Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

't Smoske Vlissingen nieuwe vestiging!

10.190 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 31 okt. 2011
't Smoske in Vlissingen heeft afgelopen maandag (31 oktober) een nieuwe vestiging geopend recht tegenover de HZ, om aan de groeiende vraag van al deze klanten tegemoet te komen. Ook in deze nieuwe zaak kunt u genieten van al onze heerlijke Belgische broodjes, en natuurlijk ook van onze soepen, frisdranken, koffie en thee. U kunt aan een tafeltje gaan zitten of u kunt de broodjes meenemen, wat u maar wilt! Kijk voor meer info op: www.smoske.nl

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Souburger 01 november 2011

Hmmmm ik hou van deze heerlijke smos broodjes, ook de lokatie is goed gekozen makkelijker bereikbaar goede zaak!

zo zo 01 november 2011

zo zo, hebben die studentjes zoveel geld over voor dure broodjes ? dan kan de stufi ook wel naar beneden. alsof die er is om een broodjeszaak van te laten draaien ? dat is nu het hoger onderwijs, zelfs te dom om te begrijpen dat studenten niet buiten de deur kunnen lunchen of i.i.g. dat de stufi daar dus niet voor bedoeld is. en later klagen over de studieschuld zeker ? en dat noemt zich dan "volwassenen"onderwijs ? ik zie een stel kleine kinderen die op krediet duur willen doen. en daaruit moeten de leidinggevenden van nederland dan ontstaan ? geen wonder dat bestuurlijk nederland ons allemaal de afgrond mee in sleurt, ze kunnen n.l. zelf nog geen broodje smeren.

Middelburgse 03 februari 2012

triest dat er nu zo'n reactie geplaatst word door iemand die er overduidelijk geen smosje kaas van gegeten heeft. HZ vraagt niet om een broodjeszaak, de eigenaar weet gewoon dat zijn klanten voor een aardig deel uit studenten bestaat. Stufi opmaken aan broodjes is nog altijd de keus van de student zelf, als dat een reden had kunnen zijn (wat het verschil echt niet maakt) voor studieschulden dan ligt de verantwoordelijkheid bij die student zelf en daarna nog altijd aan de opvoeding. Alsof bestuurlijk nederland het ook maar interesseert of een broodjeszaak voor een school zit of een straat verder... Smos mooie zaak, mooie locatie, en in verhouding met andere lunch alternatieven een betaalbare zaak die royaal belegd!