Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

WIE WEET . . . .

2.956 keer bekeken
wim*mie
Gepubliceerd op 11 aug. 2011
Waar is zoiets te koop ?

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

L 11 augustus 2011

bij feestwinkels

s. de munter 11 augustus 2011

zoek op google eens naar www.huis-en-comfort.nl/ 1001 ideeen bij u thuis... is een onderneming van Neckermann. dan het tabblad "keuken" onderdeel "koken en braden" daar staat een soortgelijk iets.

next top cook 11 augustus 2011

in een keuken winkel ? of ander probeer je te achterhalen waar de originele foto vandaan kwam ? kom op he ! een beetje eigen initiatief ? het maken van dit filmpje had ook besteed kunnen zijn aan het zoeken en dan had u het al lang gevonden. waarom valt u ons zo lastig met deze vraag ? bent u lui ?

peter 11 augustus 2011

gewoon bij de xenos

miranda nelisse 11 augustus 2011

ik heb ze zelf ooit gekocht bij de lidl maar xenos of de action heeft ze ook. succes.

WIM*MIE 12 augustus 2011

Heel veel dank iedereen, ook de mensen die een mail hebben gestuurd.

next top cook 12 augustus 2011

@ bb, lui ? u spreekt eerst maar eens over mond i.p.v. "bek" en ben is natuurlijk met een T !. als u nu eens niet zo lui was geweest dat u niet eens had leren schrijven. zeker eentje van de oude garde die zelfs met alleen een lagere school diploma nog wel aan een goede baan kon komen vroeger ? ja, vroeger, toen hoefde men niet naar school en liet men gewoon de klappers voor je werken. m.a.w. zelf nooit iets gepresteerd dus. alleen maar geleefd van geleend geld waarmee ondenkbare schulden zijn gemaakt waardoor er tegenwoordig dus geen kans meer is voor niemand. en zeker niet voor personen zoals u die maar net de kleuterschool haalden. dus wie is hier lui ?

Sander 12 augustus 2011

@next top cook: Als je iemand aanvalt op zijn schrijfwijze, zorg dan in elk geval dat jou berichtje foutloos is. Ik bespeur in jou korte stukje text: - geen hoofdletters; - onjuist geplaatste komma's; - zinnen als: als u nu eens niet zo lui was geweest dat u niet eens had leren schrijven. (ik weet niet waar jij hebt leren schrijven??); - de zin: Waardoor er tegenwoordig dus geen kans meer is voor niemand. Bevat een dubbele ontkenning, dit betekend dat je letterlijk schrijft dat iedereen een kans heeft. Ik zou nog langer door kunnen gaan maar ik vind het genoeg zo. Hopelijk kook je beter dan dat je schrijft, zo niet dan zou ik je naam veranderen ;-) @wimmie: Heb je al gevonden wat je zogt.... uhm zocht?

Sander 12 augustus 2011

Oeps........betekend is natuurlijk met een t '-]

Een echt antwoord zonder gedoe 13 augustus 2011

Goh Wimmie, er zijn een aantal reacties op jouw filmpje die er niet toe doen en heel vervelend zijn, wat jammer.... Hier een reactie waar je vast wat aan hebt; DOEN, de kookwinkel in Gent, heeft de door jou gezochte producten en er is tevens de mogelijkheid te bestellen wat jij zoekt indien het niet op voorraad is. Wellicht willen zij de producten naar jouw adres sturen, zodat je niet langs hoeft te gaan. Een andere mogelijkheid is hen te vragen waar de dichtstbijzijnde winkel in jouw omgeving is, waar ze de gelijke producten verkopen. Hopelijk ben je hier mee geholpen. http://doen-gent.be/