Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

de Ravelingen

7.014 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 19 okt. 2011
De zelfrichtende loods tender "Ravelingen" van de Belgische Vloot de Ravelingen is een supersnelle boot die loodsen tot bij de zeeschepen brengt. De loodsboot is in Frankrijk gebouwd (2 miljoen euro) en is in staat om ook bij zwaar weer veilig te varen, en maakt nu deel uit van de vloot van de Vlaamse overheid dat meer dan 50 schepen telt. Aanvullende informatie: bekijk hier de doop van de Ravelingen. http://www.welkombijvloot.be/content/gepubliceerde-video Bekijk de video in Full HD-kwaliteit via: www.vlissingentv.nl

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Loodsbotenfan 19 oktober 2011

Jammer dat de oude loodsboten langzaam gaan verdwijnen maar ja we leven inmiddels in 2011 en deze nieuwe loodsboot is zekers mooi weer een nieuwe attractie erbij!

An van 't Oost 19 oktober 2011

Super mooi!

An van 't Oost 19 oktober 2011

Super mooie boot, ooit weleens mee mogen varen bij storm.

Toerist 20 oktober 2011

Iedere keer als ik naar Zeeland kom ga ik eerst naar Vlissingen om de loodsboten te bekijken, V-TV bedankt voor de super mooie beelden van deze nieuwe loodstender!

Evert 20 oktober 2011

even voor de duidelijkheid, deze boot is dus van BELGIE en niet van vlissingen. is ook helemaal niet in dat "nautische" vlissingen gemaakt maar in FRANKRIJK. vlissingen mag er wel naar kijken natuurlijk. kijken naar de trots van een ander en dagdromen over de tijd dat vlissingen het zelf nog kon.

jj 20 oktober 2011

deze tender is op proef in vlissingen hij vertrekt vrijdag terug naar oostende hij ziet er leuk uit maar is zeker niet geschikt voor werken op rede van vlissingen