Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Knokke op Zondag

3.832 keer bekeken
Snake
Gepubliceerd op 24 jul. 2011
Zomaar een doorsnee Zondag in Knokke

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jans 25 juli 2011

daar moet je dus niet wezen op zondag.....

kakbende 26 juli 2011

mij zal je ook niet zien in die omhooggevallen kakbende daar. van mij mogen ze al die asobakken verkopen en het geld geven aan mensen die het wel nodig hebben. want tenslotte zijn het nagenoeg altijd criminelen die in dat soort hoerensloep rondrijd. tuig dus, en ik zie al helemaal niet in waarom men daar tegen op zou willen kijken. de paria's van de maatschappij zijn het.

rolf 26 juli 2011

nee, die hebben dat helemaal eerlijk verdiend hoor ! whahahaha !

DrPhil 26 juli 2011

LOL wat een onzin wordt er hier verkocht..... Zo te horen allemaal jaloers over andermans wagens. In Knokke komt dan ook alles uit Belgie tezamen en deze mensen hebben hun auto over het algemeen eerlijk verdient. In Belgie zijn de auto's ook een stuk goedkoper, dus als je er niet tegen kan moet je of in Belgie gaan wonen of hard gaan werken!

hard werken / holleder levenstijl 26 juli 2011

HAHAHAAHAHAHAAHA ja hoor, met hard werken verdien je nooit een ferrari natuurlijk whahahaa, wat een simpele gedachte zeg.. zeker zelf zo een witte boord crimineel ? ondertussen zien ze er voor de grote meerderheid van de normale burgers uit als gangsters of hoeremadaamen, want dat soort rijd in dat soort auto's, en nooit een eerlijk hard werkende persoon. daar zorgen de mensen in de dure bakken wel voor hoor, want die hebben nooit genoeg, duidelijk. en ondertussen is belgie failliet, dus moet dit soort uitwassen van financiele verspilling en misplaatste ego's zeker kunnen volgens u. u bent zeker zo een extreem rechts mormel ? nou, daar hebben we al genoeg van gezien vorige week. en dat soort moet zeker geen ferrari kunnen betalen !

nice 27 juli 2011

Tjee wat een onzin hier allemaal om een dood normaal filmpje van hoe Knokke op zondag is. Ik vind jullie een beeeetje zielig. Ik hoop dat jullie voor de rest wel gelukkig zijn want er zijn veel ergere dingen in het leven dan dit... Carpe diem

knokke 27 juli 2011

hey holanders jaloers

jaloers 28 juli 2011

maar ik heb een veel dikker gouden breitvik horloge !!!

mieper1 28 juli 2011

Knokke vind ik geweldig. In Belgie wordt je in de winkels nog netjes als klant behandeld. Fantastisch volk. In Nederland is dit ver te zoeken.

loop niet te miepen 29 juli 2011

@mieper1, dan ga je toch lekker verhuizen ? fijn naar knokke met zijn maffia achtige criminelen, jaaah, fijn volk hoor. ondertussen is politie en de kerk daar een bewezen pedofielen netwerk dat gewoon aan de lopende band kinderen verkrachte en vermoord, maar echt fijne mensen in belgie joh !!! mooie auto's ook. nou miep/martijn, rot maar op dan, want dat soort hebben we liever hier niet. stuur die maar naar een bananenrepubliek zonder regering waar alles mag en kan, als je je criminele geld er maar uitgeeft.

shilla 01 augustus 2011

leuk en gezellig , zo waan je jezelf in het belasting paradijs , . ik zie dit liever dan die echte aso bakken .. oude honda,s opgelapt en opgevoerd . b.v.