Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Protestlied: De Bibliotheek

4.559 keer bekeken
Tijl Damen
Gepubliceerd op 11 sep. 2011
Protestlied van Tijl Damen tegen de sluiting van bibliotheken. 23 september manifestatie Den Dullaert in Hulst. Tekst en akkoorden via: www.tijldamen.nl

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zo is dat 11 september 2011

helemaal mee eens, deze intellectuele verarming is helemaal niet nodig en een gebrek aan menselijk denken. alles om de pegels, foei toch ! dat kan je je kinderen toch niet wijsmaken ? dat WIL je je kinderen niet eens wijsmaken !

dat 12 september 2011

dat moet je je kinderen wel wijsmaken anders worden ze zelf slachtoffer van de graaicultuur. jammer maar helaas, de politiek wil het dat wij zo schofterig worden, ze laten gewoon geen keus. menselijkheid ? nee, dat is dit kabinet totaal vreemd. en u stemde daarop ? niet klagen dus ! u bent zelf net zo !

frederique 16 september 2011

geen geld voor kinderboeken, wel 160.000.000,- (zegge) HONDERDZESTIGMILJARD weggegevan aan de grieken die het een verheven cultuur hebben gemaakt om juist belastinggeld achterover te drukken en te stelen als...nou als italianen ! en U als nederlandse burger, mogelijk zelfs vader of moeder, of in de toekomst, laat dit kabinet gewoon de kinderboeken uit de handjes van uw kinderen roven ? en u staat er bij en doet gewoon helemaal niets ?! ongelofelijk ! maar ja, ook pedofiele kinderverkrachters, dat kan ook in nederland en de ouders staan er ook gewoon naar te lijken hoe de schuldigen er hoogstens een taakstraf krijgen na decennia lange massaverkrachtingen met moord en al. Nederland, u bent ZIEK !

piet stols 27 september 2011

Het is de uitverkoop van de beschaving, de mensen krijgen wat ze verdienen, Volgende keer toch maar op een andere partij stemmen. Een partij die beschaving hoog in het vaandel heeft staan. Een sociale partij die verworvenheden wil behouden en ook opkomt voor de zwakkeren in de samenleving.