Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beastie Boys - Sabotage

2.345 keer bekeken
Hoeiesgief
Gepubliceerd op 15 jun. 2011
Beastie Boys - Sabotage

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

PICO 15 juni 2011

Kijk, als dit niet je eigendom is, moet je dit niet plaatsen. Dat heet plagiaat en is strafbaar ! Zeelandnet heeft niet voor niets regels gesteld. Als ik de uitgever hiervan op de hoogte stel, wacht je een flinke boete.

Chantal 15 juni 2011

@PICO. dat geldt toch voor alle muziekfilmpjes hier op zeelandnet? Wees blij dat er eens wat andere muziek geplaatst word hier.

HAHAHAHAHA 15 juni 2011

@ PICO (betekent dat niet pik in het italiaans?) wat wind je jezelf op over software piraterij ? daar is nederland groot mee geworden hoor, piraterij, dat is cultuur hier, over grenzen durven gaan, de VOC geest ! toch ? ga je gang en schrijf de auteursrechtenhouder maar aan, die hebben ook wel wat beters te doen dan hun recht te halen over een filmpje op de nietsbetekenende server van zeelandnet waar hoogstens 80 mensen in totaal naar dit filmpje kijken. en ook nog, zijn er op dit antieke muziekje nog wel rechten ? en zelfs buiten dat, wat is het nut om elke culturele expressie in een dwangbuis te vangen omdat er zonodig een stinkend rijke multi biljarden platenmaatschappij bons nog meer miljarden achterover moet drukken door de cultuur van deze planeet te verbieden ? zeker rutte aanhang die keihard zegt dat cultuur er ALLEEN voor de rijken is die het kunnen betalen ? een stelletje boekverbrandende nazi's, barbaren zijn het ! daarom, moet er zoveel mogelijk geript en gekopieerd worden als mogelijk. weg met de auteursrechten censuur, want tenslotte krijgt die auteur er bijna niets van, het gaat allemaal in de zak van de multinationals. en je kan je afvragen waarom die het voor het zeggen hebben naar wat ik mag luisteren... niet dus. IK maak dat zelf wel uit ! lang leve de piraterij !!! HOEZEEE !! @ hoeieschief, dat is een hoeieschief !!!

hoeiesgief 15 juni 2011

zo wat een betoog, en nog goed onderbouwd ook. hulde! En wat betreft die boete, van een kale kip kun je niet plukken. Dus bespaar je de moeite en geniet lekker van de muziek.

sabotage 15 juni 2011

muziek is van ons allemaal

ach 15 juni 2011

ach, ging het maar alleen over auteursrechten op muziek. tegenwoordig is zo ongeveer alles copyright. zelfs de zaadjes van wat we eten zijn al prive eigendom, men mag al geen plantje meer laten groeien in de tuin ongeveer. de boeren moeten verplicht van die gemuteerde GMO rotzooi kweken of anders ! verder gaat de wetenschap maar door met het kweken van mens-koe-banaan mutaties die ook gelijk octrooi krijgen. straks mag je geeneens meer kinderen krijgen omdat iemand de rechten over het menselijk DNA heeft opgekocht. dan moet je eerst betalen voordat je een kopie mag maken. of straks moet je al je rechten over je eigen DNA verkopen als er straks ingegrepen kan worden bij ziektes op DNA nivo. nee, die hele eigendomsrechten gebeuren is maar een smerig zooitje. een soort afpersing eigenlijk. en voor wat ? om in een bodemloze put van de economie te gooien. ik snap niet dat men zo met gods creaties om kan/mag gaan, en ik ben niet eens gelovig. helaas is hier maar 1 god op deze planeet blijkbaar, GELD !

kenau 16 juni 2011

sabotage hoeft niet, we hebben al een regering.

ha ha 18 juni 2011

ja, dat had je niet verwacht hej. hahaha onderbouwen hoeft tegenwoordig niet meer lijkt wel. men schreeuwt wat op de tweet en verder komen de meeste al niet eens meer. onderbouwen ? dat hoeft niet meer sinds de balk over de scheef ging en ten onrechte een oorlog begon zonder onderbouwing.. maar tegenwoordig moet het allemaal maar kunnen, omdat iemand zomaar wat uit zijn nek lult. kenniseconomie, ja me reet ! de gemiddelde burger hier kan idols nog maar net volgen.

jan 03 augustus 2020

genoten van je betoog