Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrijstaande woning te koop in Kloosterzande

13.663 keer bekeken
[email protected]
Gepubliceerd op 4 jul. 2011
Op de begane grond komt via een ruime hal met toilet, meterkast en in de woonkamer en vervolgens in de keuken en de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken komt men in het atelier De woonkamer ca.28 m2 is een doorzonkamer met ramen aan de voor-zijde en een schuifpui aan de achterzijde . De eerste verdieping heeft een ruime overloop, drie slaapkamers, waarvan Een grote en twee kleinere en een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Via de eerste verdieping heeft u via een vlizotrap toegang tot de zolder. Ligging van de woning: De woning is gelegen in een oudere buitenwijk met veel open- baar groen ten noorden van de kern Kloosterzande. Als voor- zieningen in de directe nabijheid kan de supermarkt op het Marijkeplein (ca.0,5 km) , de sporthal op loopafstand en de basisschool in de directe nabijheid worden genoemd. De woning ligt verder in een buurt met hoofdzakelijk koopwoningen. De achtertuin is geheel omsloten door een natuurlijke beplanting en gelegen op het zuiden Verdere bijzonderheden: Woonoppervlak: 120 m2 Bouwjaar:1992 Houten garage en tuinhuis Als u dit ziet, bent u verkocht! Prachtig afgewerkt en van alle gemakken en luxe voorzien. Woongenot in optima forma... Aanvaarding: in overleg Prijs : op aanvraag Direct contact via onze makelaar. - Telefoonnummer 0114-315865 - Via email [email protected]

15 reacties

Reactie wordt toegevoegd

mirthe 07 juli 2011

ik vind het een heel mooi huis, mag er misschien wel €1000 euro af? dan wil ik het wel van jullie kopen, ik wacht op uw reactie af.

Eigenaar 07 juli 2011

Beste Mirthe, Indien u interesse heeft, gelieve dan contact op te nemen met mijn makelaar Ad d'Hondt, tel. 0114-315865. We hebben bewust gekozen voor een reële prijs, op basis van de prijs waarop we de woning hebben gekocht plus de investeringen die we hebben gedaan. We vragen niks te veel... Scherpe prijs voor een woning die keurig onderhouden is met dito tuin. Ik ben benieuwd naar uw reactie! Kom eerst eens kijken, daarna kijken we verder! Bedankt voor uw reactie (Overigens ben ik niet degene die hierboven reacties heeft geplaatst. Ik ga Zeelandnet vragen tegen deze lieden op te treden...)

Mevr.....uit Kloetinge 08 juli 2011

Gezien de opmerkingen is het volgens mij niet de juiste plaats om zo'n serieuze advertentie te plaatsen. Wat een prachtig huis en een prachtige tuin, en een mooi filmpje. Veel succes, moet lukken.

veronica 08 juli 2011

prachtig huis en een heel mooie aangelegde tuin die echt rust uitademt.. ik ben onder de indruk... als ik de financieele middelen had zou ik zeker heel geinteresseerd zijn. Trouwens een mooi filmpje... ik vind dat het juist goed onder de aandacht kan worden gebracht hier op Prikbord.. en jaloerse mensen die rare berichtjes plaatsen.. het zegt meer iets over die personen... veel succes met de verkoop !!!

[email protected] 09 juli 2011

Ik ben blij met de laatste reacties! Dank jullie wel. Het is dat ik vanwege mijn werk moet verhuizen, anders zou ik hier mijn hele leven lang blijven wonen! Zo'n mooie, rustige plek in een gezellige plaats waar je wel van alle gemakken en voorzieningen bent voorzien. Overigens is het huis best betaalbaar voor Zeeuwse begrippen... Informeer eens bij mijn makelaar! Het huis staat nog maar net te koop. Zie voor de advertentie op het prikborf van zeelandnet: http://www.zeelandnet.nl/prikbord/advertentie.php?id=4036278 Het originele filmpje (met geluidsfragmenten) youtube: http://www.youtube.com/watch?v=wvQghcFY3F8&feature=feedwll

Ment Jol 09 juli 2011

Zelf woon ik ook mooi in noord-zeeland. Maar ik vind deze film / fotomontage zo geslaagd dat ik toch wil reageren. Het aanzicht van huis en tuin straalt kwaliteit en sfeer uit. De inrichting van het huis is warm, gezellig en doordacht.

[email protected] 14 juli 2011

Dank jullie wel! Ik snap alleen niet dat het geluid het hier niet doet...

