Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De haven van Goes

3.803 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 31 aug. 2011
Goes heeft een van de mooiste jachthavens van Zeeland. Kijk maar! Reportage: Jeffrey.

16 reacties

Reactie wordt toegevoegd

mooi 31 augustus 2011

wel mooi ja, en dan nu een diepte reportage wat dat allemaal heeft moeten kosten, en waar de oude kadestenen zijn gebleven die zomaar "verdwenen"zijn. en dat allemaal voor een zooitje rijke stinkerds en hun patserige bootjes. nee, demp die hele haven maar en maak er maar een parkeer plaats van. dan kan iedereen er gebruik van maken en niet alleen de happy few die zelfs te gierig is om belasting voor een huis te betalen en daarom moet de gemeente Goes en haar burgerij maar dure luxe voorzieningen aanleggen zodat ze met hun enorme boot lekker goedkoop kunnen genieten. zijn er b.v. dergelijke voorzieningen voor mensen met een camper ? nee dus. en met een caravan mag je al helemaal niets en moet je verplicht de camping op. maar dure boten ? nee, dan kan ineens de hele kade voor miljoenen opgeknapt. of een heel goesse meer gegraven zodat ze met hun patsersloep tot aan de deur kunnen varen. alsof de gemeente daar ooit geld aan verdiende zeker ? nou, ik heb daar nooit wat van gezien, maar wel mee mogen betalen natuurlijk. bah, dat kaktuig zorgt ook aleen maar voor overlast met hun speedbootjes waar ze mee over het kanaal scheuren. als de gemeente Goes nu eens flink belasting ging heffen op "pleziervaart", maar nee, ze stoppen de rijke lui liever miljoenen toe in hun leefomgeving, zodat doe graag hier komen wonen, want die zijn zgn goed voor de plaatselijke economie. nou, volgens mij kosten ze meer dat ze uitgeven hier ! gewoon het ouderwetse graaisysteem. maar een mooie kade hoor, als goessenaar kan u er trots op zijn...

Eef 31 augustus 2011

jaloezie siert u niet hoor!

@mooi 31 augustus 2011

Denkt aan uw hart!

jason 31 augustus 2011

de reactie van ( mooi) ben ik het helemaal mee eens respect

schipper 31 augustus 2011

ja, omdat MOOI en JASON zelf nooit genoeg centjes zullen hebben om een bootje te kopen misgunnen ze anderen ook dat plezier. Als je niet tegen boten kan, ga dan niet in Zeeland wonen maar in Limburg of in Drenthe ofzo. Of hou anders gewoon je mond.

mooi 01 september 2011

jaloers ? op dat zooitje witte boorden crimineel tuig ? u maakt een grapje. en @ schipper, hou zelf je mond maar, ik zeg gewoon wat ik wil. of wil je er wat aan doen of zo ? ik ben heus niet bang van omhooggevallen kak hoor. dat zijn toch altijd van die zwakke mietjes die nooit een poot uitstaken dus met die weekdieren veeg ik mijn reet af. ga maar eens werken voor je geld i.p.v. het van arme burgers te jatten met je grote bek van je.

mooi 01 september 2011

en ? waar zijn nu die antieke kadestenen gebleven ? bij de schipper in de tuin zeker... ja ja, moet mijn mond maar houden... waarom ? wat te verbergen ? goessemeer/kade, alleen groot geld criminelen wonen daar. gajus van de richel.

zeeman 01 september 2011

het is tuig van de richel en gajes van de straat. als je zelfs je spreekwoorden al niet goed hebt zal je zeker nooit een bootje varen, ja de gevangenisboot misschien. Hou toch gewoon je waffel dicht jongen. jaloers kreng

hahaha 02 september 2011

kijk, daar heb je het fascistische gedrag van dat soort paria's. haha duidelijk op zijn kleine pikkie getrapt dat iemand gewoon keihard de waarheid over dat soort verteld. en dat kunnen ze niet hebben natuurlijk. want heel hun kakmilieu is gebaseerd op machtsmisbruik en ieder die niet naar hun pijpen danst moet zijn waffel houden of anders de gevangenisboot. hahaha. nou jongen, droom rustig verder dat je je opa was die in 40-45 zijn fortuin "verdiende" waar jij nog steeds op teert, want die had ook al zo een grote bek.

