Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

FLITSPAAL

9.559 keer bekeken
wim*mie
Gepubliceerd op 10 feb. 2012
Deze wmv is niet van mij. Ik doe net als H '51, gewoon doen alsof ...

15 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zo zo 10 February 2012

zo zo, katten naar elkaar ? en alsof wimmie zijn gejatte videos zo goed zijn dat hij wat mag zeggen... het is net zo goed rotzooi. laat zeelandnet video aan zeeuwen die wat hebben te laten zien en laat dat oude lullen muziek piraat geetter en dat achterlijke fotoslide gekwal rotzooi gewoon op je eigen PC. er zit echt niemand op die oudbollige troep van jullie te wachten hoor !

jesse 10 February 2012

nu live elfsteden http://mobileviewpoint.nl/elfstedentocht nu live

dief 10 February 2012

pure diefstal van een ander

Genoeg ! 10 February 2012

ik heb ook genoeg van al die video's die al talloze keren op het web staan elders en die voor iedereen al 24/7 te zien zijn op tig verschillende manieren. maar nee, de egotrippers vinden hun eigen keuze's zoo belangrijk dat die zowat elke dag hier gespamd moet worden. alsof iedereen het mooi vind zeker ? alsof we zelf geen filmpje kunnen uitzoeken en de grootheden hier het wel even zullen voordoen. nee, pure egotripperij om alle zeelandnet bezoekers je eigen smaak zo op te dringen. stijlloos gewoon.

snelweg 10 February 2012

H '51 wie (wat) is dat, bedoel Wim*mie de A 58 snelweg..........

Flitspaal Wimmie 11 February 2012

Wim-mie moet eens bij zijn eigen video bestanden kijken...... en zijn de video's van Henry1951 niet interresant kies dan een andere categorie. Ga zo door Henry1951, en Wimmie moet de boel niet opnaaien.

jaap 11 February 2012

wat een jankpaarden hier zeg...

wat een eik.. 11 February 2012

eerst janken over dat iemand anders loopt te pochen met andermans filmpjes, en wat zie ik volgende dag ? wimmie heeft een nieuwe TV gekocht en moet die ff laten zien. natuurlijk is ook dat filmpje gewoon gejat en heeft hij helemaal niet zo een TV... maar goed, dat is het niveaux hier.. mekaar lopen opnaaien om nog maar meer ruimte voor hun eigen troep te krijgen zeker ? luister, heel veel mensen zijn hier al lang afgehaakt door jullie geetter en gekwal, maar ik denk dat jullie daar gewoon plezier in hebben of zo.. misselijk gedoe ! gatverdegatver, mag ik ff kotsen ?

kees 11 February 2012

@ jaap, en jij bent er duidelijk 1 van.

toevallig 11 February 2012

toevallig zijn de hits op dit filmpje op 5 minuten met 400 hits gestegen. toeval ? of probeert hij zijn eigen de top 5 in te stemmen. wat een onzin, probeer eens wat orginelers zoals een eigen filmpje en niet een gestolen filmpje van internet.

PIPO 12 February 2012

STOM HE ? IK VIND UM HEWOON LEUK !

anipet 12 February 2012

Retteketet de beste filmpies kwamen van anipet achja nog niks veranderd hier haha en die wimmie jan lul xxx is de grootste lozer van zeelandnet mag hopen dat wanneer die flikker savonds in zijn nest ligt te kijken naar zijn eigen geuploade bagger filmpies die tv die die gekocht hebt omflikkert bovenop z'n hasses ongeinspireerde bagger kwijlend uit zijn bek op z'n toetsebord aan het rammen commentaar op een ander geven en zelf denken alles wat ik upload is toch wel leuk want ik ben een mongool.

renee 12 February 2012

wimmie het ei heeft nu de reacties uitgezet omdat "het toch nooit goed is". nou, dat heeft ie dan toch door van zichzelf. ja, wel katten en janken over een ander, maar zelf ? nee, zet hij snel de reacties uit. wat een naargeestig zielig figuur is het toch, een echte onvervalste troll.

ukkie 12 February 2012

ach wat lopen jullie toch te zaniken tis toch gewoon een leuke grap?? hahahaha overigens best wel een leuk idee om op een lange donkere avond eens uit te proberen!!!! en als je er niet om kan lachen kun je altijd nog een fles azijn leegdrinken?? wat maakt het nou uit wie er dat filmpje plaatst. stelletje zeurpieten

anipet 12 February 2012

ukkki zo te zien je naamkeus is er iets aan je lichaam niet zo groot net als je iq het gaat niet om het filmpje maar die smerige tering griffo wimmie verrotte gore achterbakse loozer zijn praktijken.