Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Videopost, Vaste energieprijs

2.947 keer bekeken
Zeeland Magazine
Gepubliceerd op 3 jun. 2011
een vaste energieprijs ?

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

loes 04 juni 2011

delta noemt zich de grootste en klantvriendlijkste van nederland,maar is de grootste geldklopperij van nederland.delta heeft het niet slecht,want de mensen met topsalarissen zijn bang 2 cent om laag te gaan. en die bonussen.......

goes 06 juni 2011

mee eens met "loes", de delta is gewoon een brute multinational die trouwens een mega kerncentrale hier wil zetten omdat hun corrupte vrindjes duitsland zijn uitgetrapt. klantvriendelijk, een dosis straling krijg je gratis erbij.. of dan het delta initiatief "ride of the roses", tegen kanker.. en kerncentrales zijn kankerverwekkende oorzaak nr 1 op deze planeet. maar de simpele boeren hier denken nog steeds dat het de oude overheids instelling PEZM is en dat het allemaal goed is voor de provincie kas.. trek toch eens uw kop uit uw reet en kijk eens wat er werkelijk aan de hand is ! maar nee, u laaat zich weer ompraten met een vaag verhaaltje dat het allemaal goedkoper zal zijn.. en u gelooft het nog steeds ?

en o ja, 06 juni 2011

met die nieuwe super centrale, hoe denkt u dat dat vermogen getransporteerd gaat worden ? juist, reken op een flinke toename van hoogspannings masten. voor het energie transport naar het buitenland, want daar wordt dat ding toevallig wel voor gebouwd. dat is mooi voor onze mooie zeeuwse omgeving. wij houden van lelijke horizon vervuiling, en wie weet ? komen die hoogspanningskabels wel door uw achtertuin, tennet zal daar echt niets om geven hoor. hoogspanningskabels zijn trouwens ook veroorzaker van kanker zoals b.v. leukemie, leuk he ! en ga maar klagen over wat windmolens die ver buiten de kust nauwlijks te zien zijn. en droom maar verder dat het goedkoper is.. 1 ding wordt in ieder geval wel goedkoper, U dus..

plekjes 06 juni 2011

en wat heeft die mevrouw voor gekke plekjes in haar gezicht ? heeft zij ook op de kerncentrale gewerkt ?