Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dokje van Perry

16.270 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 21 okt. 2011
Donderdag 20 oktober 2011 vondt de eerste (deel)oplevering plaats van het Perrydokje. Er is veel werk verzet en het dokje begint nu echt vorm te krijgen! V-TV maakte het volgende verslag! Volgende week vindt de aanbesteding plaats van de volgende fase: het bouwen van een pompkelder die het mogelijk maakt dat het Perrydokje weer als zodanig kan gaan functioneren. In de laatste fase zal de restauratie van de schipdeur, die het Perrydokje straks weer moet kunnen afsluiten, plaatsvinden. Daarvoor worden op dit moment de nodige voorbereidingen getroffen. Als alle werkzaamheden zijn afgerond, zal dit worden gevierd. Bekijk de archiefbeelden van het dokje van perry via onze website: www.vlissingentv.nl

20 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Stuyvesant 21 oktober 2011

mooi allemaal en ook best van cultuurbelang. maar in deze tijden van draconische bezuinigingen had het van mij echt gewoon onder de grond mogen blijven. die pompkelder moet er maar niet komen want dat is toch gewoon veel te duur zeker ! als het onder water staat, kunnen we het ook niet zien trouwens. en wat die meneer allemaal gestudeerd heeft en daarom met speelgoed van miljoenen wil spelen en z'n oude studie makkers weer eens een dikke order wil toespelen uit de belasting graaiton, best, maar dan betaald ie dat maar lekker uit zijn eigen zak ! vlissingen zit er niet op te wachten ! vlissingen ziet er uit als een sloppenwijk, een ghetto, een armoedig uitziende verwaarloosde smerige troep is het. een junken bende ! maar wel pronken en geld over de balk voor dat dokje... ja ja, u voelt hem al ? dok-je ? ja u dokt ! u zal dokken of u het wil of niet. anders is het geen leuk sarcastisch borrelgrapje meer voor de bobo's die nog maar eens een dineetje declareren. HOUZEE VLISSINGEN !!

Rose 22 oktober 2011

Hebben we weer een flesje azijn open getrokken @Stuyvesant ....oh oh wat een klaagzang! Ben er juist trots op dat dit mooie dokje straks helemaal klaar is.

... 22 oktober 2011

nou heb liever dat ze niet meer huizen bouwen, omdat er echt bijna plek meer is,en kunnen het park mooi opknappen, of moeten ze ook bezuinigen op het gras maaien enz,..... mischien beter opletten op het personeel dat leiver staant te lantefanten.....dat kost pas geld.

Luycks 22 oktober 2011

mooi dokje. ja ja, wedden dat het er nog binnen 2 jaar verwaarloost uitziet en vandalen die houten bende in d fik hebben proberen te steken ? en wees eerlijk, een mooi dok, maar komt daar ene hond kijken dan ? daar op dat braakliggende stuk industriegebied ? zal dat dan toeristen aantrekken ? terwijl ze het niet eens kunnen zien vanaf de weg ? of als mooie "landscaping" voor die dure huizen die daar nooit gaan komen omdat geen hond in dat verwaarloosde afgetrapte dorp wil wonen om te beginnen ? geef toch gewoon toe, middelburg had een bodemloze (graai)put, en dan kan vlissingen natuurlijk niet achterblijven. heeft dit ding ook maar enig maatschappelijk nut of functie ? hebben de burgers van vlissingen er wat aan ? kunnen ze er wat mee ? nee, helemaal niets dus. weggegooit geld. en nee "rose", de boot met jou prozac komt daar ook niet aan.

btw 22 oktober 2011

"klaagzang" ? neen dank u, ik ben niet van die religieuze stroming die dat soort termen als "klaagzang" en "donderpreek" gebruikt. dat zijn waarschijnlijk kreten uitgevonden door uw sociale omgeving. gaat u daar dan maar lekker klagen he.

in a nutshell 22 oktober 2011

http://nos.nl/artikel/306190-cda-niet-klagen-over-gedogen-pvv.html

Cultuur 22 oktober 2011

@Luycks wat heeft een muzeeum voor nut, een standbeeld of wat dan ook van dien aard, wel eens van cultuur gehoord!

optimist 23 oktober 2011

Wat een gemopper toch, kom eens met mogelijkheden!!! Google eens op area 47 zoiets zou pas leuk zijn op het Scheldeterrein. Ook in Göteborg Zweden hebben ze een maritiem verleden omgebouwd naar wonen? erg mooi. Vlissingen moet ook ergens beginnen en het dokje is een goed begin!

Media gek! 24 oktober 2011

He he eindelijk eens een positieve reactie, het dokje is cultureel erfgoed en niet alleen voor Vlissingen maar ook voor heel Nederland! De komende tijd zal dit een publiekstrekker worden voor de Stad Vlissingen.

Jaap aap 24 oktober 2011

Vlissingen TV goed bezig 100 stemmen en inmiddels 2000 hits we blijven de reportages volgen...

Geschiedenis 24 oktober 2011

Bekijk eens de geschiedenis van het Dokje.. http://nl.wikipedia.org/wiki/Dokje_van_Perry

Peterdw. 27 oktober 2011

Voor alle mensen die hier weer zo schreeuwen: ga eens kijken bij het dokje! En kijkt U dan ook even op het informatiebord, dan ziet U in één oogopslag waar het geld vandaan komt voor deze restauratie. Kijkt U gelijk even verder rond in Vlissingen. Dan ziet U dat er overal in de stad met man en macht wordt gewerkt om straten en pleinen op te knappen, monumenten te restaureren, nieuwe wijken worden gebouwd, kortom, teveel om op te noemen. Het ziet er geweldig uit. Komop, wees eens eerlijk, U was al lang niet meer in Vlissingen! Tien, twintig jaar schat ik zo?

Janus 27 oktober 2011

@Peterdw. En daar ben ik het helemaal mee eens.

anoniem 27 oktober 2011

ja inwooners van vlissingen een mooi opgeknapt dokje van perry, van ons bestinggeld, dat heeft wel wat gekost maar je, we betaalen toch gewoon meer belasting voor voor komen de jaren de nederlandse burge heeft toch genoen toe,

Janus 29 oktober 2011

@anoniem typen is ook een kunst...het dokje is niet opgeknapt van gemeenschapsgeld!

Positivos 29 oktober 2011

Vlissingen is goed bezig, voor alle azijnzeikers hier er gebeurd momenteel op het gebied van stadsvernieuwing meer als in Middelburg, en ik denk ook dat deze azijnpissers dan ook geen VLISSINGERS zijn!!!!

Vlissingen TV webmaster 29 oktober 2011

@Jaap aap inmiddels hebben we de magische grens overschreden...10.000 hits inmiddels!

rob 15 november 2011

erg blij met herstel stukje geschiedenis van vlissingen; er is al zo veel verdwenen, vooral door toedoen van KMS DE SCHELDE. Denk maar aan het voormalige stadhuis met de oude bebouwing daar, het enorme arsenaal, aan "de kolk", aan ..........................

Post 20 november 2011

En het oude postkantoor niet te vergeten, de brouwerij aan de Hendrikstraat!

joop 17 maart 2016

70 jaar in vlissingen gewoond. nooit van dokje van Perry gehoord. wel "'t klein dokje