Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

LAURA PAUSINI RITORNATA

2.064 keer bekeken
pausini74
Gepubliceerd op 12 okt. 2011
Worden we allen wakker in nederland of blijven we doof. laura pausini komt 11-11-2011 na 2 jaar rust terug met een nieuwe knal cd titel inedito velen kennen alleen strani amori en la solitudine en denken bij het laatste dat het van paul de leeuw gepikt is,in tegendeel het is andersom nee mensen,deze dame heeft meer noten op haar zang en ik kan het weten,ze is ouder,rijper,volwassener en haar stem is tot hemelse hoogte gegroeid.live is ze werkelijk de toppen van de wereld en is wereldwijd inmens populair..waroom hier niet? houden ze het in nederland op nl.talig en engels omdat we dat verstaan? muziek is emotie en gevoel..als men goed naar de muziek van laura luisterd verstaat men te taal misschien niet maar men gaat het begrijpen,je moet muziek voelen en beleven. koop voor de fun de dvd live san siro en haar cd van 2009 primavera in anticipo en jullie zullen het begrijpen.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

gracias bella calzone 12 oktober 2011

nee, hier is het horen, zien en zwijgen. wakker worden kan de nederlander niet meer. dat is economisch niet wenselijk namelijk. maar serieus ? het is in Italie harder nodig.. maar daar kijken ze ook de andere kant op. iemand anders moet het maar voor ze oplossen, zelf te lui om te werken, zoals alle landen daar aan de middenlandse zee. nee, laat de rest van europa maar kromliggen en het voor ze betalen, daar lachen ze gewoon hard om. bedankt sukkel nederlanders, zeggen ze dan.

Althea 07 januari 2012

Ik ga maar niet in op bovenstaande reactie. Word er een beetje moe van... Want volgens mij GAAT HET OM DE MUZIEK! Weer geweldig, Pausini!