Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bloemen voor mevrouw Jo

3.577 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 17 jan. 2012
Twee lafbekjes hebben gisteren de sigarenzaak van mevrouw Jo van Kalmthout (84 jaar!) aan de Voorstad in Goes overvallen. Het is de achtste keer dat dit haar overkomt. Om mevrouw Jo een hart onder de riem te steken brengen we haar een bloemetje. Reportage: Jeffrey.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

janske 17 januari 2012

was toch de 9e keer? tenminste dacht dat gister op omroepzeeland gezien te hebben...maar idd...wat een lafbekjes...en wat een kranige vrouw!! 'leuke actie van jullie!!

J. 17 januari 2012

Dan ben je stoer,met z`n twee`n deze 84 jarige mevrouw onder dwang met een "pistool" te beroven van 200 €!! Hier zijn geen woorden voor! Maar erger nog, welke straf krijgen ze hiervoor?? Ik wens mevrouw Kalmthout het allerbeste toe en ik hoop dat ze nog lang van haar werkzaamheden in haar winkeltje mag genieten!!

Robert 17 januari 2012

Dit noem je geen lafbekjes. Dit is asociaal tuig!!!!!

Elly 17 januari 2012

Kunnen ze wel,een weerloze vrouw overvallen,stelletje tuig is het. Maar wat is ze kranig,ze laat zich niet afschrikken en gaat gewoon door met haar winkeltje,kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. ZE IS DE HELD VAN 2012.

Kees 17 januari 2012

Wat voor straf zouden deze lafbekken krijgen? Wat voor excuses gaat er gebruikt worden om de rechter te beïnvloeden. Slechte jeugd, knellende schoentjes? Mevr. Kalmthout succes. Wat een schitterend mens. Hoelang accepteert de NL samenleving nog dat er zo ontzettend laag gestraft wordt????

Althea 18 januari 2012

Gadver....Hier word je toch niet goed van? Net als in het buitenland: afhakken die handjes!!! Want is dat tuig eigenlijk gepakt? Ik vind het knap dat deze dame gewoon doorgaat met haar winkel.... Ik weet niet of ik het zou kunnen. Of ik schafte zelf een pistool aan! Lieve actie, Jeffrey! En mevrouw Kalmthout, heel veel sterkte! Althea

Jane 18 januari 2012

Wellicht mogen ze nog FILM+ aanvragen die paar daagjes dat ze moeten " zitten"...Want Ned. heeft altijd zo'n medelijden met dit soort types. Stoer en trots dat je kan zijn op jezelf zwaaiend met een pistooltje bij een bejaarde. Wat een sterke vrouw! Chapeau..Niemand moet wel gaan piepen als ze ineens zichzelf wilt verdedigen, want dat kan ik me zo voorstellen..