Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Marco Roodhuizen - Tranen in mijn dromen

7.165 keer bekeken
Speelgoed
Gepubliceerd op 11 aug. 2011
Videoclip van Marco Roodhuizen - Tranen in mijn dromen. Ook te bekijken bij TV Oranje

28 reacties

Reactie wordt toegevoegd

mamaloe 11 August 2011

prima gezongen en mooie clip .ga zo verder

elko 11 August 2011

mooi gemaakt

Jeroen 11 August 2011

Verschrikkellijk wat een vreselijk galm nummer ! Klinkt te goedkoop allemaal ! Zolderkamer niveau noem ik dit !

tranen van verdriet 11 August 2011

tranen uit me oren zal je wel bedoelen.

Wel muziek liefhebber 11 August 2011

Muziek ??? Volgens mij kan je dit nergenst op heel internet niet vinden !!! Het is slecht met je gesteld als je dit leuk vind...

Ralf 11 August 2011

Kan het nog slechter ? Nee zeg ik dan ! Wat een drame. Sorry maar zoiets zet je toch niet op internet ! Zielig , zielig en nog eens zielig .

Petra 12 August 2011

Absoluut mijn genre niet (verschrikkelijk).... Binnen het genre niet slecht, volgens mij

Pollewop 12 August 2011

Marco ga zo door probeer jezelf te zijn en te ontplooien en je hart te volgen. menesen die je afkraken presteren zelf niets luister daar dan ook niet naar.het is zo makkelijk om iemand de grond in te boren maar een compliment schijn moeilijk te zijn om te zeggen.

Karel 12 August 2011

Als je met zoiets medelijden moet hebben dan weet ik het niet meer. Iemand die met zo'n shit nummer komt moet je juist beschermen denk ik, door hem te zeggen dat hij hier beter mee kan stoppen of althans vooral niet op internet zetten. Gewoon voor eigen huiskamer gebruik houden voor de familie !

Danielle 12 August 2011

Ik dacht ik ga is even naar zijn fansite kijken, www.marcofansite.nl !!!! Doe dit niet want er zit in die site een zwaar virus !!!!!! Gelukkig pakte mijn virusscanner hem eruit, dus ik had geluk. Maar bij deze wil ik iedereen hier voor waarschuwen !! En dan ook nog eens zo`n rotnummer.

Wendy 12 August 2011

Zit er vertraging op mijn geluidsboxen? want de woorden matchen niet perfect met zijn lip bewegingen, anders niet zo best gemonteerd..

nou nou 12 August 2011

een beetje constructiever kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld: wat geweldig zeg, en ik zou het nog veel geweldiger vinden als hij in japan ging optreden, of australie, ver weg i.i.g.

manuela,han en de rest 12 August 2011

mooi nummer!! groetjes van ons allemaal

Bert en Marijke 13 August 2011

Afschuwelijk, complete afgang !

An 13 August 2011

nou marco of het goed is of slecht ,wat maakt het uit jij durft het maar dus daar voor geef ik een 10 liefs van mij x

Lilian 13 August 2011

Laat iedereen in zijn waarde

Taliman 13 August 2011

Een floerse zachte stemband, geen geschrééuw, dáár hou ik van.!! ga zo door! Groeten.

M 13 August 2011

De tranen springen in mijn ogen! En dat is niet omdat het zo'n mooi nummer is..

Betsy 17 August 2011

Ik vind het een heel goed nummer en mensen die commentaar geven zijn gewoon jaloers of vinden het leuk om anderen af te kraken. Marco ga zo door!!! Trouwens je bent wel heel zielig als je zegt dat er een virus op zijn site zit, want dan weet je echt niet waar je mee bezig bent als je zulke dingen moet verzinnen.

Marco 17 August 2011

Normen en waarden worden momenteel helemaal vergeten in deze maatschappij. Ik lig er niet wakker van wat een ander ervan vindt, maar bedenk eerst wat je zelf presteert voordat je een ander afkraakt die WEL goed wil doen. Vaak zijn het trouwens nog mensen die DICHTER bij je staan dan je verwacht en die je het licht in je ogen niet gunnen. Ach ja ..... leve de lol wat mij betreft !

mamaloe 17 August 2011

iemand afkraken zo kan iedereen beter als het persoonlijk durven te zeggen je moet je toch ergens op verschuilen he dat kan hier makkelijk maar dan zeg ik doe het maar is na wat hij doet maar waar is het respect voor mensen echter gebleven dat is hier ver te zoeken kijk ieder mens heeft een eigen smaak van muziek oke maar zet dan niet zulke reakties neer en klik het wel maar toon gewoon respect voor iemand..en wat die virus betreft op zijn website heb er geen last misschien heb je zelf last van een virus ergens???? MARCO GA ZO DOOR en je cd is toppie xx

sammy 17 August 2011

dikke pluim ga zo door

mie mie 17 August 2011

kijk je kunt ook jaloers zijn op iemand die dit toch maar even doet . prima gedaan marco

samantha 18 August 2011

prima gedaan marco klinkt prima. een superfan xx

x 22 August 2011

Er zat wel een virus op die site! Inmiddels niet meer.. maar het was wel waar dus!!!!!!!!

kees 23 August 2011

Niet doen marco, niet reageren. er zijn altijd mensen die iets niet mooi vinden of die niet op je kop kunnen. doe wat je leuk vind en doe het voor de mensen die het wel leuk vinden. ik hou er persoonlijk ook niet van en ik moet het ook niet vergelijken met producties van niveau want waarschijnlijk ontbreekt het geld, de kennis, de connecties en de ervaring om je daar mee te competitieren. iedereen moet ergens beginnen en je moet gewoon verder borduren op de mensen die je steunen. misschien word het nog wat. ohja, je buikje moet er wel af natuurlijk he...

jeannyzwanenburg 26 June 2019

Muziek en tektst goed,maar de synchronisatie kan beter. Mooie clip overigens.

jeannyzwanenburg 26 June 2019

En dat buikje...Nou Ja.... Mag toch en valt niet zo erg op.