Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fontein terug op het Bellamypark

4.973 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 7 mrt. 2012
De fontein uit (1884) een eerbetoon aan de schrijfsters Betje Wolf en Aagje Deken is na 1 jaar terug van weg geweest, via een bedrijf uit Vorden is het fontein dan nu ook volledig gerestaureerd. Het fontein staat nu dan ook weer op zijn plek op het heringerichte Bellamypark. Het fontein is voorzien van nieuwe spuitmonden verlichting en intern kabel- en leidingwerk volgens de gemeente gaat het fontein binnen enkele weken weer water spuiten! Met de komst van de fontein is het Bellamypark bijna afgerond op enkele plekken worden nog een aantal kleine werkzaamheden uitgevoerd en halverwege april worden het podium en de plantenbakken teruggeplaatst.

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Vlissingse 07 maart 2012

Had eerst mijn twijfels maar ben nu toch aangenaam verrast de fontein is nu toch veel beter zichtbaar als vroeger, toen stond ie eigenlijk uit het zicht en dit is toch wel een verbetering. De fontein ziet er ook zeer mooi uit voor de verdere rest ziet het plein er maar kaal uit! Van een park is dan ook geen sprake....

Daan 07 maart 2012

Park is ook maar een naam

Vlissingse 07 maart 2012

Ja das ook weer zo, in de voorgaande eeuwen heeft er ook nog water gestaan.

Pdw. 07 maart 2012

Prachtig, de fontein. De beplanting komt nog, er komen wel degelijk ook bomen. Zie voor een impressie: http://www.quadraat.nu/p/Bellamypark-Vlissingen

rutte's 07 maart 2012

wat is dat ? geld uitgeven aan cultuur ! dat is niet wenselijk ! bezuinigen ! omsmelten dat ding en wapens van maken !

rutte's 07 maart 2012

en let vooral op het logo op die werkbus ! "gruppen"... dat klinkt als lekker oost europeesch, lekker goedkoop dus ! en de nedelander ? die moet maar een uitkering aanvragen en behandeld worden als werkschuw tuig ! hahaha ! dat is goed voor de EU namelijk !~zet ze maar aan het werl voor brood en water, dan kunnen we de bezuinigingen mooi weggeven aan de bankiers !

de positivos 07 maart 2012

Oh nee dr gaan we weer, rutte' s gewoon positief blijven denken!

de Vlissinger 07 maart 2012

@Pdw. bedankt voor de link heb net effe gekeken ziet er goed uit.

Pdw. 07 maart 2012

Nog even voor @rutte's dan: Fonteintechniek Gruppen B.V. AG Bellstraat 41 7903 AD Hoogeveen En daar is niks Oost Eurpees aan.

Media gek! 07 maart 2012

Wilde hier ook nog een reactie op plaatsen maar je was me net voor Pdw busje niks oost europees.

Vlissinger 09 maart 2012

Daar gaat ons mooie Belamypark, een afschuwlelijk geel schoolplein. Net zoals die smerige gele boulevard. Ik sta er toch steeds weer van te kijken hoe de wethouders van Vlissingen keer op keer de eens zo mooie stad weten te verzieken. En dan de hele binnenstad in die afgrijselijke grijze keien, neem eens een kijkje in Goes, of M-burg. Vlissingen bruisend?? Dood zul je bedoelen, ik denk er aan om naar een andere stad te verhuizen, Vlissingen is een spookstad.