Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeffrey speelt Tribalwars

1.897 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 5 okt. 2011
Jeffrey speelt 2 tot 3 uur per dag het computerspel Tribalwars. Het gaat om het veroveren van dorpen, legt hij uit. Reportage: Jeffrey.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

fut1l1ty Xcore gamer 06 October 2011

en wat gaat jeffrey met al die "punten" doen dan ? kan je er wat mee ? heb je er wat aan ? nee dus. later wordt de harde schijf gewist en dan zijn al die uren(dagen)(weken) voor altijd weg. daarom heet het ook virtuele werkelijkheid, omdat het er helemaal niet is en ook nooit echt was. gewoon tijdverspilling, zinloos tijdverdrijf. heel die onzin virtuele wereld trouwens, met de virtuele dollars en euro's die helemaal niet of nooit bestaan hebben, virtuele bedrijven waar nooit iets echts wordt geproduceerd, een virtuele economie die natuurlijk als een zeepbel in een nare droom uiteenspat, omdat het allemaal NEP is !! nep facebook profiel, neppe website van een lege BV, nep nieuws over wat er in werkelijkheid dus niet echt gebeurde. droom allemaal rustig verder. maar okay, games kunnen best leuk zijn, soms, even..

De Snor 06 October 2011

Reagerende op de bovenstaande reactie : Dit is geld niet alleen maar in de virtuele wereld, maar ook in de werkelijkheid. Drink een blikje cola leeg. Het wordt omgezet in verloren energie en lijkt nooit te bestaan te hebben. Je hebt het in handen gehad, maar het is verdwenen en als een zeepbel uiteengespat. Voor een gesprek met iemand, de woorden en zinnen die gesproken worden verdwijnen langzaam bestaan niet meer of worden vergeten. Wie heeft er dorst ! Ik ben trouwens met de auto.

fop snor 06 October 2011

wie blikken cola drinkt wordt moddervet en dus is er echt wel een werkelijk resultaat, het blikje kan gerecycled worden wat weer tot 90% energie bespaard t.o.v. een nieuw blik maken uit erts. enorme bergen lege blikjes liggen op deze planeet klaar voor recycling, en u doet net of het er nooit was ? die bergen blikjes bestaan dus volgens u helemaal niet in uw waanwereldje ? u bent zeker zo iemand die zijn afval achterloos wegwerpt en dat een ander het maar opruimt ? want voor u bestaat het toch niet meer ? opmaken en wegwerpen is blijkbaar uw credo, de levensstijl van een gebruiker en niet iemand die iets heeft toe te voegen. zelfs wat ik hier typ gaat bij u het ene oor in en het andere uit naar uw eigen zeggen. praten tegen u heeft al helemaal geen zin op deze manier is het wel ? u bent gewoon een virtuele kamerplant, meer niet. feitelijk zegt u zelf dat u alleen nog maar virtueel bestaat en dus in werkelijkheid niets meer voorstelt. [erase snor]

Cola 06 October 2011

Hoi Meneer, Ik had het over de cola, en niet over het blikje

stout 06 October 2011

En het stoute aan mij is dat ik geen sokken in mn schoenen draag.

geinporum 07 October 2011

hahahaha wat een gesprek op goed niveau voeren jullie hier allemaal zeg,genieus!

s'norremans 08 October 2011

a-ha, u koopt cola zonder verpakking. natuurlijk... whatever.. tegen zoveel hersenloosheid heb ik niets in te brengen nee.