zeeman 02 september 2011

je slaat de spijker op zn kop. een brutaal mens heeft de halve wereld.. tot dinsdag paupertje, ik stap zo lekker aan boord van mn zeiljacht, het word prima zeilweer van het weekend, zon zon zon en een licht windje, dat word weer 4 dagen puur genieten ik zal aan je denken als ik aan de prosecco en oesters zit! De groeten, ook namens mn opa.

Ineke 02 september 2011

Wat weet Goes TV toch altijd een amusante discussies los te maken!

paupertje 05 september 2011

@ "zeeman" met z'n plezierbootje, ja gaat u maar lekker varen met uw zijlboot met dit ontstuimige weer. dat toont hoe een onbeholpen zeeman u daadwerkelijk bent. maar ja, u profiteurt natuurlijk wel van de overheidsinstelling knrm die u wel weer uit de nood zal redden als uw incompetenties u en uw schip weer in doodsgevaar verkeren door uw stommiteiten als pleziervaart "kapitein". ja, dan ineens moet er WEER aanspraak gemaakt worden op de belastingcentjes van de paupers, daar zijn ze dan wel weer goed genoeg voor. geef maar toe, u bent helemaal geen kapitein en uw boot kocht u ondat u te gierig bent om de belasting voor een huis te betalen. en ondertussen maar het handje ophouden bij de overheid natuurlijk. u bent zelf een uitkeringstrekker joh ! een paria op een soort van woonboot/woonwagenkamp gebeuren. ik snap niet waar u de kapsones vandaan haalt, maar ja, sociaal correcte gedragingen kan je ook niet verwachten bij deze bevolkingsgroep natuurlijk. de woonboot tokkies. pa tokkie werkte tenminste nog...

Sjarrel 05 september 2011

ja ongeschoold werk doet u ja, daarom bent u ook zo verbitterd dat andere mensen meer verdienen, en dus meer te besteden hebben. Had vroeger beter je best gedaan op school ipv stiekem roken in het fietsenhok. En dat pa tokkie werkt? dat durf ik zeer in twijfel te trekken. Wiet verbouwen en koper jatten zien de meeste mensen niet echt als werk.

zeeman 07 september 2011

ik moet zeggen dat paupertje gelijk heeft, vrijdag zaterdag en zondag was prima zeilweer, maar gister en vandaag was het maar goed dat we in de haven lagen. gelukkig genoeg proviand aan boord in de vorm prosecco en verse zalm. En wat betreft de KNRM, die heb ik nog nooit nodig gehad, maar wel al zeker 10jaar donateur. Inderdaad, daar schenken wij geld zonder dat het hoeft, puur omdat we vinden dat ze nobel werk doen. Hoeveel geef jij vrijwillig aan organisaties waar je geen gebruik van maakt? En over de boot, huis en vakantiewoning word keurig belasting betaald, ik snap niet hoe je aan je hersenspinsels komt, ik adviseer daarom toch echt hulp te zoeken bij een psygoloog oid. Dat zit vast wel in je basispakket dus de eerste 15 sessies kost je geen geld.

eefje 22 september 2011

tjonge jonge jonge....wat een kwaad bloed is hier te vinden zeg.... deze jongens proberen wat te laten zien van de schoonheid van Goes...en dan meteen zulke reacties....brrrrr. Er wordt toch niets ter discussie gesteld zeker?

Jos de Romph 09 juli 2012

Hele mooie video. Ik heb begin jaren vijftig op de Hoek van de AJ kade gewoond en als ik dit nu ziet zou ik er graag weer willen wonen. Vanmij mag dir zo blijven.