Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onderwijsstaking

1.492 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 6 mrt. 2012
Het speciaal onderwijs staakt vandaag. Waarom is dat en wat vinden mensen op de markt in Goes er van? Reportage: Keith & Maikel.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

GoesTube 06 maart 2012

kijk een nieuw gast, zet e'm op jöh ! verder vind ik dat iedereen het recht zou moeten hebben zichzelf te kunnen ontwikkelen op een voor hem/haar passend tempo en niveaux. ongeacht of dat topbonnusen trekt ja of nee. persoonlijke ontwikkeling is toch gewoon een bestaansrecht als mens ? moet dat dan maar door de WC omdat het wat zou kosten ? ja dus, liever geven we het uit aan wapens en zo. triest, heel triest. het doet me denken dat de belijdsmakers zelf mogelijk een ontwikkelingsprobleem hebben. die denken alleen over wat het kost en dat het financieel wat moet opbrengen, anders trekken ze de stop er maar uit.

meester Kwel 07 maart 2012

als de docenten zelf niet de afgelopen decennia continue gestaakt zouden hebben voor nog naar meer en meer salaris, dan was er nu mogelijk nog wat over. maar nee, hun eigen salaris was duidelijk belangrijker en als eerst aan het bod. en dan nu klagen dat er geen geld meer is ? terug naar groep 2 voor de rekenles dus ! een docent die niet kan rekenen ? dat kan toch helemaal niet ?