Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Michiel de Ruyter

7.595 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 5 jul. 2011
Michiel de Ruyter kijkt weer uit over de monding van de Westerschelde,na een opknapbeurt van acht maanden. Foto: Michiel voor de opknapbeurt -http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Vlissingen05.JPG

24 reacties

Reactie wordt toegevoegd

bling bling michiel 05 juli 2011

het ziet er wel netjes uit. maar wat heeft dat weer moeten kosten ? wil ik het wel weten ? een schande in deze tijd dergelijke uitgaven te doen, dat is zeker.

Mitch de Muyter 05 juli 2011

Ziet er veeeeel beter uit zo, wel jammer dat de kanonnen er een beetje mat uit zien zwart was mooier geweest...

Zonder kraan 05 juli 2011

De onthulling was zo ie zo al apart, met een enorme kraan ging zijn jas uit...dit had toch ook wel met een paar touwtjes gekund.....

kosten kosten 05 juli 2011

wat heeft dat weer moeten kosten, wat heeft dat weer moeten kosten, alles heeft onderhoud nodig , je auto jij en ik maar ook Michiel. Ik ben blij dat dit tijdig wordt ingezien na zoveel jaar in weer en wind en dat men zulke historie niet laat vergaan. Vlissingen kan hier trots op zijn.

geef maar uit, dat geld van een ander 06 juli 2011

ja wat moet dat weer kosten ja ! veel meer als mijn auto dat is zeker. ik kan er wel een nieuwe van kopen denk ik. en laten vergaan ? dat beeld is van brons hoor ! niet van poppenstront. dat kan echt wel tegen een beetje weer en wind. dan krijgt het vanzelf zo een soort patina beschermlaag die voor eeuwig bescherming bied. en die is er nu netjes van afgehaald. waarom ? om een hoop geld uit te geven dus. geld van een ander vooral, want geen 1 privé investeerder vindt het behoud een cent waard blijkbaar. moet een ander maar betalen, ook al moet die niets hebben van de zeerovers bende van weleer. omdertussen staat er een rij bij de voedselbank. wees vooral fier op uw historie zou ik zeggen, vooral ook op die nu geschreven wordt. in deze tijden van armoede en crisis, gaat het nu dus te boek als onzinnige verkwistende uitgaven die echt beter gebruikt had kunnen worden. u gaat te boek als schande ! deze tijden als periode van decadente verspilling, zoveel is al zeker. nog zo een bladzijde uit de nederlandse historie waar u trots op mag zijn. de weerloze minderbedeelden weer eens uitgeperst zoals vroeger. hoezee !! want daar houden we blijkbaar van. de echte nederlandse cultuur !

de bende is Nederland 06 juli 2011

natuurlijk met deze regering moeten de oude zeerovers in ere worden hersteld. wiens grote voorbeeld was het ook weer ? dat ze michiel zijn hoofd er niet afgezaagd hebben en vervangen voor zijn kop. terug naar de middeleeuwen, over grenzen kijken, de VOC geest van eeuwen geleden moet hersteld, dat is pas vooruitgang tegenwoordig ! toch ? !

Toerist 06 juli 2011

Wij waren uit belgie gekomen om de onthulling bij te kunnen wonen, de held (michiel) kan er weer 400 jaar tegenaan.Vlissingen is een mooie stad!

Gerard Vlissingen 06 juli 2011

Ik word zo moe van al die mensen die altijd maar zeuren over 'wat kost dat wel niet?' Zeg je dat ook als je klust in je eigen huis of als je naar je kinderen kijkt. Ga dan lekker op een vuilinisbelt in Manila wonen, daar wordt geen geld aan dit soort "onzin" gespendeerd. Ben blij dat ik niet zo'n azijnpisser ben en lekker kan genieten, ook van de omgeving waarin ik woon en daar hoort Michiel gelukkig bij!

Jaap aap 07 juli 2011

@Gerard Ben het volledig met je eens, ben blij in de stad van Michiel te wonen en trots op het (vernieuwde) beeld.

Peterdw. 07 juli 2011

Vlissingen wordt geheel opgeknapt, vele straten, vele pleinen, restauraties van monumenten, oa het beeld van Michiel. De fontein komt weer opgeknapt terug enz enz. Daar mag je best blij mee zijn. En dat kost natuurlijk geld, maar levert ook werkgelegenheid. Het gaat er om, in wat voor omgeving wil je leven? Ik ben trots op mijn stad. Ga bv eens kijken bij het dok van Perry en hoor hoe Vlissingers over hun stad spreken. Tip: Ga bv ook eens kijken bij het dokje van Perry en hoor hoe Vlissingers over hun stad spreken, over toen en nu. Dat is leerzaam genieten.

ineke 07 juli 2011

Hij ziet er weer mooi uit zoals het hoort wat maakt het uit wat het kost.Michiel is wel het boegbeeld van Vlissingen en daar moeten we met zijn allen trots op zijn.Daar zullen het velen Zeeuwen mee eens zijn.Laten we maar lekker van dit aanzien genieten.

shane 07 juli 2011

shane jkhkfkkghkglfllg goes

Ariehaan 07 juli 2011

@Ineke ben het roerend met je eens, de meeste mensen die een rondje boule doen (sommige iedere dag) is Michiel een vertrouwd beeld vroeger en ook nu en in de toekomst!!!

