Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Blusswerruk in Zee

5.519 keer bekeken
Mar'co
Gepubliceerd op 4 sep. 2011
Blusswerruk uit Eindhoven was even in Zee'land

26 reacties

Reactie wordt toegevoegd

inburgeren 04 September 2011

leer eerst maar eens normaal nederlands schrijven. inburgering verplicht in zeeland.

Mar'co 04 September 2011

Wat is het probleem ? De Band heet "Blusswerruk" / begrijpend lezen is ook mooi meegenomen ,hoor !

Brabantse 04 September 2011

Marco, je krijg gelijk van mij, het is een band die ook speelt met de carnaval. daarom die naam.Maar zij spelen ook andere repertoir.

Croky 04 September 2011

geen papegaaien ?!

Paul 04 September 2011

Knap, leuk en goed.

inburgeren 04 September 2011

in zeeland doen we niet aan carnaval.

brabo's naar de zee dragen. 04 September 2011

persoonlijk vindt ik dit soort muziek afschuwelijk en werd mij dag echt niet beter van die herrie. maar ze denken zeker dat we er allemaal blij mee zijn ? hadden ze toch wel een vergunning om dat teringkabaal te maken ? mensen gaan voor hun rust naar het strand hoor ! en dan, echt iets voor de domme brabo's om op het strand te gaan dweilen, dat gaat toch helemaal niet !

toa 04 September 2011

Iedereen zijn eigen plezier. Nu deze mensen hebben hierin plezier en de vergunning was echt in orde. WAS zelfs speciaal hiervoor aangevraagd door de plaatselijke HORICA

brabo's naar de zee dragen 05 September 2011

zo ? op verzoek van de locale horeca ? mooi, dan komen we daar nooit meer en kopen er zeker ook niets meer. teringherrie zodat ze zelf winst kunnen maken. alsof het hun strand is waar ze de rust wel even mogen vergallen met die teringherrie ? een beetje respect voor anderen zou niet misstaan. maar ja, je hebt altijd van die lui die de hoogste noot zullen spelen ook als is daar helemaal niet om gevraagd en het ook zeer onwenselijk is en in strijd met de normale omgangsvormen. je weet wel, dat je een amder zijn rust ook gunt ? oh nee, dat weten ze duidelijk niet en blazen van de hoogste toren. nou, rot maar op terug naar braboland met je asociale gedrag.

leuk 05 September 2011

ziet er gezellig uit hoor, beetje erg onverdraagzaam als je hier niet tegen kunt

toto 05 September 2011

tja dat sommige mensen er niet tegen kunnen. Moeten ze maar even voor die 15 min. Hun vingers in de oren stoppen. Het meerendeel van de mensen vonden het leuk. Maar ja voor sommige mensen is het moeilijk om zich aan te passen.

Miranda 05 September 2011

geweldig deze band zaterdagavond ook even op m'n feestje gehad de sfeer zat er meteen goed in. GEZELLIG.......

onverdraagzaam 05 September 2011

wie zegt dat de meerderheid het leuk vond ? en volgende keer knetterende gabberhouse, want dat vind iedereen ook geweldig, vooral ik zelf en daar gaat het om. de rest ? nou die zijn dan onverdraagzaam en mogen gewoon oprotten uit de openbare ruimte als ze het niet mooi vinden. want dat is blijkbaar aan u om daar een oordeel over te vellen. is het toevallig uw smaakje ? nee, dan mag alles ineens. vind u het niet leuk ? dan kan het niet.. want dat is de maatschappij zoals u die graag zou zien. heeft er wel eens iemand tegen u gezegd dat u ecocentrisch gedrag vertoond ? ja, de onverdraagzaamen zeker ? demoniseert u ze dan maar en veeg gewoon uw reet af met hun meningen, want u heeft daar toch schijt aan en ze moeten hun mond maar houden in het openbaar terwijl u lekker herrie en overlast maakt. alsof dat verdraagzaam is ? we maken zelf wel even uit wat we doen en laten, en anders een grote bek waarbij we u het wel even zullen verkondigen. nou, ik (en vele anderen) hadden graag van hun rust genoten, maar dat mocht ik natuurlijk niet eens zeggen. nee, moet mijn mond maar houden. nou, het was heel gezellig hoor.. hopelijk tot nooit weer !

Kevin 05 September 2011

Het wordt hier steeds gezelliger... bwaaahahaha

rolf 05 September 2011

rofl !

brabo 06 September 2011

ik vind één aantal reacties zeer kort zichtig en zelfs discriminerend voor onze eigen land genoten. De brabanders zijn één gezellig volk en verdienen niet om ongewenst te worden verklaard.Bovendien is is het op zo'n mooie dag als zaterdag nooit rustig op het strand.

mp 06 September 2011

Nou,ik heb er van genoten / verkies het toch echt boven heen en weer vliegende waterscootertjes . (was trouwens ook maar even)

pol 06 September 2011

over geen carnaval in zeeland. volgens mij is zeeuws-vlaanderen ook zeeland. en daar word wel degelijk carnaval gevierd. misschien is wat verder kijken in je provincie voor je wat roept.

Ik 06 September 2011

Wat is nou een kwartiertje op een hele dag, wat een gezeik toch altijd hier. Bah! Verdraag elkaar eens een beetje!

Johnny 07 September 2011

Tjonge jonge, ik reageer eigenlijk nooit op deze filmpjes maar lees ze wel. Nu wil ik toch ook even reageren hoor want op dit moment heb ik echt niks beters te doen. Snappen jullie mijn reactie..............

Johnny 07 September 2011

Oh ja, ik kan het optreden wel waarderen hoor, brabanders weten wat gezelligheid is, groeten van een stugge zeeuw.

Johnny 07 September 2011

En nog even wat, er zijn hulpinstanties waar je jezelf aan kan melden als je jezelf druk maakt over tja waar gaat het eigenlijk over. Zorg eerst maar eens dat je je eigen bestaan op de rit hebt en ga je dan maar eens met andere dingen bemoeien.

Johnny 07 September 2011

Tip voor de persoon onverdraagzaam, misschien een vakantie enkele reis sahara, daar is het vrij rustig maar ook daar is wel iets om over te zeiken.

Hans 08 September 2011

Inburgeren en onverdraagzaam hebben waarschijnlijk een beetje azijn gedronken, ja en daar wordt je niet vrolijk van. Maar zulke activiteiten op het strand of ergens anders maakt het leven er een stuk vrolijker van. Hoewel de muziek ook niet mijn smaak is.

Peter 08 September 2011

Jammer dat de camera niet even naar links draaide op 1minuut 58 seconden.... Dat had best leuk kunnen zijn

zeeuws-vlaanderen 09 September 2011

he onverdraagzaam, als je rust wilt hebben, dan moet je maar naar een onbewoonde eiland gaan, daar heb je rust. Maar in een zandbak heb je GEEN rust.En inburgeren, er zijn genoeg achterlijke dorpen hier, die niet weten wat ABN is ,en wat dat betekent. En jullie moeten NIET andere Nederlanders discrimineren. Stelletje lamzakken en associale idioten