Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor 5 verwilderde katten

6.799 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 5 jul. 2011
In deze laatste aflevering van dit schooljaar zoekt het asiel in Walcheren nieuwe baasjes voor 5 verwilderde katten. De poezen zijn niet om mee te kroelen maar kunnen wel heel goed ratten en muizen vangen. Bijvoorbeeld op een boerderij. Reportage: Jason & David.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

catnip 05 July 2011

wie weet ook iets voor op een bedrijven terrein ? dat oude vrouwtje bedoelt het vast best, maar toch vind ik het maar een trieste bedoeling. dus !! laat uw kat i.i.g. ook "helpen" om overbevolking te voorkomen !

jason 05 July 2011

lol

dieren verzorger 06 July 2011

die andere katten moeten ook maar weggehaald worden bij opoe ! dat is toch dierenmishandeling zeker. net of die andere 16 ook niet verwilderd zijn.

jason 06 July 2011

heeeeelenaal mee eens :)

jason 06 July 2011

ik was bang van die eene kat :S

dieren tellen ook 07 July 2011

sorry maar boerderij katten op een andere plek zetten of andere boerderij, lopen vaak weg. een simpele oplossing je kat en poes laten helpen.teminste als je verstand hebt doe je dat. net als wat catnip zegt zo is het, en wat ik vind is dat mensen ook nadenken moeten denken over een huisdier,bedenk hoe en wat als je vakantie gaat en neem een huisdier niet als inpulsief,en het is niet alleen voer,maar komen ook andere kosten bij, koop dan een speelhond of poes bij de intertoys,

k3 23 July 2011

k3 k3 k3

charmante 18 August 2011

Nice blog. Voyance