Fan van 08 juli 2011

Ben een fan van V-TV jullie zijn goed bezig zo, leuke videos ga vooral zo door!

tiscrea © 08 juli 2011

Een beetje chaotisch filmpje, maar wel een leuke herinnering

positieve Vlissinger 08 juli 2011

Inderdaad, ziet er weer goed uit en ook ik ben er trots op om in deze stad te wonen,Met mijn gemeentelijke belastingen wordt tenminste wat gedaan en zelfs spendeer ik ook geld aan de minder bedeelden, benieuwd of die azijnpissers dat ook doen of dat ze alleen maar lopen te zeiken wat dat wel niet kost.Misschien wonen ze liever in een achterbuurt.

azijnzeikers 09 juli 2011

Die azijnpissers komen zijn volgens mij .....geen vlissingers maar jaloerse lutsers uit...!

vlissingen suckt 09 juli 2011

ja natuurlijk verbouw ik mijn huis niet met overheidsgeld dat de belastingbetalers moeten ophoesten. lekker snugger zijn ze daar in dat boerengat. en liever in een achterbuurt wonen ? dan kom ik wel naar vlissingen he ! dat is een grote achterbuurt waar ze liever standbeeltjes opknappen dat ze wat aan die asociale buurten doen. en ja, die mensen in die achterstands buurten, betalen ook mee aan deze onzin. dus waarom die geen geld hebben om de boel op te knappen ? en veelal zijn dat huurwoningen, geen hypotheekrente aftrek dus, maar wel betalen voor een of andere rijke stinkerd die het wel mooi vind dat een ander moet bijlappen voor zijn woonplezier. gewoon zee/struik/rovend tuig is het, geen wonder dat ze zo graag michieltje in bling bling willen zien, bling van een ander dus. stelletje paria's !! werk zelf eens voor je eigen huis, lui varken !

Vlissingen stinkt 17 juli 2011

Zeer wijze woorden !

merkwaardig 20 juli 2011

merkwaardig i.d.d. vlissingen was van oudsher de plek in zeeland waar men wel goed was voor de arbeiders die daar veel werk hadden. tegenwoordig geven ze alleen nog maar geld uit aan projecten voor rijke stinkerds en andere prullaria zoals bling bling michieltje. zelfs de middenstand ondernemers moeten kapot gemaakt worden. ik vraag me af, wat voor partijen zitten er in de gemeenteraad van vlissingen ? en, hebben die wel verstand ?

denk na ! 25 juli 2011

ik denk dat na dit weekend het wel duidelijk is waar extreem nationalistische mafketels tot toe in staat zijn. en vlissingen poetst dat imago even nieuw leven in. toe maar jongens, stook de boel maar lekker op totdat we ook hier last van dat geschifte soort krijgen. maar het is de cultuur waar ze trots op zijn, daar in dat vlissingen. geen wonder dat het altijd een pokkezooi in dat gat is.

de benidorm bastards 26 juli 2011

zo is dat, wij ouderen pakken gewoon wortels waar we willen ! dat is ons RECHT, daar hebben wij ons hele leven voor gewerkt ! als wij er niet geweest waren ! wij hebben nederland opgebouwd na de oorlog ! stelletje ondankbaren ! en daarom moet de ruyter opgepoetst, met een andermans geld ja ! ons pensioen gaat er ook al op achteruit, wat betekend dat de huidige generatie niet hard genoeg werkt ! wij pakken alleen wat ons rechtmatig toekomt !

TranenMetTuiten 30 juli 2011

Niemand die zoiets heeft van ''waar is het commentaar/hoort hier geen interview bij?/kan die camera ook rustig recht staan/beeldherhaling'' dat soort dingen. Wat ze met Zeeuws belastinggeld doen zal me mijn reet wel roesten, ik vind het eerder om te janken wat ze bij Vlissingen-TV doen

poep op hoofd 31 juli 2011

ik zag gisteren dat de meeuwen zijn kop al weer hebben onder gescheten. en maar zeggen dat dieren geen smaak hebben.