Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

occupy!!!!

2.174 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 4 nov. 2011
Klaarmaken voor de winter

16 reacties

Reactie wordt toegevoegd

piet 04 November 2011

wat een puin hoop in die tuin kachel is mooier

haha 04 November 2011

lol niks beters te doen.

wi 05 November 2011

Dit is een mooie manier van een buiten keuken. Ook sfeervol met kerst en dan met warme choco op het fornuis.

Broer K. 05 November 2011

Vandaar die ontiegelijke stank in de Kromwegesingel. De bron is gevonden.

occupant V 05 November 2011

zet dat ding maar klaar wat met de komende horror winter en het ineenstorten van de economie, gaat die russische gaskraan natuurlijk een keer dicht.

binnenkort 05 November 2011

binnenkort map met plaatsnamen om onderling te kunnen communiceren en elkaar te helpen. Niet iedereen kan zommar eff naar amsterdam of utrecht of den haag.

jari 06 November 2011

maf gebeuren [stank overlast]

bezigheidstherapie 06 November 2011

to occupy kan i.d.d. ook "het bezig zijn" betekenen. en weet u dat in de directe omgeving van mensen die zo een stinkding stoken, de luchtweg gezondheids problemen duidelijk meetbaar veel hoger zijn dan in buurten waar geen barbaarse vuurplaatsen gestookt worden ? maar ja, het is zo lekker goedkoop en de buren mogen de (long)kanker krijgen. hin cent te vee ej ! :(

Dingelus 06 November 2011

wat een stelletje zeikers bie joe in de buurte, over stankoverlast in weet ik a nie meer.ze wete zeker niks anders te doen stook plat die buurte.

Lenhard 06 November 2011

'k Heb ook zo'n platte buiskachel. Staat in de kamer en doet 't prima. Ik stook oud bogerd-hout, dus weinig vuulte.........

pappa 07 November 2011

Jeetje ik hoop dat al die mensen die zo over lucht klagen geen auto hebben. Niet onnodig stoken,elke dag demonstreren bij thermphos,brieven schrijven om die 130 km weg te halen,Dow aanschrijven om minder te vervuilen enz enz. Oh nee de buurman(:

PAPPA IS GEK 07 November 2011

@ pappa, mijn auto is stokoud, en toch zullen de emissies niet eens in de buurt komen van een open vuurplaats of themphos, al rij ik 24/7 365 dagen in het jaar. praatjes over schoon hout en andere kul vertel je maar aan iemand die in onzin wil geloven.

lol 07 November 2011

nog steeds de buurman dus. wat vind u onzin? Dat die bedrijven geen verantwoording hoeven af te leggen, dat die bedrijven vervuiling de lucht in blazen die na tientalle jaren nog te vinden is. Dat de toekomstige generaties al die vervuiling niet kunnen dragen.

nee 17 November 2011

nee, ik ben niet de buurman, an ja, het is onzin dat die bedrijven de hele boel verkankeren en dat mevrouwtje de commissaris voornamelijk bezig is met tonnen per jaar schrapen met haar bijbaantjes maar wel haar daadwerkelijke werk laat verslonzen. maar dat neemt niet weg dat open haarden ook gewoon smerige vervuilende kankerveroozakende barbaarse dingen zijn die voornamelijk door mensen gebruikt worden omdat het zo lekker goedkoop is. en maar klagen over de ziektekosten premie's... goh, hoe kan dat toch he !

Madame Mikmak 12 January 2012

Wel handig, kun je rooksignalen zenden! Scheelt weer telefoonkosten.

Emma 15 January 2012

Mmmm, volgens mij heeft Ambras ook een leuk liedje over zo'n kachel...