@ eigenaar 18 juli 2011

@ eigenaar, u kent het berichtje wel ? " rendementen uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst van u investeringen". daarnaast zegt u zelf dat u "moet" verhuizen dus u zit met dat kot in u maag. maar toch denkt u geen verlies te lijden. nou, veel geluk ermee.

[email protected] 18 juli 2011

Ik zit helemaal niet met dit kot in de maag! Integendeel. Gewoon een marktconforme, eerlijke prijs vragen. En ik heb inderdaad veel geïnvesteerd in dit huis. Nieuwe keuken, inpandige garage verbouwd tot extra kamer (doet nu dienst als atelier), een extra garage van 8x4 meter, de tuin ingrijoend opgefleurd, een tuinhuisje verplaatst en opgeknapt, electrisch zonnescherm, trespa aan de buitenkant... de woonkamer vorig jaar vernieuwd, nieuwe luxe deurkrukken, nieuwe vloer... Ik lijd geen verlies, maar maak ook geen winst. Dat krijg je als je een eerlijke prijs vraagt! Overigens, er is interesse genoeg. Dus als u geïnteresseerd bent, kunt u mijn makelaar bellen. ALs u niet geïnteresseerd bent, laat dan uw pessimistische reacties die rieken naar stemmingmakerij dan achterwege en ga elders negatief doen!

Femke 18 juli 2011

Ik ben het volledig met bovenstaande reactie eens; ik vind het een prachtig huis. Ik weet zeker dat u dit voor een eerlijke prijs kunt verkopen. Alles is even prachtig, de tuin, het huis heel netjes en mooi ingericht en vormgegeven. Mijn complimenten... Tsja en zwartgalligen zijn er altijd. Ik weet zeker dat die mensen die zulke berichtjes plaatsen, zelf niet zo mooi wonen. Ik wens u veel succes met de verkoop, dat zal wel lukken hoor.

jaloers? 26 juli 2011

beste eigenaar, trek u niks aan van dit soort zieke negatieve mensen die zelf in een varkensstal wonen. ik snap uberhaupt niet dat mensen er plezier in scheppen om andermans eigendommen te kleineren. zelf wonen ze vast niet zo mooi. u heeft een prachtig huis! succes met de verkoop.

eigenaar 26 juli 2011

Dank voor de laatste reactie. Ik ga wederom Zeelandnet vragen de identiteit van deze persoon te achterhalen en er iets mee te doen. Alhoewel... dat laatste boeit me niet. ALs meneer of mevrouw zo flink is, zet hij hier zijn naam en adres neer, dan weet ik wie het is. Mijn gegevens zijn ook bekend. Flinke jongen hoor!!!

Jan 01 augustus 2011

De video is geen video maar een fotomontage; dat is jammer. Er wordt weinig informatie gegeven. Een vraagprijs is toch wel het minste dat je verwacht aan te treffen. Het is een betrekkelijk kleine woning en de omgeving wordt ook niet duidelijk. Kortom (veel) te weinig info. Zelfs bij de makelaar (waar 2 woningen te kop staan) is de prijs 'op aanvraag'. Helaas.....

[email protected] 03 augustus 2011

Beste Jan, ik ben ook van plan filmbeelden neer te zetten. In de montage staan meer dan 60 foto's, info genoeg lijkt me. Juist op verkoopsites kun je maar een beperkt aantal foto's kwijt. Over de grootte van de woning kunt u niet oordelen, dan moet je het komen bekijken. De hal is zeer ruim, de inpandige garage is aangepast tot woonruimte, er staat een schuur van 8 x 4 meter en er is maa liefst 620m2 grond. Dat de prijs er niet bij staat, is een bewuste keuze. Daarvoor kunt u mijn makelaar bellen. Die zal u een eerlijke prijs noemen. Dat komt wel vaker voor... En er valt uiteraard over de prijs te onderhandelen. Niettemin bedankt voor uw positieve kritieken.

franca 25 januari 2013

wij zoeken een tweede woning als buitenverblijf in kloosterzande, dit is een prachtig huis, maar had toch graag een richtprijs, want wij hebben een bepaald budget om een tweede woning te kopen. Ondertussen heb ik naar de makelaar gebeld maar daar wordt de telefoon niet opgenomen. Als de prijs binnen ons budjet ligt, had ik graag deze woning willen bezichtigen, liefst dit weekend nog? Graag een reactie