehuis.!!!

Joelle 20 maart 2012

Wat een negativiteit hier weer zeg, deze zorginstelling doet zeer hun best om het de bewoners naar hun zin te maken!

Jaja 20 maart 2012

Ik vindt het een mooie reportage, goeie uitleg van de deze Open dag en waar was Omroep Zeeland....??? niet interresant genoeg of zaten ze weer te slapen daaro!

Media gek! 20 maart 2012

Hahahah en er is toch ook nog CTV Zeeland wat doen die dan nog in Vlissingen, met die kakelkip van een Bert van Leerdam komen die nog wel eens van hun stoel voor eventuele reportages uit de Stad.....!!!!

Agnes 20 maart 2012

Ik vindt deze reportage een ware veradiming voor Zeelandnet Video weer eens wat anders dan iedere dag de muziekvideos die werkelijk nergens op slaan!

Bumastemra 20 maart 2012

Ik erger me kapot aan deze spammer die iedere dag weer allerlei muziekvideos plaatst op Zeelandnet, wat voegt dit toe...als ik muziek videos wil zien surf ik wel naar Youtube hiervoor!!!!

Jaap aap 20 maart 2012

Ben het het geheel eens met @Bumastemra wanneer grijpt Zeelandnet eens in om deze spammer (s) Henry en Diana eens te bannen van deze site...

Yassin 20 maart 2012

Dacht dat Zeelandnet Video was voor eigen gemaakte videos, en niet voor muziek videos!

Veronica muziek 20 maart 2012

Helemaal mee eens met de laatste reactie (s) dit voegt dan ook helemaal niets toe als ik muziekvideos wil zien kijk ik wel via Youtoep.