Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zonder zorgen

4.590 keer bekeken
Clemence
Gepubliceerd op 28 okt. 2011
De generatie ''zonder zorgen'' van het Ostrea Lyceum uit Goes rust uit op de trappen van het kasteel Sans Souci in Potsdam.

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

generations 29 October 2011

zonder zorgen ? zonder hersens ! zij krijgen immers alle kosten van de "zorg van wieg tot graf" van de voorgaande generaties op hun dak. tjaa, vroeger zorgden de ouders nog voor hun kinderen, tegenwoordig is het andersom. de jeugd moet maar kromliggen zodat de pensioenen maar niet omlaag gaan en de oudjes lekker kunnen doorleven alsof het nog gewoon de jaren 80 is. natuurlijk ook voor diegenen die met pre-pensioen zijn gegaan, natuurlijk vinden die dat de rest maar wat jaartjes extra moet doorwerken en loon inleveren, anders krijgen ze zelf minder ziet u.

blomme 29 October 2011

ik werk al vanaf mijn 16e. Tegenwoordig zie je vaak dat ze studeren tot hun 20e- 25e. Daar heb ik verder niets op tegen.Gemiddeld werkt de jeugd dus zo wel een tien jaar korter dan wij. Zouden die ooit een 40 jaar werken? Maar mijn generatie heeft wel zijn/haar pensioen verdiend! Dit jaar word ik nog (hopelijk) 65 trek daar maar 16 jaar vanaf. das wel mooi 49 jaar werken, ik voel me aangesproken als ze ons dan profiteurs noemen. Fautje badankt eej!

loes 30 October 2011

alleen mogen ze wel wat verkeers les nemen, en hun eigen studie eens betalen,want mbo hebben ze wat op tegen,maar zelf verlagen ze zich vaak ook nog lager dan mbo in nivo.

Annie 30 October 2011

Iedere periode heeft zo zijn voor en nadelen.In mijn tijd werkte ik als 16 jarige 45 uur per week. Met het verdiende loon kon je destijds amper je kleding er van kopen.Gelukkig dat er later een minimumloon door de overheid werd vastgesteld wat een redelijker inkomen bood. Sommige jongeren beseffen niet wat onze generatie hebben besteed aan hun welzijn, jammer!

Jan-Peter Balkenende 30 October 2011

Ze zijn aan het uitrusten tijdens een excursie, het is vwo, het is jou toekomst. Beetje heftig omdat meteen te concluderen dat de kinderen in kwestie geen hersenen hebben vind je niet? Stuur je klachtbrief met pensioensproblemen naar mij of mijn collega's graag. Rustig!

Mike 30 October 2011

Wat loopt iedereen hier nu te zeuren. Wij zitten allereerst op het vwo, dat kunnen jullie waarschijnlijk niet zeggen. En daarbuiten, ik werk sinds mijn dertiende, wettelijke minimum leeftijd, dus vertel mij niet dat ik lui ben. Tegenwoordig moet je je als tiener niet alleen op school focussen, maar ook op je baan(tjes), je sport, je sociale leven, je toekomst. En dan ook nog de vele psychische problemen als scheidende ouders. En over het studeren, dit betalen de ouders grotendeels, en die werken er ook hard voor. Tot 55 uur per week. Mvg, de generatie mét zorgen.

Zegklekkertochnie 30 October 2011

Oordeelt niet opdat gij zelf veroordeeld wordt.

JP Balkenende 30 October 2011

Ewaaaaaaaaaaaaaaa ben nu 26 en heb nog nooit gewerkt hahahahaahhaah fok dat, ik gwn beetje pagga slaan en jij werken, faktapp of no? kende zo'n chimeid, ze ging wrokko op dr 17e en ging dood door machineshit. wrokko is die slechte torie! als iedereen stoppen en chillen en iedereen met zn alles muffins ging eten enzo, zou hard zijn, denk daar over na, verspil niet je tijd met deze shit abee.. Rustig!

Henk 30 October 2011

Pagga slaan? Zou het me god niet weten. V5 ostrea represents

JP Balkenende 30 October 2011

Hahahahaahahahaaha deze man, haahaha, henk heeft geen hersenen, google t abi

Henk 30 October 2011

Prishtina in da house