Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jan de Hoop en zijn iPad in het vroege nieuws

4.826 keer bekeken
P. Schipper
Gepubliceerd op 12 aug. 2011
Jan de Hoop en zijn iPad in het vroege nieuws

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

onbeschoft gedrag 12 augustus 2011

eerder een dikke zelfingenomen pad. spelen ald een klein kind met zijn Ipad onder werktijd. gelijk ontslag op staande voet !

Ikke 12 augustus 2011

Comisch! Kan er wel om lachen, vind de eerdere reactie nogal overdreven.

ik ben ook geen pad ! 12 augustus 2011

overal dat kinderspeelgoed van emotioneel incontinente stumperts. enig idee hoe infantiel jullie er uit zien ? ga maar spelen met je pad hoor..

ik ben ook geen pad ! 12 augustus 2011

en hoezo een overdreven reactie ? ik en het er wel mee eens eigenlijk, gewoon aan je werk en je speelgoed laat je maar thuis. maar zo gaat het met de kantoor klerkjes van nederland, die zitten maar wat te trekken op hun kantoor omdat ze vieze sites bekijken of andere prive dingen aan het doen zijn. het is echt geen geheim hoor.

Ad I-pad 12 augustus 2011

Mensen, dit kan toch gebeuren?? Maken zulke dingen het journaal niet nèt wat vrolijker en minder geregiseerd? Sommige van u kunnen zich er redelijk druk om maken zie ik, wat misschien wel nog vermakelijker is dan wat Jan de Hoop overkwam.

kan geen ipad betalen 12 augustus 2011

Ik vind het hilarisch, typisch Jan.. Maar ben het er wel mee eens dat het ding niet onder zijn desk had moeten liggen... Wij mogen tijdens het werk ook geen mobieltje meenemen, staat niet erg professioneel... Leuk detail dat het apparaat zijn naam steeds roept....

JAJA 13 augustus 2011

Kan gebeuren, je schiet er niks mee op om hier over te zeuren. Lots of wasted negative energy.. Jan lacht er waarschijnlijk het hartst om.

mich 14 augustus 2011

Boeiend!!

Reaktie op video p. De schipper 15 augustus 2011

Hoe kan ik die video bekijken ,mis ik een programma .mijn schermpje blijft zwart . Dealtje graag op [email protected] gmail.com

Petra 17 augustus 2011

Supergrappig!!! Als je dat 's morgens in het ontbijtnieuws ziet, heb je een leuk begin van je dag!!! Als hij verder zijn werk maar goed doet, is dit toch geen reden voor kritiek op Jan de Hoop?