Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

laatste ritje??

2.970 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 19 dec. 2011
triest

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

reactie 20 december 2011

volgens mij mis ik iets of je hebt je pilletje niet ingenomen .

o ja 20 december 2011

En wie ben jij om mensen voor hufters uit te maken???? zeker in de spiegel gekeken

Emma 20 december 2011

Dit zielige figuur zet volgens mij bij werkelijk iedere video negative reacties. . Altijd anoniem, zo dapper is hij nou! In plaats dat hij nou verhaal gaat halen bij het kabinet, of bij Beatrix op de stoep gaat liggen, scheldt hij ons alleen maar uit. Want wie zegt dat WIJ gestemd hebben voor dit kabinet?! Meneertje wil alleen maar aandacht, denk ik. Zielig, hoor....

pappa 20 december 2011

Nou ik trek het me wel degelijk aan en er zit kern van waarheid in. Wij dachten altijd met ons stem wat in te kunnen brengen,degene die dat nog denken zijn wil niet zeggen hufters maar op zn minst naief. En een stem op dit systeem is je ermee comformeren. Je geeft je mandaat af. En dan hoef je niet meer na te denken dat doet je regering voor je. Tja lekker makkelijk.

Emma 20 december 2011

Okay, maar iemand kan ook iets op een fatsoenlijke manier plaatsen. Dus u neemt het zomaar om uitgescholden te worden??? IK heb niet gestemd voor dit kabinet en ik denk ZEKER voor mezelf. Maar deze anonieme meneer zet zelfs bij muziekfilmpjes de meest zieke dingen. Mensen hebben dan ook absoluut geen zin meer om een reactie te plaatsen, het draait alleen nog om dit figuur! En als u dit pikt, doet u dan ook niet mee om de negatieve sfeer in Nederland NOG negatiever te maken? Een beetje respect voor elkaars mening kan toch wel? Ik baal ook van de rotzooi waar we nu inzitten maar laten we dan iets DOEN in plaats van elkaar afmaken, lekker anoniem op internet! Laten we naar Den Haag gaan met zijn allen!

pappa 20 december 2011

lol wij staan al twee maanden in den haag. occupy! En wij zien nog veel meer rotzooi aankomen.

pappa 20 december 2011

En ben het eens dat je je ook anders uit kan drukken.

WTF 20 december 2011

Waar gaat dit over? 4 seconde film met een toet van en vrachtwagen,en daaronder berg geblaat die NIETS met het filmpje te maken heeft.

oc 20 december 2011

waar gaat het over???????????

nuddie 21 december 2011

pfff wat een zielig gedoe zeg. kijk gewoon naar dit filmpje en geef daar een reactie op, daar is dit voor bedoeld!!! Ga lekker op de Dam tegen echte mensen staan schreeuwen, of ben je daar te laf voor?

Emma 21 december 2011

Dat zeggen we toch ook, Nuddie? WEL een beetje opletten, hoor!!!:-)) Pappa, blij dat we het toch nog een beetje eens zijn! U onderneemt tenminste iets, geweldig!!!!!!Het is niet echt een pretje om nu buiten te staan. En er komt inderdaad nog veel meer ellende aan, ik weet het....:-(. Maar please laten we HIER een beetje respect hebben voor elkaar....Succes Pappa!!!!